Denicem, tesekkurler. Insallah seninde ikinci tutar kacinci gun embryosuydu seninki
Bende o donemdeyim yarin kan vericem, pazartesi catlama ignesi vercekler sanirim 5-6 gun sonrada transferil olur gibi. Rabbim bu durumda hepimize yardim etsin beklemek cok zor ömrumden ömur gidiyo işimde konsantre olamiyorum cok zor bi durum
Süreç biraz uzun ve fazlasından yorucu benim bir doğal gebelik 2 aşılma 3 tüp bebek şimdilik iyi gidiyor dilerim sonu güzel olur beklemek cok zor ben rapor aldım sonrada heyet raporu almayı düşünüyorum.bende yarın kan vereceğim 336-904 bakalım yarın kaç olacak
Benim 3 tane çok şükür iyi kalitede AMH düşük olmasına rağmen. 5 toplandı 4 döllendi ama iyi kalitede olan 3 kaldı. Sagı hiç önemli değil. Bi tane olsun bizimle kalsın
Benim 3 tane çok şükür iyi kalitede AMH düşük olmasına rağmen. 5 toplandı 4 döllendi ama iyi kalitede olan 3 kaldı. Sagı hiç önemli değil. Bi tane olsun bizimle kalsın
Herkese merhaba, benim mayıs sonunda yumarta toplantı 2 adet bekleyelim dedi doktorum bugün 2. Adetimi oldum 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapılacak. Dondurulmuş transferde ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor adetin kaçıncı gününde transfer oluyor deneyimleyen var mı?