- 11 Şubat 2024
- 240
- 27
- 28
- Konu Sahibi beyhanfenn
Merhaba arkadaşlar dondurulmus embriyo 5. Gün transferinde beta hcg daha yuksek cikar diyorlar bunun nedeni nedir ?Böyle bisey doğru mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım benim 11. Gün değerim 227 falandıMerhaba arkadaşlar dondurulmus embriyo 5. Gün transferinde beta hcg daha yuksek cikar diyorlar bunun nedeni nedir ?Böyle bisey doğru mu ?
Benim transfer sonrası 11. Gün 582 13. Gün 1514 çıktı. Tek embriyo kondu .Herkes dondurulmus embriyo diye öyledir yoksa daha düşük çıkardı dediler biraz üzüldüm ve sormak istedimHayır canım benim 11. Gün değerim 227 falandı
Değeriniz gayet iyi artışda olmuş takılmayın benceBenim transfer sonrası 11. Gün 582 13. Gün 1514 çıktı. Tek embriyo kondu .Herkes dondurulmus embriyo diye öyledir yoksa daha düşük çıkardı dediler biraz üzüldüm ve sormak istedim
Çok teşekkürler siz kacinci haftalik oldunuz karindan ultrason için kac haftalik olmak gerekiyorDeğeriniz gayet iyi artışda olmuş takılmayın bence
Merhaba. Öyle bir şey yok. Benim 12. günde 186 çıktı değerim. Ama sonraki günlerde önce ikiye katladı sonra 4e katladı.Merhaba arkadaşlar dondurulmus embriyo 5. Gün transferinde beta hcg daha yuksek cikar diyorlar bunun nedeni nedir ?Böyle bisey doğru mu ?
Üzülecek bişey yok değerin gayet güzel. Artık hamilesin keyfini çıkar. Benim 12.gün 800 civarındaydıBenim transfer sonrası 11. Gün 582 13. Gün 1514 çıktı. Tek embriyo kondu .Herkes dondurulmus embriyo diye öyledir yoksa daha düşük çıkardı dediler biraz üzüldüm ve sormak istedim
Sagolun içim rahatladı çok teşekkürlerÜzülecek bişey yok değerin gayet güzel. Artık hamilesin keyfini çıkar. Benim 12.gün 800 civarındaydı
Benim oğlum var 15 aylık ben 5+6 da vajinal gördüm ama 6 haftadan sonra karından görülürÇok teşekkürler siz kacinci haftalik oldunuz karindan ultrason için kac haftalik olmak gerekiyor
Bugün biraz moralim bozuldu 5 hafta 6 günlük kontrole gittik sadece karindan kese göründü icinde bebek görünmedi normal mi bu durumBenim oğlum var 15 aylık ben 5+6 da vajinal gördüm ama 6 haftadan sonra karından görülür
doktorunuz muhakkak açıklama yapmıştır, onlara güvenin aksi bir şey olsa söylerdi <3Bugün biraz moralim bozuldu 5 hafta 6 günlük kontrole gittik sadece karindan kese göründü icinde bebek görünmedi normal mi bu durum
Haftaya tekrar gidin bebek görünür inşallahBugün biraz moralim bozuldu 5 hafta 6 günlük kontrole gittik sadece karindan kese göründü icinde bebek görünmedi normal mi bu durum