Dondurulmuş embriyo transferi

Teşekkür ederim canım 2 tane olmasını ben istedim. Biri tutunamazsa diğeri tutunur belki diye. Bir de bu benim ilk denemem. O kadar yorucu ve yıpratıcı bir süreçmiş ki aynı şeyleri bir daha göze alabilir miyim, emin olamadığım için istedim. Rahmimde polip vardı. Küçük bir şeydi, onu aldı doktor. Onun dışında polikistik over hatasıyım ben. Eşimde de ileri hareketlilik düşüktü.

Hangi hastanede tedavi gördünüz peki. Kaç yaşındasınız. Genelde biz istesek de ikiz koyulmuyor diye biliyorum

Hangi hastanede tedavi gördünüz peki. Kaç yaşındasınız. Genelde biz istesek de ikiz koyulmuyor diye biliyorum

Kayseri Acıbadem’de tedavi gördüm. 30 yaşındayım.

Dün benimde transfer günümdü. 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu koydular. İzmirde yapıldı. 2 adet isteyip istemediğimi doktorum daha önce sormuştu. 35 yaş üstü 2 adet koyulabiliyormuş. İnşallah olumlu sonuç alırız hepimiz. Allah çocuk isteyen herkesin yardımcısı olsun, kucaklar boş kalmasın.

Merhaba arkadaşlar perşembe günü dondurulmuş embiryo transferi olacağım ilk kez dondurulmuş olacak 2 kez taze embiryo transferi oldu sonuç malesef negatif embiryolar 3. Gün donduruldu 5. Gün embiryo su olarak transfer edilecek çok korkuyorum 3 ü de sağlıklı olarak çözülemezse diye sizlerin dondurulmuş embiryo transferleri nasıl oldu çözülür çözülmez mi yoksa 2 gün beklediniz mi

Merhabalar benimde 3 embriyom var. Çözecekler eğer gelişimleri iyi olursa 5. Güne gidecekler. Eğer 5. Gün embriyo transfer olursa diğerleri dondurulacak. Ancak kaç tane koyacağı konusunda bilgi vermedi doktorumuz

Merhabalar benimde 3 embriyom var. Çözecekler eğer gelişimleri iyi olursa 5. Güne gidecekler. Eğer 5. Gün embriyo transfer olursa diğerleri dondurulacak. Ancak kaç tane koyacağı konusunda bilgi vermedi doktorumuz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah benim iki tanesi transfer edildi. Diğer kalan imha edildi. Çok şükür pozitif sonuç aldım. İnşallah sizde güzel sonuç alırsınız.

merhabalar
benimde yarın dondurulmuş 2 embriyo transferim var.dondurulmuşlarda kaçgün sonra tahlil yapılıyo.heyecanlı ve endişeliyim.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..isteyen herkesin kucağını doldursun...

Ben 10. gün tahlil yaptırmıştım, doktorum öyle istemişti. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Merhaba canım benim 5. Gün embiryosu idi 10. Gün test günümdü. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Rabbim Kucaklarımızı doldursun inşallah

Merhaba canım benim 5. Gün embiryosu idi 10. Gün test günümdü. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Rabbim Kucaklarımızı doldursun inşallah
sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah
benimkiler 3.gün embriyosu..daha uzun bekleyeceğim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…