• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

sibel'ce

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
353
0
296
İstanbul
Merhaba,
Ben 21 ekimde dondurulmuş emriyolarla 2 transfer işlemi geçirdim. Şimdi sonuçları bekliyorum büyük bir sabırla.
Daha önce 2007 11. ayda ilk tüp bebek tedavisine başlamıştık. Aralık ayında yumurtama toplama işlemi sonrasında "Yumurtalık Hiperstimulasyon Sendromu OHSS" geçirdim. 3 gün hastanede yattım. O yüzden transfer işlemi 28 Şubata ertelendi. 3 embriyo yerleştirildi. 11 Martta teste gittiğimde hamile olduğum haberini aldım. Kan değerim yüksek çıktı ikizdiler. Fakat düşük yaptım. Önce biri, bi hafta sonra diğeri düştü. Tabi bu olaylar beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Allahtan hastanede dondurulmuş embriyolarım vardı. Tabi yumurta işlemi tekrardan olmayacağından bu işlemler daha kısa sürdü ve 21 ekimde ikinci kez transfer işlemi oldu. Şimdi hepinizin dualarını bekliyorum.
Sizler transferden sonra yattınızmı sürekli, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba,
Ben 21 ekimde dondurulmuş emriyolarla 2 transfer işlemi geçirdim. Şimdi sonuçları bekliyorum büyük bir sabırla.
Daha önce 2007 11. ayda ilk tüp bebek tedavisine başlamıştık. Aralık ayında yumurtama toplama işlemi sonrasında "Yumurtalık Hiperstimulasyon Sendromu OHSS" geçirdim. 3 gün hastanede yattım. O yüzden transfer işlemi 28 Şubata ertelendi. 3 embriyo yerleştirildi. 11 Martta teste gittiğimde hamile olduğum haberini aldım. Kan değerim yüksek çıktı ikizdiler. Fakat düşük yaptım. Önce biri, bi hafta sonra diğeri düştü. Tabi bu olaylar beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Allahtan hastanede dondurulmuş embriyolarım vardı. Tabi yumurta işlemi tekrardan olmayacağından bu işlemler daha kısa sürdü ve 21 ekimde ikinci kez transfer işlemi oldu. Şimdi hepinizin dualarını bekliyorum.
Sizler transferden sonra yattınızmı sürekli, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.

sibelce canım merhaba benimde 21 ekimde transferim oldu kaderimiz aynı sayılır benimde ilk denemem düşükle sonuçlandı şimdi dondurulmuşlarla denedik inşallah güzel haberleri veririiz birbirimize senin bi şikayetin varmı canım

evet kaderimiz aynı. inşallah iyi haberler alırız. benim belim ağrıyo, ibe kullandığım jeldenolsa gerek, çok gazım var. Senin şikayetin varmı? Bide sen yatıyomusun?

evet canım benimde belim çok aşırı ağrıyor o ağrıdıkça ben ağlıyorum olmucak diye benimde gazım çok var hiçbişey yiyemiyorum ben yatıyorum canım doktorum en az 4 gün yatıp dinlen dedi sonra normal haytına dönebilirsin dedi oyüzden bol bol dinlen,yorum.

evet canım benimde belim çok aşırı ağrıyor o ağrıdıkça ben ağlıyorum olmucak diye benimde gazım çok var hiçbişey yiyemiyorum ben yatıyorum canım doktorum en az 4 gün yatıp dinlen dedi sonra normal haytına dönebilirsin dedi oyüzden bol bol dinlen,yorum.

Belin ağrıyor diye neden üzülüyosun ki. Belki iyiye işarettir. Bence ralax ol. Bişeyi takma kafana. Bu sefer olucak inşallah. İyi düşünelimiyi olsun.:ecrin_bebek:

tüp bebek yaptıran arkadaşlar transfer süresince belirtileriniz oldumu sizce 10.gün test yapsam kesin sonuç alınabilirmi neler yaşadığınızı anlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar bende sizlerle kaderdaşım.Benimde 21 ekimde dondurulmuş transferim oldu.Benimde belim çok ağrıyor ama ben bunu sürekli yatmaya bağlıyorum.Birde tüp benbekte çok iştahım açılmışken bu sefer canım hiç bir şey istemiyor.Bunun dışında pek bir belirti yok:-(

Arkadaşlar bende sizlerle kaderdaşım.Benimde 21 ekimde dondurulmuş transferim oldu.Benimde belim çok ağrıyor ama ben bunu sürekli yatmaya bağlıyorum.Birde tüp benbekte çok iştahım açılmışken bu sefer canım hiç bir şey istemiyor.Bunun dışında pek bir belirti yok:-(

toprakçım merhaba canım bende seni merak ediyordum bak aynı gün olmuş transferimiz inşallah güzel haberler alırız benim ilk 3 gün belim çok ağırdı ama dün ve bugun okadar değil başkada işey yok şuanlık çok tedirgininm aklımdan bi an olsun çıkmıyor şu günler biran önce geçsin ve hayırlı haberler alalım inşallah

Arkadaşlar banada zaman hiç geçmiyor. Ama benim diğer transfer işeminden bir hafta sonra kasımklarım ağrımaya başlamıştı. Şu an öyle bi ağrı yok. Acaba tutmadımımı diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

toprakçım merhaba canım bende seni merak ediyordum bak aynı gün olmuş transferimiz inşallah güzel haberler alırız benim ilk 3 gün belim çok ağırdı ama dün ve bugun okadar değil başkada işey yok şuanlık çok tedirgininm aklımdan bi an olsun çıkmıyor şu günler biran önce geçsin ve hayırlı haberler alalım inşallah

İnşallah Sinemcim.Benimde bugün çok bel ağrım yok ama halen uzanmaya çalışıyorum.Sen kaç gün daha yatacaksın?(Ben arakadaşlara kuluçkadayım diyorum bu durumasırnaşık şey)

sibelcim benimde belirtim yok.ama senin ve sinemin daha önce ki embriyoların tutunduğu için dondurulmuşlarının tutma ihtimali daha fazla.Bu arada sen nerde yaptırdın?ben amerikanda yaptırdım

İnşallah Sinemcim.Benimde bugün çok bel ağrım yok ama halen uzanmaya çalışıyorum.Sen kaç gün daha yatacaksın?(Ben arakadaşlara kuluçkadayım diyorum bu durumasırnaşık şey)

canım bende hala evdeyim teste kadarda çıkmayı düşünmüyorum uzun süre yatmıyorum evde daha rahatım kendimi daha iyi hissediyorum acaba belirtiler nezaman başlar çok merak ediyorum kendimi dinleye dinleye bi haal oldum:)

Selam arkadaslar ben araniza yeni katildim benimde sizlerle paylasmak istedigim seyler var sibelce ve sinem benimde 21 ekimde dondurulmus embriyolarim transfer edildi, bende sizler gibi bekliyorum bakalim sonuc ne olacak hepimiz icin hayirlisi olsun

bende amerikan hastanesinde yaptırdım:-) doktorum ramazan mercan senin doktorun kim?

aynı gün yapılmış demek ki:-)senin kaç gibi yapıldı sinemcim?benim 12 gibi yapıldı.doktorum bülent urman.kullanılan ilaçları ve ödediğin miktarı yazınca seninde amerikanda olduğunu anladım.:dance:

transferimin ücüncü günü sag tarafimda asiri bir agri oldu butun gun icimde bir yara varmis gibi agri devam etti ertesi gun gecti kasiklarimdada bir sislik vardi ama bugun pek yok gibi kendimi dinlemekten bir hal oldum zamanda gecmiyor bir turlü toprakcim

canım bende hala evdeyim teste kadarda çıkmayı düşünmüyorum uzun süre yatmıyorum evde daha rahatım kendimi daha iyi hissediyorum acaba belirtiler nezaman başlar çok merak ediyorum kendimi dinleye dinleye bi haal oldum:)

aynen sinemcim.Bende sürekli göğüslerime dokunuyorum var mı acı sızı diye.:-)

aynı gün yapılmış demek ki:-)senin kaç gibi yapıldı sinemcim?benim 12 gibi yapıldı.doktorum bülent urman.kullanılan ilaçları ve ödediğin miktarı yazınca seninde amerikanda olduğunu anladım.:dance:

canım benimde tam 12.30 yapıldı aramızda yarım saat var sen test için 12.günü beklicekmisin ben cumartesi yaptırayım diyorum bi aksilik olmazsa bide tam adet tarimde test tarihim bakalım ya ağlıcaz ya gülücez

Back