benimde seninkine benzer bi ilişkim vardı, bi ayrıl bi barış, ayrı şehirler, uzun ayrılıklar vs.. ama son ayrıldığımızdan sonra aradı gene barışalım gibisinden, ne kadar sevsemde geri dönmedim, çünkü sıkılmıştım artık bi ayrıl bi barışlardan.. ve sonra onu unuttum, biriyle tanıştım, şimdi aşığım, iyikide geri dönmemişim diyorum, 2.5 yıl oldu yeni sevgilimle ve ben çook mutluyum, artık arkama bakmıyorum
bu kadar ayrıl barışın ilişkileri çok yıprattığını düşünüyorum. belli ki yolunda gitmeyen birşeyler var ki beş kez ayrılık yaşamışsınız. tabiki karar senin ama bence hayatında yeni bir sayfa açmak senin için daha sağlıklı olacaktır.
o kişiyi gerçekten seviyor musun bilemem ama
ayrılma sebepleriniz çok mantıksız ve son ayrılmanız
sırf tatiliniz ertelenebilir demişsin ki insan önce bir nedenini sorar ondan sonra tepkisini verir
baban ameliyat oluyor senin bu durumda ona ihtiyacın var onun sana destek olması gerekirken
köstek oluyor ama 5 kerede ayrılmak çok yani insan 1 ya da 2 bilemedin 3 en fazla oda
artık daha fazlası bu işin olmıcağını başlasanız bile yeniden biteceğini bilmeniz gerekir...
Yeni sayfa açmayı çok istedim. Ama diyorum ya doğru insan oysa ya kaderim oysa. böyle diye diye unutamıyorum. bir dönem alıştırsamda kendimi yine hep o yere dönüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?