kızlar ben 2 ay önce negatif sonucumdan kalan dondurulmuş embriyolar ile transferimi yaptırdım, 3. gün embriyosu idi, 2 tane embriyo transfer edildi, biri compact diğeri güçlü özellikte dediler, compact en iyi kaliteli demekmiş, herneyse transferim oldu ama bende zerre umut yoktu, hatta belirtim olmadığı için bunalıma girdim, çünkü buradaki herkes kasık ağrılarından , akıntıdan, bel ağrısından, göğüs şişmesinden bahsetmiş ama bende tık yoktu, yine olmadı neyse 1 sene sonra tekrar denerim dedim, ama emin olmak için 10. günde tahlil yaptırdım normalde 3. gün embriyolarından transferden sonra 12. günde tahlil yaptırılıyor (5. gün embriyoları 10. günde çıkıyor buarada). tahlili verdim sonuç pozitif çıktı çok şükür. bunları size anlatıyorum çünkü ben belirti ararken kendimde çok yıprandım. ama çok şükür belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı, doktorum bile bana bir sonraki tedavimde yapılacakları sıraladı, hal böyle olunca ben zaten kendimi negatife hazırlamıştım. Allah "OL" diyecek bizim muradımız olacak buna inanın, hepinize dua ediyorum, isteyen, emek veren herkese Rabbim nasip etsin