Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn çok teşekkür ederimArkadaşım merhaba rahim kalınlığına vajinal muayene ile bakıyorlar hiçbir acısı yok Rabbim hayırlı sonuçlar versin
Tabi hoş bir durum değil rahmin şekline göre muayene rahatsız edici olabiliyorAminnn çok teşekkür ederimbiraz sorunlarım var alttan muayene ile ilgili o yüzden endişe ediyorum inşallah sorunsuz atlatabilirim
![]()
Tabi hoş bir durum değil rahmin şekline göre muayene rahatsız edici olabiliyorherşey yolunda gidecektir endişe etmeyi
Rahmimde herhangi bir anomali yok olması gerektiği gibi herşey çok şükür ama yinede korkuyorumTabi hoş bir durum değil rahmin şekline göre muayene rahatsız edici olabiliyorherşey yolunda gidecektir endişe etmeyin
Normal vajinal muayene korkmayın ekstra bir işlem yapılmıyor onlar ölçüm yapıyor uygun mu diye transfer için dilerim hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar alırsınızMerhaba Arkadaşlar,
Bayramdan sonra nasipse dondurulmuş embriyo transferi olacağım. İlk denemem. Rahim kalınlığına göre transfer günü belli oluyormuş. Rahim kalınlığını nasıl bakıyorlar can yakıcı bir işlem midir ?
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ilk kez deneyince insan bi endişe ediyor ister istemez. Allah razı olsunNormal vajinal muayene korkmayın ekstra bir işlem yapılmıyor onlar ölçüm yapıyor uygun mu diye transfer için dilerim hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız![]()
Doğrudur canım Rabbim senden de razı olsun inşallah hiç stres yapmayın daha önce vajinal muayene olmuşsunuzdur aynısı sadece ultrason la rahimin kalınlığı ölçülüyor önce Allah’a sonra doktorlarına güvenin rahat olun dilerim transferiniz de su gibi geçer güzel hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız inşallahİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ilk kez deneyince insan bi endişe ediyor ister istemez. Allah razı olsun![]()
Bence bu durum belki de koktuğumuz için psikolojik olarak oluşturduğumuz bir duygudurRahmimde herhangi bir anomali yok olması gerektiği gibi herşey çok şükür ama yinede korkuyorum![]()
Fazla korkak birisi olduğum için transferi anestezi ile yaptıracağım ondan rahatımDoğrudur canım Rabbim senden de razı olsun inşallah hiç stres yapmayın daha önce vajinal muayene olmuşsunuzdur aynısı sadece ultrason la rahimin kalınlığı ölçülüyor önce Allah’a sonra doktorlarına güvenin rahat olun dilerim transferiniz de su gibi geçer güzel hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız inşallah![]()
Zaten tek sorunum psikolojik o konuda rahatlayabilsem hiçbir sıkıntım olmicakBence bu durum belki de koktuğumuz için psikolojik olarak oluşturduğumuz bir duygudur![]()
Amin inşallah iyi bakalım en azından rahat geçer sürecin normalde o da aynı vajinal muayene hiç hissetmiyorsun tabi belki siz fazla etkileniyorsunuzdur sonu güzel olsun inşallahFazla korkak birisi olduğum için transferi anestezi ile yaptıracağım ondan rahatımdoktora ve merkeze zaten güveniyorum güzel sonuç alırız hepimiz inşallah
![]()
Ben bu konuda psikolojik destek alıyorum bu sürece çok katkısı var benceZaten tek sorunum psikolojik o konuda rahatlayabilsem hiçbir sıkıntım olmicak![]()
Evet evet benimde zamanım varken şuan psikolog arayışındayım . Çünkü tüp bebek doktorumda önerdiBen bu konuda psikolojik destek alıyorum bu sürece çok katkısı var bence![]()