Dondurulmuş embriyo transferi olanlar belirtilerinizi paylaşırmısınız

selin986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
100
4
46
Ankara
arkadaşlar 1 aşılama,1 tüp bebekten olumsuz sonuç aldıktan sonra dondurulmuş 5. gün embriyolarımı kullandım.. bugün 8, günüm.. kasıklarımda batmalar,arada rahimde kasılma,göğüslerde ağrı falan yok ancak damarlarım belirginleşti.. negatif sonuç almaktan tekrar çok korkuyorum.. hamile olanlar belirtileriniz neydi...

Bende cnm 29 aralikta transfer oldum dondurulmus bebishimle..besinci haftayi bitirdik..belirtim hala yok bnm canim ivini ferah tut;)

ilk dondurulmuştamı tuttu.. canım kendimi dinlemekten bıktım valla. ama çok korkuyorum ya olmazsa diye. yaş kaç senin canm..

Ilk dondurulmusta canim onumuzde ki ay 32 olacagim..korkma stres yapmamaya calis olur mu inmli olan o

selam arkadasim benimde transferimin 7. gunu bugun ben transferden sonra 1 saat yatirdilar sonra kalkip cok sikisik oldugum icin lavaboya gittim o sirada orta derecede bi bel agrisi hissettim 2.gunumdede kasik agrilarim vardi bu agrilar cok siddetli deildi bugunu kadar boyle ara ara gelip gittiler agrilarim bugunde su gibi akintim vardi az once ayaga kalktigimda camasirimdaki islakligi hissetim hamile kalan arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum

Yasmin canim ..alinti normal korma..telasada kapilma herkesde farkli oluyor transfer donrasi ..yok bnde niye biyle onda olmamus gubi seyleri dusunme

arkadaşlar bende bugün negatif sonucumu aldım:(dondurulmuşlarla devam edeceğim, ne kadar ara vermem gerekiyor acaba?maliyet nasıl oluyor?bilgi verirseniz sevinirim

meraba arkadaşlar ben 26 yaşındayım 1 tüp bebek denemesi geçirdim 3 yıl önce olumsuzdu 3 tane dondurulmuş emriyom var mayısta Allah nasip ederse başlıyacağız ama dondurulmuş emriyo ile ilgili çok bir bilgim yok galiba 15 gün sonra sonuç çıkıyormuş,Transfer olduktan sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı yoksa normal yaşantınıza devam ettiniz mi bana yardımcı olursanız sevinirim:43:

kızlar ben 2 ay önce negatif sonucumdan kalan dondurulmuş embriyolar ile transferimi yaptırdım, 3. gün embriyosu idi, 2 tane embriyo transfer edildi, biri compact diğeri güçlü özellikte dediler, compact en iyi kaliteli demekmiş, herneyse transferim oldu ama bende zerre umut yoktu, hatta belirtim olmadığı için bunalıma girdim, çünkü buradaki herkes kasık ağrılarından , akıntıdan, bel ağrısından, göğüs şişmesinden bahsetmiş ama bende tık yoktu, yine olmadı neyse 1 sene sonra tekrar denerim dedim, ama emin olmak için 10. günde tahlil yaptırdım normalde 3. gün embriyolarından transferden sonra 12. günde tahlil yaptırılıyor (5. gün embriyoları 10. günde çıkıyor buarada). tahlili verdim sonuç pozitif çıktı çok şükür. bunları size anlatıyorum çünkü ben belirti ararken kendimde çok yıprandım. ama çok şükür belirtim olmamasına rağmen pozitif çıktı, doktorum bile bana bir sonraki tedavimde yapılacakları sıraladı, hal böyle olunca ben zaten kendimi negatife hazırlamıştım. Allah "OL" diyecek bizim muradımız olacak buna inanın, hepinize dua ediyorum, isteyen, emek veren herkese Rabbim nasip etsin

Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ben mayısın 6 da başlıyacağım Allah nasip ederse ama korkuyorum ya olmassa diye 4 yıldır çocuğumuz olsun istiyoruz . Çocuğu olanları görünce boynum bükük bir tarafım hep eksik hissediyorum İNŞALLAH RABBİM nasip ederde benimde hayırlı sağlıklı bir bebeğim olur Yediklerine dikkat ettin mi yattın mı bir de normal işlerini yaptın mı merak ettim

Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ben mayısın 6 da başlıyacağım Allah nasip ederse ama korkuyorum ya olmassa diye 4 yıldır çocuğumuz olsun istiyoruz . Çocuğu olanları görünce boynum bükük bir tarafım hep eksik hissediyorum İNŞALLAH RABBİM nasip ederde benimde hayırlı sağlıklı bir bebeğim olur Yediklerine dikkat ettin mi yattın mı bir de normal işlerini yaptın mı merak ettim
canım ben ilk transferimde o kadar özen gösterdimki anlatamam, bademler, ananaslar, fındıklar, portakal suları vs, kalkmadım hiç 1 hafta boyunca işe geldiğimdede dikkat ettim moralim çok yüksekti ama tutmadı, bu sefer dondurulmuşlarla yaptıracağım için çok umut yoktu, zaten diğerinde tedavim 4x4 lük iken negatifi alınca yıkıldım, bu tedavimde valla hiç özen göstermedim, sadece transferin 5. günü tutunmaların yüksek olduğunu duymuştum, o gün biraz daha dikkat ettim. zaten kesinlikle ağır kaldırma ve uzanma hareketleri yasak, ben hiçbirşey kaldırmadım, yükseğe de uzanmadım, ama dedimya bu tedavimde moralimde sıfırdı tutmayacak nasıl olsa diyordum, çok şükür rabbim nasip etti. hepimize nasip etsin Allahım, ben de tv de dışarda bir bebek görsem ağlıyordum, seni çok iyi anlıyorum. bu işler TAMAMEN NASİP meselesi Allah nasip edince oluyor.

Allah razı olsun verdiğin bilgiler için ben ilk tüpbebek denememde ümitliydim dikkat etmedim hiç uzandım afedersin kabız oldum bakmadım kendime ama şimdi dikkat etmek istiyorum inşallah olur diye dondurulmuş emriyoda tutma şansı tüp bebek göre düşük olduğunu duydum Transferin 5. günü tutunmarın yüksek olduğunu ilk defa sizden duydum teşekkür ederim konuyla ilgili başka bilgilerini paylaşırsan sevinirim

Allah razı olsun verdiğin bilgiler için ben ilk tüpbebek denememde ümitliydim dikkat etmedim hiç uzandım afedersin kabız oldum bakmadım kendime ama şimdi dikkat etmek istiyorum inşallah olur diye dondurulmuş emriyoda tutma şansı tüp bebek göre düşük olduğunu duydum Transferin 5. günü tutunmarın yüksek olduğunu ilk defa sizden duydum teşekkür ederim konuyla ilgili başka bilgilerini paylaşırsan sevinirim
bende duymuştum dondurulmuşların daha az tuttuğunu ama değişiyor neye göre değişiyorsa, 5. gün daha garanti, eğer benim bu da tutmasaydı 5. gün embryosu koyacaktı hemde genetiğe gönderecekti, dondurulmuşta düşük biraz daha fazlaymış. kabız olmamaya dikkat ettim aslında iki tedavimdede ama bunu zaten özellikle söylüyorlar, bak birde ne diyeceğim. ben ilk transferimden sonra 45 dk yattım sonra wc ye gittim, ama sordum bişey olmaz dediler, her neyse bu sefer sonda taktırdım, hiç kalkmadım 3-4 saat yani, bilmiyorum bu da etkilimi

Kabız olmamak için neler yedin içtin ananas emriyonun tutunmasına yardımcı oluyor muş doğru mu Hastanede mi 3,4 saat yattın o kadar yatırıyorlar mı benim bildiğin 2 saat birde sonda gerek yok derlerse ne yapıcam insanın o an wc ihtiyaç duyuyor af af nasıl olacak hayırlısıyla bende anne olabilsem :50:

Son düzenleme:
Kabız olmamak için neler yedin içtin ananas emriyonun tutunmasına yardımcı oluyor muş doğru mu Hastanede mi 3,4 saat yattın o kadar yatırıyorlar mı benim bildiğin 2 saat birde sonda gerek yok derlerse ne yapıcam insanın o an wc ihtiyaç duyuyor af af nasıl olacak hayırlısıyla bende anne olabilsem :50:

İnsallah sende anne olursun canım kısa zamanda. ya kabız olmamak için bol su içmeye çalıştım, birde portakal suyu içtim onun dışında bişey yapmadım doğrusu, zaten süt de içiyorsun deltacortil ilacı ile birlikte oyüzden hiç kabız olmadım, ilk transferimde bana gerek yok sondaya dediler ama ben 45 dk kıvrandım, kendimi kastım sıkışıklıktan ve ağladım sürekli, bunda sonda takıl lütfen diye rica ettim, yanımda yatan kadın sürgü istedi mesela, sende sonda takmasalar bile sürgü isteyebilirsin önemli olan bence wc için kalkmamak. bizim klinikte bir gece kalma hakkın var, diğer klinikleri bilmiyorum malesef, ilk transferimde 6 saat hastanede kalıp çıkmıştık, bu sefer temkinli yaklaştık bir gece kaldık, ama bunların hepsi bahane biliyorsun, Rabbim nasip ederse oluyor

İNŞAALLAH bana da anne olmak nasip olur verdiğin bilgiler için teşekkür ederim benim için dua eder misin ihtiyacım var:43:

Merabalar arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı ALLAH razı olsun dondurulmuş emriyo tedavisine başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim çooook sevinçliyim bu haberi sizinle paylaşmak istedim 4 yıl sonra RABBİM bize de evlat nasip etti RABBİM 'e binlerce kez hamdü senalar olsun YARATAN ALLAH'IM OLMAYANLARA DA NASİP ETSİN İNŞAALLAH:emir_bebek:

Merabalar arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı ALLAH razı olsun dondurulmuş emriyo tedavisine başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim çooook sevinçliyim bu haberi sizinle paylaşmak istedim 4 yıl sonra RABBİM bize de evlat nasip etti RABBİM 'e binlerce kez hamdü senalar olsun YARATAN ALLAH'IM OLMAYANLARA DA NASİP ETSİN İNŞAALLAH:emir_bebek:

canım çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun...

Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin:nazar:

Back
X