• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donla giriyorlar, e ben de çıplak gireyim

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$donla-giriyorlar-e-ben-de-ciplak-gireyim-4527994.Jpeg

Modacı Cemil İpekçi denize girdiği halk plajı ve evinin etrafındaki sokağın temiz olmamasından yakındı. İpekçi, halk plajında 'donla' denize girenlere de tepki gösterdi...

Donla giriyorlar, e ben de çıplak gireyim
Böcek ısırması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen cemil ipekçi, kan tahlillerinde bir şey belirlenemediğini belirtirken dün akşam yeniden kontrol için Bodrum Devlet Hastanesi’ne geldi. Yarım saat hastanede kalan İpekçi çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cemil İpekçi, denize girdiği halk plajının ve evinin etrafındaki sokağın yeteri kadar temiz olmadığını savunarak bu durumdan şikayet etti.

"BEN DE ÇIPLAK GİREYİM"

Kumbahçe halk plajında denize girdiğini anlatan İpekçi, şöyle devam etti:

"Deniz kenarında oturanlar da dikkat etsin. Son derece sinirli ve kızgınım. Halkımız da temiz değil. Yiyor, içiyor çöpünü orada bırakıyor. Halk plajındayız, insanlar donlarla denize giriyor. Halk plajıymış. O zaman ben de denize çıplak gireyim. Donla girmek ne demek? Belediye zabıtasının kontrol etmesi gerekir. İlla seçim mi olması lazım. Kendi kardeşim olsa kabul etmiyorum. Buradan herkesi davet ediyorum. Lütfen o belediye çöp tenekeleri yıkanmıyorsa onun protestosunu yapsınlar. Lütfen denize girdikleri yerler temizlenmiyorsa onun protestosunu yapsınlar. Yanlarındaki çöp atıyorsa onu uyarsınlar. İktidarlar değişip yaşayabiliriz ama hastalıklarla yaşamamız mümkün değil." milliyet

Donla girenleri tasvip etmiyorum. Görüntü kirliliği oluyor ve resmen insanın midesi bulanıyor. Ancak ve ancak Cemil İpekçi de canının istediğini yapacağı zaman çok da toplum kurallarını, etik vs taktığını sanmıyorum. Bu da bahanesi olsun.
Diğer konu için vurgusu iyi ama. Bir alan için protesto yapılırken, daha önemli şeyler için izleyici kalıyoruz.
Bu da bizim milletimizin huyu işte.

Cemil İpekçi çok doğru söylemiş milletimizde protesto etme, sesini çıkarma hakkını isteme gibi bir durum yok ancak seçim olacakta bir şeyler yapacaklar göstermelik. Her türlü hastalık kapılır bu sıcaklarda tabii ki. Hele donla denize girmek kabul edilir bir şey değil hiçbir yönden hijyen olsun, görüntüsü olsun iğrenç bir şey.

Donla, tişörtle, üstleriyle vs vs... Örnekler çoğalabilir.
Neler var neler.
Rezillik diz boyu cidden.

Hahaha:D
Mayo olunca don olmuyor mu onun altında da külot yok:p Şaka bir yana belki adamın parası yok bırakın isteyen istediği gibi girsin yaa ne kadar çok karışıyoruz başkasının kılığına kıyafetine
dileyen çıplak girsin valla hiç gocunmam:D

Hahaha:D
Mayo olunca don olmuyor mu onun altında da külot yok:p Şaka bir yana belki adamın parası yok bırakın isteyen istediği gibi girsin yaa ne kadar çok karışıyoruz başkasının kılığına kıyafetine
dileyen çıplak girsin valla hiç gocunmam:D
fark şu.. biri suyla ıslanınca şeffaflaşıyor herşey meydanda. diğeri iç göstermiyor .

Mayoyla da o bölgeler dışında her yer meydanda zaten :)
Ben de giyiyorum evet bikini ama öyle doğruya doğru her yer zaten aşikar küçücük bir yeri kapattık diye onunla mı övünmeliyiz acaba?
Tabi sizin görüşünüz benim görüşüm herkes istediğini düşünsün :34:

Şeffaflaşması tek sorunsa o zaman elbiseyle pijamayla girilebilir mi?
Nasıl olsa teyzelerin elbiseleri şeffaflaşmıyor..
konu o değil. külotla denize girmek. ben yorumumu konuya yaptım
ama elbiseyle giren bir kız görmüştüm antalyadayken, keşke dedim mayo giyseydi. feci yapışmış. göğüs uçlarına kadar meydandaydı. herkes kıza bakıyordu. arkadaşım gösterdi banada.yani bunlar feci vucuda yapışıyor.ve herşey meydanda oluyor
yani olay yerine göre giyinmek. ha mayo sana olmazsa haşema giy ama elbisede hoş olmuyor. bunlar pijama dahil deniz için üretilmeyen kıyafetler. deniz için üretilenler mayolar haşemalar vs iç göstermiyor. ha dandik olanlar vardır arada. ama yineliyorum,yerine göre giyinmektir asolan
ben nasıl caddede mayo giymiyorsam sahilde denize girerkende pijamayla girnmem hoş olmaz

Son düzenleme:
konu o değil. külotla denize girmek. ben yorumumu konuya yaptım
ama elbiseyle giren bir kız görmüştüm antalya keşke dedim mayo giyseydi. feci yapışmış. göğüs uçlarına kadar meydandaydı. herkes kıza bakıyordu. arkadaşım gösterdi banada.yani bunlar feci vucuda yapışıyor.ve herşey meydanda oluyor
yani olay yerine göre giyinmek. ha mayo sana olmazsa haşema giy ama elbisede hoş olmuyor. bunlar pijama dahil deniz için üretilmeyen kıyafetler. deniz için üretilenler mayolar haşemalar vs iç göstermiyor. ha dandik olanlar vardır arada. ama yineliyorum,yerine göre giyinmektir asolan
ben nasıl caddede mayo giymiyorsam sahilde denize girerkende pijamayla girnmem hoş olmaz

Dediklerin iyi güzel de zaten ben de tasvip etmediğimi belirttim daha önceki yazımda ancak yurdum insanı işte ne kadar farklı kültürlerden geliyorlar. Hayatında en çok suyu Van Gölü’nde görmüş belki ya da buna benzer. Değişik hayatlar hakkında bence tek standardı baz alarak yorum yapmak da yanlış olur.
Haşema ve diğer verdiğin teknik bilgileri adamlar bilmiyorsa onların suçu mu tamamen?

Dediklerin iyi güzel de zaten ben de tasvip etmediğimi belirttim daha önceki yazımda ancak yurdum insanı işte ne kadar farklı kültürlerden geliyorlar. Hayatında en çok suyu Van Gölü’nde görmüş belki ya da buna benzer. Değişik hayatlar hakkında bence tek standardı baz alarak yorum yapmak da yanlış olur.
Haşema ve diğer verdiğin teknik bilgileri adamlar bilmiyorsa onların suçu mu tamamen?
işte o kızın düştüğü durum gibi olmamak için öğrenmeli.
hoş,artık bilmemek mümkünmü sence.
bu çağda mayoyu haşemayı vs..
denize giren bunu bilir. hele yeni nesil nasıl bilmez.
elinin altında net var.
onu geçtim, orada girenlere baksa yeter zaten. yani bu söylediğini bilmemesi ütopya.

Son düzenleme:
Elbseyle denize girenler gerçekten göz kirliliği yaratıyorlar,hadi alamadın bari kumda otur..
Bakışları cidden üzerlerine çekiyorlar sonra,elbise üste yapışmış,göğüs belli,arkadan görüntü daha vahim duruyor..
inan o kızın durumu çok feciydi. resmen bütüm vücuda yapışmış elbise.. şeffaflaşmış kumaş. herkes bakıyordu

Son düzenleme:
işte o kızın düştüğü durum gibi olmamak için öğrenmeli.
hoş,artık bilmemek mümkünmü sence.
bu çağda mayoyu haşemayı vs..
denize giren bunu bilir. hele yeni nesil nasıl bilmez.
elinin altında net var.
onu geçtim, orada girenlere baksa yeter zaten. yani bu söylediğini bilmemesi ütopya.
Cidden bak bilmemek değil de kültüründe olmayan var yani ham olan bu konuda. Doğruyu kendi yaptığı sanan ya da yanlışın farkına varmayan. Yoksa halk plajları o kadar renkli olur mu sence? Artık özel plajı olmayan otele gidilmez oldu Halk plajındaki sahnelerden. Geçen sene otelden ayrıldıktan sonra biraz dolaştık da resmen şok oldum plajda karpuz, kavunlu sahneler, çizgili pijamasıyla uyuyanlar, kuma gömülen teyzeler, namaz kılan.. renk renk.
Bunlar neden oluyor peki?

Cidden bak bilmemek değil de kültüründe olmayan var yani ham olan bu konuda. Doğruyu kendi yaptığı sanan ya da yanlışın farkına varmayan. Yoksa halk plajları o kadar renkli olur mu sence? Artık özel plajı olmayan otele gidilmez oldu Halk plajındaki sahnelerden. Geçen sene otelden ayrıldıktan sonra biraz dolaştık da resmen şok oldum plajda karpuz, kavunlu sahneler, çizgili pijamasıyla uyuyanlar, kuma gömülen teyzeler, namaz kılan.. renk renk.
Bunlar neden oluyor peki?
bak önce şunu söyleyeyim. nerde ne giyeceklerini biliyorlar.bilmemeleri mümkün değil.
o plaja devamlı gelipte etrafı görüp hala külotla ,elbiseyle giriyorlarsa bunun içinde vurdumduymazlık vardır
. bana necilik vardır.
işlerine gelmiyor.
kısacası mayoydu haşemaydı çok farkındalar.
ama kendileriini düzeltmek istemiyorlar.
net.

Son düzenleme:
bak önce şunu söyleyeyim. nerde ne giyeceklerini biliyorlar.bilmemeleri mümkün değil.
o plaja devamlı gelipte etrafı görüp hala külotla ,elbiseyle giriyorlarsa bunun içinde vurdumduymazlık vardır
. bana necilik vardır.
işlerine gelmiyor.
kısacası mayoydu haşemaydı çok farkındalar.
ama kendileriini düzeltmek istemiyorlar.
net.

:46: katılıyorum.

Back