dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar bakabilir misiniz?

whiteisland1234

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
17
28
8
45
merhabalar ben 40 yasındayım esımın sperm morfolojısı ve hareketlılıgı sorunları oldugu ıcın tup bebek tedavısıne ızmırde basladık kutahyada oturuyorum ve transfer cmt gunune denk geldı ve o gun ılk sokaga cıkma yasagı ılan edıldıgı ıcın embrıyolarımız donduruldu bu arada kendılıgınden hamıle kaldım ama 6 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım agustosta tekrar tedavıye basladık cyclo progcynova dıye bır hap verdı ve gunde 1 adet ıcmemı soyledı 13 gun sonra kontrole gıttıgımde rahım duvarımın 5.8 mm oldugunu yeterlı kalınlıga gelmedıgı ıcın bır dahakı adetı beklememız gerektıgını ve kendısının ılaclarla rahmımı kalınlastıracagını soyledı sımdı sorum su bu cyclo prog yı bıtırdıkten kac gun sonra adet olurum ve hangı ılaclarla kalınlastırıyor acaba ıgne vs var mı sıze hangı ılacları gunde kac kez uyguladılar ve kac gunde bır muayeneye gıdecegım kafamda delı sorular cunku calısıyorum ve ızın konusunda mudurumle tartısıyorum ızın vermek ıstemıyor cok sık cagırırsa nasıl gıderım dıye dert edıyorum stres en buyuk dusmanımız ama ızın konusu bende stres yaratıyor bırde kacıncı gun sızde donrulmus embrıyo transferı yapıldı acaba hangı ılacları kullandınız

Canım ben dondurulmuş la tedavi oldum önceden doktorum bilgilendirdi ilk aşama hiç gitmedim direkt hangi ilacı ne zaman ne kadar kullanacam bana Bi kağıtta yazılı vermişti adet oldum ilk günden estrofem e başladım rahim kalınlığı için ilk 4 gün 2 tane daha sonra 4 gün 3 tane daha sonra ve hala 4 tane kullanım 14. Gün muayeneye gittim rahim kalınlığı ölçtü 18.gün benden progesteron kan testi istedi sağlıkocağından verip sonucu gönderdim 19.gün transfer oldum yani toplamda 2 kez gittim ben bulunduğum yerden başka Bi şehirde yaptırdık 2 kere gitmemiz çok iyi oldu

Çok geçmiş olsun Bende dondurulmuş transfer oldum, rahim kalınlaştırmak için estrofem kullandık genelde bu kullanılıyor hap olarak alınıyor. Başta günde 3 sonradan günde 4 tane kullanmıştım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.

Rahim duvarım benim de inceydi doktor estrofemi vajinal olarak verdi günde 3 kez o mavi minik ilacı vajinadan aldım artı climara forte bant kullandım su an hala kullanıyorum. Rahmim kalınlaştı transferim de yapıldı.

Kizlar benim transferin 11. Gunu erken gebelik testi yaptim negatif çıktı 12 . Gun kanda cikar mi var mi bu durumu yasayan

Bende 20 ekim dondurulmuş 1 adet embriyo transferi yapıldı. Beklemek çok zor ve 6. Gün test yaptım beta hcg 0 çıktı. Bundan sonra da daha artmaz diye saldım kendimi şuan 8. Gün deyim. 12. Gün 2kasımda kan testinde bakalım sürpriz olacak mı? İnşallah olur yoksa baştan başlayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5. Gün embriyosu mu 3. Gün embriyosu mu. Umudumuzu kaybetmeyin. Çünkü gruplarda 5. Gün embriyosuyla çok düşük beta hcg değeri olup şu an gebeliği devam eden arkadaşlar var. Belki daha yeni tutunmaya başlamıştır.

5. Gün embriyosudu bugün idrar testi yaptım yine negatifti. Nasibimizde yoksa ne gelir elden inşallah diğer arkadaşların pozitif olur. Bugün mevlit kandili dua edelim. Allah tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Olsaydı çıkardı bence 6.gün cok as da olsa

Merhaba. Sonucunuz ne oldu? İnşallah tutunmuştur bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…