Dondurulmuş embriyo tüp bebek sürecinde ilişki

Pnr Akr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
36
7
1
25
Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım 1. Transfer kimyasal ile sonuçlandı yaklaşık 6 ay sonra başladık yine 5 gün sonra transfer olacak ilişkiye giren var mı bu süreçte korunmalı şekilde ?

Bildigim kadariyla enfeksiyon olmamamiz icin yasakliyorlar. Ama madem olan oldu icinizi ferah tutun artik dusunmemeye calisin ben pozitifi gordum hala daha cesaret edemedik doktorum aksini soylemedigi icin

bize 4 gün öncesinde yasaklandı. O da vajinal fitil kullanmaya başkadım dije. Yani enfeksiyon olmasın diye doğru

Transfer hazırlıgına yanı rahim hazırlıgına başladığı günden yasak dondurulmuş embryonda

Bildigim kadariyla enfeksiyon olmamamiz icin yasakliyorlar. Ama madem olan oldu icinizi ferah tutun artik dusunmemeye calisin ben pozitifi gordum hala daha cesaret edemedik doktorum aksini soylemedigi icin
Şuan aynı zamanda iki antibiyotik kullanıyorum aslında birde çok dikkat ettik enfeksiyonu düşünüp ben hemen duş aldım dediğim gibi antibiyotik kullanıyorum transfer günü kullanmayacağım sadece

Şuan aynı zamanda iki antibiyotik kullanıyorum aslında birde çok dikkat ettik enfeksiyonu düşünüp ben hemen duş aldım dediğim gibi antibiyotik kullanıyorum transfer günü kullanmayacağım sadece

O zaman sorun olmaz umarim antibiyotik ben kullanmamistim oncesinde cunku. Belki de ondan yasaklanmistir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…