Dondurulmuş embriyoyolarla transfer olucaklar ? 😇

Rabbim nasip ettikten sonra kalitesiz bile olsa tutar bi arkadasimin son yumurtasi kalmisti doktor bunu koymasakda olur cok dusuk kalite o kadar kaliteliler tutmadi bunun tutma orani %2 demislerdi digerlerine %60 70 denmis kiz yinede transfer olmak istedi ve o kalitesiz dedigi yumurta bolunme meydana geldi ve simdi ikizleri kucaklarinda nasip Rabbim ol dedikten sonra Rabbim hepimizi sevindir

Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum 4 tane embriyo donduruldu fakat her ay bir sorun çıkıyor önce transfer için gittiğimiz de doktor rahimden hstereskopi laporoskopi oldum sonra bidahaki ay gittim tahlil verdim troid yüksek çıktı ilaç verdi dengeledik bidahaki ay gittim bu kez progesteron hormonu yüksek çıktı onu da dengeledik şimdi estrofem verdi onu kullaniyorum 1 temmuz da gel rahîm kalınlığına bakılacak denildi inşallah bu kez sorun çıkmaz her ay sorun çıkıyor Maddi manevi çöktük

Kızlar ya 5.gun embriyosu adet döngüsünde kaçıncı gün transfer oluyor bilen var mı

25 haziranda dondurulmuşlarla 5. Gün 2 adet embriyo transfer oldum güzel sonuçlar görürüz inşallah

25 haziranda dondurulmuşlarla 5. Gün 2 adet embriyo transfer oldum güzel sonuçlar görürüz inşallah
İnşallah kuzum hep birlikte güzel haberler alalım âdet döngünün kaçıncı günü transfer oldun kuzum bide hormon değerleri kaç olunca transfer e başlanıyor benim bu ay dengesiz çıktığı için bir sonraki âdete ertelendi bende bir an önce transfer olsun istiyorum ya

herkese hayırlı olsun,benim 3 kez tüp bebek denemem oldu,hepsi de tuttu kalp atışlarıda duydum sonra bir anda düştüler

Natural siklusta olacaksa beklenen adet tarihinden 9 gün önce transfer ediliyor benim iki transferferimde öyle oldu dondurulmuş transferden bahsediyorsanız eğer
Evet kuzum dondurulmuş embriyo transferi olacak ben opu dan 5 gün sonra regl oldum östrojen progesteron ve lh hormonu dengesiz çıktı doktorum adetin 4.gunu zoladex iğne yaptırdı 24 gün sonra kan tahlili istedi âdet olacaksın hormonlar normal çıkacak dedi inşallah öyle olur ya bakalım

Embriyolara pgt yaptırın ve eşinizle genetik test yaptırın
Genetik test yaptırdım bende sadece pıhtılaşma çktı başka sorun yok,kalan embriyolara genetik test yapılcaktı hem çok ciddi bir maliyet,hemde doktor vazgeçti ..

Genetik test yaptırdım bende sadece pıhtılaşma çktı başka sorun yok,kalan embriyolara genetik test yapılcaktı hem çok ciddi bir maliyet,hemde doktor vazgeçti ..
Keşke yaptırsaydın yinede benim ilk transfer im düşük oldu genetiğe gönderdim kromozom bozukluğu çıktı şöyle Bişey tüp bebek hastasıyız ve neden tutmuyor veya düşüyor diyede araştırma yapılırken bir pgt parası harcamış olduk. Sonra bizde ikinci bebiş için yine pgt istedik yapmadı Dr gerek yok dedi yine düşer veya tutmazsa o zaman düşünürüz embriyo kalitesi çok iyi falan dedi ama bnm kızım down sendromlu olarak doğdu

ne tatlıdır şimdi odoktor embriyologlarla görüşmüş,altı embriyo transfer olmuş oldu hepsikaliteli dedi,bu kalan 4 tane biraz daha kalitesi düşük dedi,eğer çözdürüp ,bekletip tekrar dondurursak embriyolar küsüyormus.) yaniolan kaliteside gidiyormus o yüzden tavsiye etmedi,,,Allahım bebeğinle sağlıklı ömürler diliyorum sana

Amin canım ben riski göze alıp dondurulmuş embriyolarımı pgtye gönderdim bakalım nasip kısmet İnşaAllah kuzuma sağlıklı bir kardeş nasip olur. Memorialde örnekleri var sağlıklı gebelik oluşuyor bu şekilde tabi çözülürken risk her dondurulmuş embriyoda varmış

aynen canım hamilemisiniz şu an ? pek anlamamadım orasını:) ordaki embriyoları kullanmak istemiyorum artık doktorumuda söyledim,aşılama fiyatı aldım yada yumurta çatlatma da yapabilirim ,bilmiyorum kafam çok karışık

Henüz transfer olmadım kışa doğru nasipse şimdi farklı sıkıntılarım var

Ah canım benim ya allah yardımcımız olsun maddi olarak benimde yapacak gücüm yok 3 senedir anam ağladı ama yinede sağlık olsun hepsi gelir geçer
Amin canım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin aynen sağlık olsun yeter ki. Bnm sezaryen dikişlerim de istmosel oluşmuş ve Rahim içinde sıvı var bir ameliyat oldum tekrardan İnşaAllah gerekmez ameliyat falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…