dondurulmuş yumurtaalarla hamile kalan varmı?????????

3simay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
129
0
44
---------------------------------------------------

Son düzenleme:
arkadasım bence dondurma cunku bende 26 yumurta toplandı 3tanesı verıldı hamıle kaldım 2,5 aylıkken dusuk oldu ve kalan 23 den 12 sı dondurulmustu ve bıdahakıne 12sıde acıldı ıcınden 4tane kalmıs yasayan oda cok saglıklı degılmıs onu kullandık ve olumsuz sonuc o yuzden dondurma derım ama tabı karar senın arkadasım inş karnındakı sana sıkısıkı tutunurda gerek kalmaz

arkadaşlar dondurulmuş embriyolarla hamile kalan varmı?hamile kaldıysanız sonuç ne oldu?
bebişin sağlığını etkilermi acaba?
ALLAH korusun bu gebeliğim yolunda gitmezse bidahakini dondurulmuş embriyolarla deneyeyim diyorum

Canım bende dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım.dr.um büyük ihtimal çogul gebelık diyor.henuz ultrasona girmedim.

bool şans......

dondurulmuş embriyo ile transfer olan arkadaşlar ücret ne kadar ödediniz?
ayrıca embriyolarınız kaç ay dondurulmuştu?

ben hamile kaldim dondurulmus ebriyo ile ama malesef düsükle sonuclandi
size tavsiyem kalan ebriyolari dondurmanizdir bu isler kismet isi hem transferiniz daha zahmetsiz ve daha ucuza mal olacaktir ben sadece transfer icin 300 euro ödedim

bugün nette okudum 17 yaşında testis kanseri olan bir erkek spermlerini dondurmuş ve 21 yıl sonra bu spermler ile sağlıklı bir bebek sahibi olmuş

çok şarırdım.

SİMAY'cım Ben henüz tüp bebek tedavisine başlamadım, ocakta başlıycam ama yaptıracağım doktor dondurulmuş yumurtalarla yapılan transferin başarı oranının daha yüksek olduğunu söyledi, hatta ben taze taze yumurtalarla daha iyi olması lazım değilmi diye sordum, yumurta toplama işleminde rahimin gördüğü hasarı görmeyeceğinden, daha dingin bi rahime transfer edilecek olması nedeniyle dondurulmuş yumurtayla tutma şansı daha yüksek dedi.

merhaba arkadaslar bende 2.inc kez mikro enjeksion oldum bu ay ama tutmdi 6 dondurulmus embriyom var pek bilgim yok u konuda 1.ayda tekrardeneyecem insallah hepimizinki tutat

arkadaşlar dondurulumuş embriyo transfer fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?
benim kliniğim 1600 dolar demiş.bana biraz pahalı geldi.sonuçta transfer embriyoların rahime kanülle verilmesinden başka bir şey değil

simay benimilgim yok canim fransada yasiyorum ama baya bahaliymis dedigin gibi sadece yukleyecekler turkiyede cok bahalli ya.allah yardimciniz olsun kizlar.bu arada simy sen nezaman basliyorsun ikinci icin?

selvihancım nasipse ikincisini ocakta başlayalım diyoruz.can çıkmadan ALLAHTAN umut kesmemek lazım.İNŞALLAH birgün hayırlısıyla bizide sevindirir

ben ucunusune sen ikincisine ocakta basliyoruz insallah ayni anda hamile kaliriz.senin dondurulmus embriyo varmiydi?benim 6 tane var

canım kimseden cevap çıkmayınca ben yazayım dedim... benim başka bir siteden arkadaşım dondurulmuşlarla hamile kaldı hemde ikizdi ama sanırım sonradan biri gelişmemiş tek bebişini şimdilerde kucağına aldı.. sanırım arkadaşda birde rahimde sorun vardı olmaz deniliyordu.. ama çok kişinin desteğiyle birazda kendi olumlu düşünüp olacağına inanarak bu işi başardı.. inşallah sende bebişini kucağına alacaksın canım.. sadece stresden uzak dur ve en başdan olacağına inan..

canım benim kuzenimde dondurulmuş embriyosuyla 1 sene üstüne hamile kaldı ve şuan bebegi 2 aylık dogduu çok tatlı inşallah sanada allahım verir :

eylülcüm hiç endişelenme benim bi arkadaşım dondurulmuş embriyoyla hamile kaldı şuanda çocuğu 3 yaşında bende bu ay ilk tüp denememi yapıcam belki haftaya yumurtalar toplanır allah hepimizin yüzünü güldürsün

cnm benım bende dondurulmus yaptım olmadı busefer ne kadar olursa olsun dondurmayacagım ama inş sızınkıler tutar allahım emeklerınızı bosa cıkarmasın

merhaba
bende birkez tüp bebek denedim.sonuç pozitifti ama 2,5. ayda kalbi durdu.bu yıl tekrar düşünüyoruz.4 dondurulmuş embriyom var ama bunlarda da genetik bi sorun vardır diye korkuyorum açıkçası.bu yüzden çok kararsızım.dondurulmuşlardan olursa hem daha az masraflı olacak en önemlisi iğnelerin bi kısmı olmayacak.ama aynı şeyi tekrar yaşamak ta korkutuyo beni.tam bi kararsızlık yani anlıyacağınız:KK43:

Teşekkürler canım Embriyo Dondurma daha masrafsız ve ilaç kullanımı olmadığından transferden sonra kalan en kaliteli embriyoları donduruyorlar. İlaç kullanılmaması çok iyi benim öğrenmek istediğim başarı şansı normal transferle aynımı. Cevabın için teşekkürler canım.

Benim doktoruma göre dondurulmuş embriyoların başarı şansı taze embriyodan daha fazlaymış, yumurta toplama işlemini ve ekstra iğneleri atladığın için rahim daha dinlenmiş bi haldeyken transfer yapılacağı için dondurulmuşun şansı daha fazla dedi bana, mantıklı gibi geldi şahsen ama bilmiyorum zor bir karar tabi, hayırlısı olsun öylede böylede Allahtan gelen bişey sonuçta, o ol derse olur inşallah

merhaba arkadaslar bende dondurulmus emriyoyla hamile kalmis biriyim, eger yasasaydi bebegim 2 ay sonra kucagima alacaktim. ama olmadi beni anne olarak istemedimi yoksa diye soruyorum kendime cok üzgünüm

X