Dönmeli miyim?

e zaten denemişsin daha önce düzelmemiş. hala neyin şüphesi var ki içinde. kumar bağımlılıktır.

zor kardeşim zor.. düzelmez. keşke düzelir diyebilsem benimkide düzelmedi düzelmeyecekti de..

Peki boşandıniz mi sonrası ne oldu daha mı iyi daha mı kötü? Zor tabi hiç anlamı olmayan bişeye dünya para veriyor esin elinde hiç bişi yok üste başa harcasa giyinse kusansa neyse ve seni hiç düşünmüyor aç misin tok musun
1 senenin dolmasini bekledim bosanma davasi acicam 1 aydir babamin evindeyim
Cok zor kumarci bi es bende calisiyodum ne calistigimdan bisey a
nladim ne giyinebiliyodum ne bisey. Bizde sadece kumar yoktu tabi bi suru sey vardi
Seninki asiri oynuyo bide bence bosanmak icin gecerli neden Allah yardimcin olsun kimseyi degistiremiyosunki

1 senenin dolmasini bekledim bosanma davasi acicam 1 aydir babamin evindeyim
Cok zor kumarci bi es bende calisiyodum ne calistigimdan bisey a
nladim ne giyinebiliyodum ne bisey. Bizde sadece kumar yoktu tabi bi suru sey vardi
Seninki asiri oynuyo bide bence bosanmak icin gecerli neden Allah yardimcin olsun kimseyi degistiremiyosunki
Doğru değiştiremiyorum şunu oynamaya o kadar iyi olacaktı yalvardim bile daha ne istiyorsun ne bu para hırsı her şeyimiz var nedir derdin diye parası olmayınca bırakıyor olunca gene aynı parası zaten yok da borç harç bulamazsanız değişmedi olmadi

Üzülüp kırılıp dönmek banyodan çıkınca aynı çamaşırları giymek gibi bence. Daha çok yüz bulur büyük ihtimal hangi hissin ağır basıyor kalmak mı gitmek mi?

X