Dondurulmuş embriyo transferi

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.482
Puanlar
408
Merhaba arkadaşlar..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum hazıran da..
Bu yıl da dondurulmuş embriyolarım var onlarla transfer düşünüyoruz..
Yıllık iznimi almalıyım ..
Adetin 2. Günü gelin dedi doktor..
Dondurulmuş embriyolarla ne kadar sürer tedavi.. adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor?

Ben 17 Mart’ta gitmiştim. Estrofem verdi doktorum. 1 Nisan’da transfer oldum.

Tekrar iğne vs kullanılıyor mu sürekli takibe gidiliyor mu

Evet canım. Doktorum bana oksapar verdi transferden sonra. Ona devam ediyorum. Birkaç tane de hap var. Tahlil gününe kadar kontrol falan yok. Eğer pozitif sonuç alırsanız 2 hafta sonra kese için çağırıyor doktor.

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. banada dua eder misin..

Allah razı olsun canım. Tabii ki ederim, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Merhaba issizcim
Adetin 2.gunu gidiyorsun rahmini hazirlamak için ilaçlar veriyor
1 hafta sonra kontrole çağırıyor rahim kalınlığına falan bakıyor bir kaç kan testi yapiyor rahim kalinligin iyiyse bir kontrole daha çağırıyor ve transfer gününü söylüyor
Bu sefer ki İlaçlar sadece rahimi hazırlamak için olacak
Transfer yaklaşık yumurtlama gününe falan denk geliyor ama bazı Dr lar uzun protokol yapabiliyorlar
Şimdiden hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallah

Merhaba canım çok teşekkür ederim çok guzel açıklamışsın..
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

beyazlale78 ben de çift koydurmuştum. Biri tutunmazsa belki diğeri tutunur diye düşünmüştük. Tam belli değil ama doktorum ikiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. Biraz da nasip meselesi canım. Tek konulduğunda bölünüp ikiz olan da varmış. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.

Kaliteleri nasıldı canım Rabbim neyi nasip ederse razı geleceğiz elbette hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kaliteleri nasıldı canım Rabbim neyi nasip ederse razı geleceğiz elbette hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kaliteleri hakkında hiçbir bilgim yok canım. Çözdürüldüklerinde %100 canlılarmış, öyle söyledi embriyolog.

Hayırlı olsun canım seninle derdimiz hemen hemen aynıydı inş özlemin sona erer bende reglin 21.günü lucrin alacakmışım transfer hazırlığı dedi .1 embriyom var başka da yok bir mucize olsun istiyorum

Hayırlı olsun canım seninle derdimiz hemen hemen aynıydı inş özlemin sona erer bende reglin 21.günü lucrin alacakmışım transfer hazırlığı dedi .1 embriyom var başka da yok bir mucize olsun istiyorum

Allah yardımcımız olsun canım hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Burda yıllardır görüştüğüm bi arkadaş var dı..
Ikimiz birlikte aynı zamanda tedavi gördük..
Benim 6 embriyo vardı 5. Gün embriyosu..
Onun 1 tane embriyo oldu 3. Gün embriyosu..
Benim negatif ile sonuçlandı malesef..
Onun positif oldu.. mart da ikimizde doğum yaparız inşallah diyorduk..
Benim ellerim boş kaldı o doğum yaptı..
Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrusu ile birlikte..
Yani 1 embriyo 10 embriyo farketmiyo nasip den öteye yol yok hayırlısı olsun diyeceğiz..

Evet canım çok haklısın benim de 3.gün muş çok kalitelide değilmiş öyle dedi doktor. Bu sefer beraber basliyoruz hadi inşallah seneye bu vakitler kucaklarimiz dolu olsun

Canım nasıl gidiyor gebeliğin belli oldumu ikiz olup olmadığı :) benim transfer de ramazan sonrası inşallah

Bugün öğreneceğim kese görmeye gideceğiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gördüm canım keseyi
Başka postta gördüm canım ikizlerin olacakmış çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yanlış anlamazsan bişeyler sormak istiyorum sorun kimdeydi rahminizde problem var mıydı doktor neden 2 koydu benim doktorum herkese 2 koyuyor soruncada moral bozacak cevap veriyor o yüzden soruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…