eski erkek arkadasim da bende evlenmis ayrilmistik. Tek fark onun 3 yasinda bir kizi vardi. Ki hic sorun etmedim. Biz yuzyuze gelmeden 1,5 ay yazistik ustelik ayni ilçede oturuyoruz. Sosyal medyadan tanismistik. Ve bir cilginlik yaptik trabzona bilet aldik ilk bulusmayi havalimaninda gerceklestirdik ve trabzon uzungolde muhtesem 3 gun gecirdik sanki yillardir tanisiyormus gibi. Bana hep guzel hikayeler anlatir aski dolu dolu yasatir, birlikte yemekler yapar, muzik dinler, dans eder, ekstra ekstra romantik anlar yasardik. O da ben de birbirimize hayatimizin aski oldugunu soylerdik. Ve birbirimizi en fazla 2 gun gormemeye dayandırdık. Tam 7 ay dolu dolu muhtesem bir ask yaşarken kibrisa gitmesi gerekiyordu. İlkkez 1 hafta ayri kalacaktik. Gitmeden evvel ask dolu msjlar atti seni cok ozlicem dondugumde ilk isim seni gormek olcak demisti. Gitti ve 1 hafta sonra döndüğünde ayrilik msji geldi. Kabul etmedim yuzyuze gorusmek istedim beni ne kadar cok sevdigini soyleyip durdu ama ayrilmak zorunda oldugunu ve cocuguyla alakali problemler oldugunu vs vs bir suru benim takmadigim yaninda olcagimi soyledigim sebepler saydi. Ben kabul etmedim senden vazgecmem dedim. Çunku karsimdaki adam askla sevgiyle aci cekerecek bakiyordu. Ben vazgecmeyecegim dedigim icin ertesi gun eski eşi beni aradi ben sok oldum ve biz yeniden birlesme karari aldik parazit yapma dedi. Benim sevdigim adam eski esinden iğrenerek bahsederdi ondan ten olarak midesinin bulandigini soylerdi. Buna ihtimal vermedim. Kendisini aradim cocuk icin bir araya gelmek zorundayiz dedi. Bende eski esi beni aradi diye ilkkez kufrettim kendisine lanet ettim. Ama cok seviyorum. Acaba bana bir gun geri doner mi pisman olur mu?