Merhaba,
Ben 21 ekimde dondurulmuş emriyolarla 2 transfer işlemi geçirdim. Şimdi sonuçları bekliyorum büyük bir sabırla.
Daha önce 2007 11. ayda ilk tüp bebek tedavisine başlamıştık. Aralık ayında yumurtama toplama işlemi sonrasında "Yumurtalık Hiperstimulasyon Sendromu OHSS" geçirdim. 3 gün hastanede yattım. O yüzden transfer işlemi 28 Şubata ertelendi. 3 embriyo yerleştirildi. 11 Martta teste gittiğimde hamile olduğum haberini aldım. Kan değerim yüksek çıktı ikizdiler. Fakat düşük yaptım. Önce biri, bi hafta sonra diğeri düştü. Tabi bu olaylar beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Allahtan hastanede dondurulmuş embriyolarım vardı. Tabi yumurta işlemi tekrardan olmayacağından bu işlemler daha kısa sürdü ve 21 ekimde ikinci kez transfer işlemi oldu. Şimdi hepinizin dualarını bekliyorum.
Sizler transferden sonra yattınızmı sürekli, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.
evet canım benimde belim çok aşırı ağrıyor o ağrıdıkça ben ağlıyorum olmucak diye benimde gazım çok var hiçbişey yiyemiyorum ben yatıyorum canım doktorum en az 4 gün yatıp dinlen dedi sonra normal haytına dönebilirsin dedi oyüzden bol bol dinlen,yorum.
Arkadaşlar bende sizlerle kaderdaşım.Benimde 21 ekimde dondurulmuş transferim oldu.Benimde belim çok ağrıyor ama ben bunu sürekli yatmaya bağlıyorum.Birde tüp benbekte çok iştahım açılmışken bu sefer canım hiç bir şey istemiyor.Bunun dışında pek bir belirti yok:-(
toprakçım merhaba canım bende seni merak ediyordum bak aynı gün olmuş transferimiz inşallah güzel haberler alırız benim ilk 3 gün belim çok ağırdı ama dün ve bugun okadar değil başkada işey yok şuanlık çok tedirgininm aklımdan bi an olsun çıkmıyor şu günler biran önce geçsin ve hayırlı haberler alalım inşallah
İnşallah Sinemcim.Benimde bugün çok bel ağrım yok ama halen uzanmaya çalışıyorum.Sen kaç gün daha yatacaksın?(Ben arakadaşlara kuluçkadayım diyorum bu durumasırnaşık şey)
bende amerikan hastanesinde yaptırdımdoktorum ramazan mercan senin doktorun kim?
canım bende hala evdeyim teste kadarda çıkmayı düşünmüyorum uzun süre yatmıyorum evde daha rahatım kendimi daha iyi hissediyorum acaba belirtiler nezaman başlar çok merak ediyorum kendimi dinleye dinleye bi haal oldum:)
aynı gün yapılmış demek kisenin kaç gibi yapıldı sinemcim?benim 12 gibi yapıldı.doktorum bülent urman.kullanılan ilaçları ve ödediğin miktarı yazınca seninde amerikanda olduğunu anladım.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?