• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş transferinden sonra Bthgc değerleriniz acil yardım

senaysu01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
216
180
103
45
mrb arkadaşlar benim 6 Aralık 2018 tarihinde dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane miniğim yerleştirildi transferden 7 gün sonra kanda değer baktırdım 7. Gün değeri 14.90 9. Gün değeri 38.60 sizce değerlerim nasıl acil söylermisiniz.

Degere erken bakmaya baslamissiniz.9.gunde artis gorunmus yeni tutunmaya baslamistir korkmayin2gunde bir iki kati olmasi gerekiyo iciniz rahat edecekse ara ara yukselmismi diye bakin bence. Ins sagliklada alirsiniz kucaginiza

Degere erken bakmaya baslamissiniz.9.gunde artis gorunmus yeni tutunmaya baslamistir korkmayin2gunde bir iki kati olmasi gerekiyo iciniz rahat edecekse ara ara yukselmismi diye bakin bence. Ins sagliklada alirsiniz kucaginiza
Tşk ederim çok sağolun inşallah öyledir Pazartesi tekrar baktıracagım bakalım allahım isteyen herkese nasip etsin

mrb arkadaşlar benim 6 Aralık 2018 tarihinde dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane miniğim yerleştirildi transferden 7 gün sonra kanda değer baktırdım 7. Gün değeri 14.90 9. Gün değeri 38.60 sizce değerlerim nasıl acil söylermisiniz.
Transfer gününü sayma canım. 7 Aralık 1. Gün şeklinde sayarsan sonuclar daha ıyı olur. Baya erken baktırmıssın

Bende 8 Aralık transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu.. Bu 2. Deneme bakalım hayırlısı ben ilkinden dolayı henuz baktırmadım.

Bence gayet güzel değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan ikiye katlaması benim 7.gün 52.66 10.gün 122 12.gün 264.3 benimde dondurulmuş 5.gün 2 tane transfer edilmişti rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bence gayet güzel değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan ikiye katlaması benim 7.gün 52.66 10.gün 122 12.gün 264.3 benimde dondurulmuş 5.gün 2 tane transfer edilmişti rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mrb canım yeni gördüm benim bugün 12. Gün değerim 130.50 çıktı nasıl sence

Mrb arkadaşlar daha önce yazmıştım değerlerimi 7. Gün 14.90 9. Gün 38.60 12. Gün 130.50 sizce nasıl değerlerim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende 8 Aralık transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu.. Bu 2. Deneme bakalım hayırlısı ben ilkinden dolayı henuz baktırmadım.
İnş güzel sonuçlar alırsın canım bize dön haberini bekliyoruz rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Olmasın canım gayet güzel katlanmış değerin rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Amin çok tşk ederim hepimize nasip etsin inşallah siz şuan kaç hafta yada aylıksınız Bilgi alabilirmiyim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Back