• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmus embryo

Gulkizi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
173
25
13
27
Kizlar kacinci dondurulmus transferinde hamile kaldiniz? Benim 1 ci olacak haftaya cok korkuyorum tutmucak diye cunku 1 tane embryom var :(
Ve kacinci gün dondurulmus embryo transferiniz oldu?

Kizlar kacinci dondurulmus transferinde hamile kaldiniz? Benim 1 ci olacak haftaya cok korkuyorum tutmucak diye cunku 1 tane embryom var :KK43:
Selam benim ilk de kımyasal oldum şimdi pazar cevabı beklıyorım

Kizlar kacinci dondurulmus transferinde hamile kaldiniz? Benim 1 ci olacak haftaya cok korkuyorum tutmucak diye cunku 1 tane embryom var :KK43:
Benimde ilk olacak. Ayın 14ü transfer günü. 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyosu

3.transferimde hamile kaldım aslında diğerleride pozitifti
1.transfer 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum
2.transferde kimyasal
3.şimdilik pozitif ama yinede cok tedirgin oluyorum hastaneye gittikçe pozitif oluncada stres başlıyor, önceden yaşadığım için korkuyorum ben 9 ay sonda hop doğuracaz zannediyordum ama öyle olmuyormuş beklediğimiz aksilikler oluyor o yüzden hep sonu güzel olsun diye dua ediyorum🙏

Benim ilk transferim negatif oldu.
Bu ay ikinciye deneyeceğiz.
Malasef her kadinda farkli

Eğer inglizceniz varsa university of aberdeen IVF calculator üzerine şansınizi hesaplayabilirsiniz (tutma orani)

3.transferimde hamile kaldım aslında diğerleride pozitifti
1.transfer 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum
2.transferde kimyasal
3.şimdilik pozitif ama yinede cok tedirgin oluyorum hastaneye gittikçe pozitif oluncada stres başlıyor, önceden yaşadığım için korkuyorum ben 9 ay sonda hop doğuracaz zannediyordum ama öyle olmuyormuş beklediğimiz aksilikler oluyor o yüzden hep sonu güzel olsun diye dua ediyorum🙏
Insallah kucagna alirsin🤲🏻 evet 9ay cok uzun bi zaman ve heran hersey olabilir😔

Eğer inglizceniz varsa university of aberdeen IVF calculator üzerine şansınizi hesaplayabilirsiniz (tutma orani)
Denicem, tesekkurler. Insallah seninde ikinci tutar🤲🏻 kacinci gun embryosuydu seninki?

Denicem, tesekkurler. Insallah seninde ikinci tutar🤲🏻 kacinci gun embryosuydu seninki?

Bu benim sonucum ;) 6ci denemede 80% gebelik orani çıktı.

Benim 2 tane 5ci gündü.
İnşallah hepimizin kucaği dolar

Eklentiler

• 1000089624.jpg
    1000089624.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 46
Insallah kucagna alirsin🤲🏻 evet 9ay cok uzun bi zaman ve heran hersey olabilir😔
Hepsi 5.gün embriyosu şuan sadece günaşırı kan veriyorum sürekli değerlerimin artmasını takip ediyorum.Hiç ultrasyonla muayene olmadım hep acele ediyordum ama bunda biraz daha sakinim stres yapmıyorum.daha önce pozitif görüp geri negatife döndüğü için endişeliyim hep😢önemli olanpozitif olması değil bence 9 ay sağlıklı bir gebelik yaşanması🙏 o yüzden sağlıklı bir gebelik ve sonunun güzel olmasını diliyorum allah korusun 4.5 aylarda bebeğini kaybedenler var çok çook zor bişey bilmiyorum emeklerimiz boşa çıkmasın

Denicem, tesekkurler. Insallah seninde ikinci tutar🤲🏻 kacinci gun embryosuydu seninki
Hepsi 5.gün embriyosu şuan sadece günaşırı kan veriyorum sürekli değerlerimin artmasını takip ediyorum.Hiç ultrasyonla muayene olmadım hep acele ediyordum ama bunda biraz daha sakinim stres yapmıyorum.daha önce pozitif görüp geri negatife döndüğü için endişeliyim hep😢önemli olanpozitif olması değil bence 9 ay sağlıklı bir gebelik yaşanması🙏 o yüzden sağlıklı bir gebelik ve sonunun güzel olmasını diliyorum allah korusun 4.5 aylarda bebeğini kaybedenler var çok çook zor bişey bilmiyorum emeklerimiz boşa çıkmasın
Bende o donemdeyim yarin kan vericem, pazartesi catlama ignesi vercekler sanirim 5-6 gun sonrada transferil olur gibi. Rabbim bu durumda hepimize yardim etsin beklemek cok zor ömrumden ömur gidiyo işimde konsantre olamiyorum cok zor bi durum😔

3. ve 5. gün dondurulmuş embriyolarım transfer edilmişti, 2,5 yaşındalar şuan ilk seferde tuttu. Karamsar düşünmeyin, transfer döneminde faydasını göreceğiniz en önemli şey rahat bir psikoloji

Ay neguzel bende ayni durumdayim insallah benimde positief olur, 5 ci gun embryosu daha kuvvetli oluyo diyolar
Benim doktorum ısrarla 5.gun embriyosu üzerinde duruyordu onun tutunma ihtimali yüksek diye. Nitekim oyle de oldu. Insallah sizde pozitifi görürsünüz

Back