Erenn Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2009 2.592 1.319 248 Diğer 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 Sahil kenarında yaşıyorum..Öyle bilindik biryerde değil Akdenizde sıradan bir sahil ..Hiç donla denize giren erkek görmedim bugüne kadar..Bazen çocuklar olabilir. .Elbise ile giren teyzeler falan çok gördüm yanliz.
Sahil kenarında yaşıyorum..Öyle bilindik biryerde değil Akdenizde sıradan bir sahil ..Hiç donla denize giren erkek görmedim bugüne kadar..Bazen çocuklar olabilir. .Elbise ile giren teyzeler falan çok gördüm yanliz.
AkarGider ❤ bin şükür Allah'ım.. Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 13.791 13.671 498 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 İsteyen istediğini giysin
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.833 898 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #23 ben denize girmek bile istemiyorum artık insanların saygısızlığı yüzünden, kumsal kumdan değil sigara izmartinden çünkü zor gidilen sapa bi yer olursa anca temiz oluyor
ben denize girmek bile istemiyorum artık insanların saygısızlığı yüzünden, kumsal kumdan değil sigara izmartinden çünkü zor gidilen sapa bi yer olursa anca temiz oluyor
AkarGider ❤ bin şükür Allah'ım.. Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 13.791 13.671 498 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #24 chess .!.: ben denize girmek bile istemiyorum artık insanların saygısızlığı yüzünden, kumsal kumdan değil sigara izmartinden çünkü zor gidilen sapa bi yer olursa anca temiz oluyor Genişletmek için tıkla... Evet bu konuda katılıyorum..Keşke biraz özen gösterseler.. Kıymet bilmez bir tavır var..Sahiller kola şişelerinden izmaritlerden geçilmiyor
chess .!.: ben denize girmek bile istemiyorum artık insanların saygısızlığı yüzünden, kumsal kumdan değil sigara izmartinden çünkü zor gidilen sapa bi yer olursa anca temiz oluyor Genişletmek için tıkla... Evet bu konuda katılıyorum..Keşke biraz özen gösterseler.. Kıymet bilmez bir tavır var..Sahiller kola şişelerinden izmaritlerden geçilmiyor