• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmus embryo

Denicem, tesekkurler. Insallah seninde ikinci tutar🤲🏻 kacinci gun embryosuydu seninki

Bende o donemdeyim yarin kan vericem, pazartesi catlama ignesi vercekler sanirim 5-6 gun sonrada transferil olur gibi. Rabbim bu durumda hepimize yardim etsin beklemek cok zor ömrumden ömur gidiyo işimde konsantre olamiyorum cok zor bi durum😔
Süreç biraz uzun ve fazlasından yorucu benim bir doğal gebelik 2 aşılma 3 tüp bebek şimdilik iyi gidiyor dilerim sonu güzel olur🙏 beklemek cok zor ben rapor aldım sonrada heyet raporu almayı düşünüyorum.bende yarın kan vereceğim 336-904 bakalım yarın kaç olacak

Adaşim benimde sanirim 15'i Allah ikimizede hayirli evlat nasil etsin benim 1 tane embryom var baska yok
Benimde üç tane
Adaşim benimde sanirim 15'i Allah ikimizede hayirli evlat nasil etsin benim 1 tane embryom var baska yok
Benim 3 tane çok şükür iyi kalitede AMH düşük olmasına rağmen. 5 toplandı 4 döllendi ama iyi kalitede olan 3 kaldı. Sagı hiç önemli değil. Bi tane olsun bizimle kalsın

Herkese merhaba, benim mayıs sonunda yumarta toplantı 2 adet bekleyelim dedi doktorum bugün 2. Adetimi oldum 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapılacak. Dondurulmuş transferde ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor adetin kaçıncı gününde transfer oluyor deneyimleyen var mı?

Back