Dönmeli miyim? Bilmiyorum...

oz_duman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
181
3
46
İstanbul
Uzun zamandır takip ediyorum konuları. çok fazla yorum yapmasamda herkesin konusunu az çok biliyorum.Bugünde ben yazmak istedim.

Biri var hayatımdan tam 9 yıldır. kah ayrıl kah barış bugüne kadar getirdik. ayrılmaların süresi o kadar uzun ki o arada başka ilişkilerimizde oldu ikimizinde.
Kimi zaman sözlerimizle kırarak ayrıldık kimi zamanda sessiz sedasız. Hep basit sepepler. Aldatma yok, yalan yok. Ama iletişim çatışması yaşadık hep. Zaten kilometreler var aramızda birde iletişim kuramamadan ayrıldık. En son Geçtiğimiz temmuzda yeniden bir arada olmaya karar verdik. geçmişe nazaran değişerek başladım. eski ilgisini fazla göstermeyen değerli olduğunu hissettirmeyen biri değildim artık. arıyor soruyordum. tatil planları yapıyordum ilk defa sadece o ben olacaktık. hemde erkeklere hiç güvenmeyen biri olarak. Tatil planları yaparken bazı sebeplerden dolayı çatışıyorduk yine. ama yinede yapıyorduk tatil planımızı. tatile çıkmadan 5-6 gün önce babamın ameliyatı gündeme geldi. hemen ameliyat olacaktı. Ona tatilimiz ertelenebilir dedim. sebebini açıklamamı beklemeden yine ayrılık gündeme gelecek diye kapattı telefonunu numarasını değiştirdi. ulaşmak istediğim her yolu kapattı.Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ne oluyor dedim. Babam ameliyat oldu sonrasında çıktım tatilime kuzenlerimle. Tatile gideceğimiz zamanı bildiği için bir kaç gün sonra mesaj attı bana geliyim mi diye? istemedim. yok dedim. Madem dinlemiyorsun sebebini sormuyorsun gelme dedim. Değişmeme rağmen sen bana bunu yapabiliyorsan artık biz diye birşey olamayacağını anlattım. Sonuç olarak bitti yine. yine aynı yerdeydik. Aşıktık ama ayrıydık. Bir daha üzülmemek ve üzmemek adına bitti dedim. Bu sefer büyük yeminler ettim ben dönmeyeceğim diye.

Uzuncaa bir süreden sonra mesaj atmaya başladı. cevap vermiyordum mesajlarına. hala atmaya devam edince biriyle birlikteyim dedim.(birliktelik olmasa bile adı konmamış biri varyani aday.) inamadı. sonrasında uğraşmadım bile. sessiz kalıyordum. ama son bir kaç zamandır mesajlarına kayıtsız kalamıyorum olumlu hiç bir şekilde cevap vermesemde mesajına karşılık veriyordum . hatta çoğundada unut bırak. ikimizede bu azabı yaşatma tarzı mesajlar atıyordum. ama bir kaç gündür çıkmıyor aklımdan. heran her dakika aklıma geliyor. Yaşanmış onca şeye rağmen olumlu olumsuz herşeyi tarttığımda doğru insanmış gibi geliyor.O kadar ayrılık oldu ki o kadar yıprattık birbirimizi artık sağlıklı karar veremiyorum.

tek bir ışık yaksam dönecek bana biliyorum. Bizi tanıyanlar ister istemez taraflı oluyor. o yüzden sizin görüşlerinizde önemli. Ne yapmalıyım. sizin fikriniz ne. 5 kere ayrılıp barışan ki her ayrılığı bir yıla yakın olan birine tavsiyeniz ne olur.

şimdiden herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
benimde seninkine benzer bi ilişkim vardı, bi ayrıl bi barış, ayrı şehirler, uzun ayrılıklar vs.. ama son ayrıldığımızdan sonra aradı gene barışalım gibisinden, ne kadar sevsemde geri dönmedim, çünkü sıkılmıştım artık bi ayrıl bi barışlardan.. ve sonra onu unuttum, biriyle tanıştım, şimdi aşığım:66:, iyikide geri dönmemişim diyorum, 2.5 yıl oldu yeni sevgilimle ve ben çook mutluyum, artık arkama bakmıyorum:34:

bu kadar ayrıl barışın ilişkileri çok yıprattığını düşünüyorum. belli ki yolunda gitmeyen birşeyler var ki beş kez ayrılık yaşamışsınız. tabiki karar senin ama bence hayatında yeni bir sayfa açmak senin için daha sağlıklı olacaktır.

Bir kere bitince o ilişkiden hayır gelmiyor. Denenmişi denememek lazım diye düşünüyorum.

Nitekim ben de denedim. Olmadı :71:

o kişiyi gerçekten seviyor musun bilemem ama
ayrılma sebepleriniz çok mantıksız ve son ayrılmanız
sırf tatiliniz ertelenebilir demişsin ki insan önce bir nedenini sorar ondan sonra tepkisini verir
baban ameliyat oluyor senin bu durumda ona ihtiyacın var onun sana destek olması gerekirken
köstek oluyor ama 5 kerede ayrılmak çok yani insan 1 ya da 2 bilemedin 3 en fazla oda
artık daha fazlası bu işin olmıcağını başlasanız bile yeniden biteceğini bilmeniz gerekir...

Son düzenleme:
benimde seninkine benzer bi ilişkim vardı, bi ayrıl bi barış, ayrı şehirler, uzun ayrılıklar vs.. ama son ayrıldığımızdan sonra aradı gene barışalım gibisinden, ne kadar sevsemde geri dönmedim, çünkü sıkılmıştım artık bi ayrıl bi barışlardan.. ve sonra onu unuttum, biriyle tanıştım, şimdi aşığım:66:, iyikide geri dönmemişim diyorum, 2.5 yıl oldu yeni sevgilimle ve ben çook mutluyum, artık arkama bakmıyorum:34:

Senin adına sevindim. Ben aynı şeyleri yaşar mıyım bilmiyorum?

Allahım banada senin ki gibi bir son uygun görür inşaalah.

bu kadar ayrıl barışın ilişkileri çok yıprattığını düşünüyorum. belli ki yolunda gitmeyen birşeyler var ki beş kez ayrılık yaşamışsınız. tabiki karar senin ama bence hayatında yeni bir sayfa açmak senin için daha sağlıklı olacaktır.

Yeni sayfa açmayı çok istedim. Ama diyorum ya doğru insan oysa ya kaderim oysa. böyle diye diye unutamıyorum. bir dönem alıştırsamda kendimi yine hep o yere dönüyorum.

o kişiyi gerçekten seviyor musun bilemem ama
ayrılma sebepleriniz çok mantıksız ve son ayrılmanız
sırf tatiliniz ertelenebilir demişsin ki insan önce bir nedenini sorar ondan sonra tepkisini verir
baban ameliyat oluyor senin bu durumda ona ihtiyacın var onun sana destek olması gerekirken
köstek oluyor ama 5 kerede ayrılmak çok yani insan 1 ya da 2 bilemedin 3 en fazla oda
artık daha fazlası bu işin olmıcağını başlasanız bile yeniden biteceğini bilmeniz gerekir...

Bunu bende çok soruyorum kendime seviyor muyum diye. ölçemiyorum. Alışkanlık mıdır sevgimidir çözemiyorum.
tekrar başlasak bile biliyorum ki yine aynı şeyler olacak. O yüzden birazda aslında büyük yemin ettim dönüşüm olmasın diye.
Ama zaman iyileştirmesi gerekirken kafamı daha da karıştırıyor. diyorum ya ya doğru insan oysa diye o yüzden kopamıyorum.

Ayrıl barış bence de ilişkileri çok yıpratıyor.Yani belki de her şeyi tükettiniz tabi bu sizin kararınız ama bu tarz ilişkiler uzun soluklu olamıyor maalesef.Ablamdan biliyorum.

ben bu tür ilişkileri sağlıklı bulmuyorum canım .18 -19 larda tamam ama yaş ilerledikçe bu gelgitler yoruyo insanı ve yıpratıyo.bence bitir.

Yeni sayfa açmayı çok istedim. Ama diyorum ya doğru insan oysa ya kaderim oysa. böyle diye diye unutamıyorum. bir dönem alıştırsamda kendimi yine hep o yere dönüyorum.

canım doğru kaderin eğer o kişiyse bir şekilde allah tekrar karşına çıkarır zaten.ama bence bir ilişki bukadar fazla bittiyse bukdr uzun ayrılıkları yaşadıysanız bundan sonrada anlaşamazmışsınız gibi geldi bana.allah hakkında hayırlısını versin..

Kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.

Durumumu birde sizin yazdıklarınız üzerinden tahlil ettim. Haklısınız hepiniz. nitekim çoğu zamanda benim düşüncemde o yönde idi. . sizin söylediklerinizden sonra herhalde birilerinin daha bırak demesine ihtiyacım vardı ki bu işin sonu olmayacak kanaatine vardım.

Unutmak için ne yapabilirim onu bilmiyorum. sanırım ilk iş iletişim bilgilerinden başlamak olacak ve tabi birde kendimi ondan tamamen kopartacak güce ihtiyacım olacak.

Umarım atlatabilirim ve umarım birgün buraya bende aşık oldum, evlendim, çocuğum oldu diye yazabilirm.
Allahtan hep hayırlısını diledim. herkes içinde hayırlısını diliyorum
Teşekkür ederim sizlere.

KK üyesi olmak gerçekten bir ayrıcalık...

inşallah canım, hayatta herkes için doğru bir insan olduğuna inanırım, o kişinin ne zaman geleceği belli olmasada :34:

9 yil cook uzun bi süre bu arada sebebsiz ayriliklar da olduguna göre tekrar yeniden bir araya gelmek hic bi anlami yok bana göre
cabaladigin halde olmuyorsa daha fazla zorlamanin anlami yok tek basina yoluna devam et

kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var...

geçen 3 aylık süre içinde malum kişi yine iletişime geçti bi şekilde. (hattımı kapattım, facesi kapattım iş dolayısıyla kapatamadığım bi mail adresim vardı ancak ona gelen maillere cevap vermedim uzun süre. ama sonra bi mesajı yüzxünden cevap verdim.) bir hafta-10 gün kadar düzeyli bir şekilde (yani sevgililik anlamında değil) sadece mesajlaşma oldu aramızda. Ama sonra kestim cevap vermeyi. şimdilerde yine çaba sarfediyor. ama bu sefer bir kaç günlüğüne yanıma gelmek istediğini söylüyor.çok uzun zaman oldu görmeyeli. ama bir kere görsem söndürsem içindeki özlemi belki daha çabuk unuturum diyorum. sonra sonu olmayacağını biliyorum. (evlenip onun yaşadığı yere gitmemi istiyor ki buna tamamaen karşı olduğumu da biliyor).
o yüzden kızlar tavsiyelerinizi daha doğrusu gel dememe engel olmanızı istiyorum. çünkü gel dememek için kendimi zor tutuyorum.

Son düzenleme:
Back
X