canım konuyu açtığın ii olmuş,bende merak ediyorum.almayı düşünüyorum ama hangisini alsam kararsızım.tiny love düşünüyorum ama bilmiyorum kullananlardan tavsiye bekliyorum bende..
valla ben baktım çocuk mağazalarında çook pahalıydı,o yüzden oralardan almadım zaten çokta uzun süre kullanamıycağımı düşündüğüm için bi oyuncakçıdan bi tane 30 tlye aldım ninni sölüyo müzik eşliğindekaydirigubbakcemile3
oğluşumda çok seviyo ona bakarak uyuyo çoğu zamanopuyorumnanaktan
anlıyacağınız ben çok memnunum valla tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5
sırf alınmak için alınıyo canım bence
bizimde var ama pek bir işe yaramadı ve yaramıyor
ben şuan çıkarttım beşiğinden dikkatini çekip tutup çekeliyo kafasına düşecek diye
ama illa alacaksan bence markası filan farketmez
kafana göre takıl ninni sölesin yeter bizimki mozart çalıyodu
sadece ilk aylarda işe yarıyor benim kızım çok seviyordu şimdi hiç pas vermiyor.artık sadece müzik yetmiyor bebeklere.
o yüzden çok kapsamlı bişeye gerek yok bi melodisi olsun yeterli.
herkese teşekkürler arkadaşlar ben chicco dan pilli aldım tavşanlı olanı indirim vardı 45 ytl ye düşmüştü sadece ulustaki mağazada bu fiyattı ama bende aldım :))
bende chicco nun dönencesi var. başlarda korkuyordu. şimdide çok ilgisini çekmiyor. bence dönence çok elzem birşey değil. annemin demesiyle senin tepene öyle hayvanları assalar uyuyabilir misin?? :)
bende chicco nun dönencesi var. başlarda korkuyordu. şimdide çok ilgisini çekmiyor. bence dönence çok elzem birşey değil. annemin demesiyle senin tepene öyle hayvanları assalar uyuyabilir misin?? :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy cnm cok güldüm annene yha .cok hos kadınmız masallah.bizim dönencede de inekler asılı ama yüz ifadeleri bi tuhaf hiç mutlu değiller.kardesım de acı çekiyo gibiler diokaydirigubbakcemile3
bnmki bundan çok araştrmıştım en çok özellikli ve oyuncaklı olanı buydu
tomy marka ses yükseklik ayarı ve 3 çeşit müzik var gece lambası ışığı war ayrıca oyuncakları çıkıyo büyüdüğünde sade oynayabiliyo