Dondurulmus embryo

Süreç biraz uzun ve fazlasından yorucu benim bir doğal gebelik 2 aşılma 3 tüp bebek şimdilik iyi gidiyor dilerim sonu güzel olur beklemek cok zor ben rapor aldım sonrada heyet raporu almayı düşünüyorum.bende yarın kan vereceğim 336-904 bakalım yarın kaç olacak

Adaşim benimde sanirim 15'i Allah ikimizede hayirli evlat nasil etsin benim 1 tane embryom var baska yok
Benimde üç tane
Adaşim benimde sanirim 15'i Allah ikimizede hayirli evlat nasil etsin benim 1 tane embryom var baska yok
Benim 3 tane çok şükür iyi kalitede AMH düşük olmasına rağmen. 5 toplandı 4 döllendi ama iyi kalitede olan 3 kaldı. Sagı hiç önemli değil. Bi tane olsun bizimle kalsın

Herkese merhaba, benim mayıs sonunda yumarta toplantı 2 adet bekleyelim dedi doktorum bugün 2. Adetimi oldum 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapılacak. Dondurulmuş transferde ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor adetin kaçıncı gününde transfer oluyor deneyimleyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…