- 29 Şubat 2020
- 17
- 28
- 8
- 45
- Konu Sahibi whiteisland1234
merhabalar ben 40 yasındayım esımın sperm morfolojısı ve hareketlılıgı sorunları oldugu ıcın tup bebek tedavısıne ızmırde basladık kutahyada oturuyorum ve transfer cmt gunune denk geldı ve o gun ılk sokaga cıkma yasagı ılan edıldıgı ıcın embrıyolarımız donduruldu bu arada kendılıgınden hamıle kaldım ama 6 haftalıkken kalbı durdugu ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım agustosta tekrar tedavıye basladık cyclo progcynova dıye bır hap verdı ve gunde 1 adet ıcmemı soyledı 13 gun sonra kontrole gıttıgımde rahım duvarımın 5.8 mm oldugunu yeterlı kalınlıga gelmedıgı ıcın bır dahakı adetı beklememız gerektıgını ve kendısının ılaclarla rahmımı kalınlastıracagını soyledı sımdı sorum su bu cyclo prog yı bıtırdıkten kac gun sonra adet olurum ve hangı ılaclarla kalınlastırıyor acaba ıgne vs var mı sıze hangı ılacları gunde kac kez uyguladılar ve kac gunde bır muayeneye gıdecegım kafamda delı sorular cunku calısıyorum ve ızın konusunda mudurumle tartısıyorum ızın vermek ıstemıyor cok sık cagırırsa nasıl gıderım dıye dert edıyorum stres en buyuk dusmanımız ama ızın konusu bende stres yaratıyor bırde kacıncı gun sızde donrulmus embrıyo transferı yapıldı acaba hangı ılacları kullandınız