Dondurulmuş embriyo transferi olanlar bakarmisiniz

Dondurulmuş embriyo transferi olanlar hangi ilaçları kullandiniz birde fiyatları ne kadar
Estrofem progestan iğne ve fitil kan sulndırıcı kullandım birde transferden 5 gun once tetradox prednol baslayıp transfer gunu bıraktım hepsine toplam 400 lira vermiştim ben

Estrofem progestan iğne ve fitil kan sulndırıcı kullandım birde transferden 5 gun once tetradox prednol baslayıp transfer gunu bıraktım hepsine toplam 400 lira vermiştim ben
400 çok az nasıl böyle uygun aldınız birde transferden önce 5 gün iğne kullanacakmişim acaba hangi iğne bilginiz var mi

400 çok az nasıl böyle uygun aldınız birde transferden önce 5 gün iğne kullanacakmişim acaba hangi iğne bilginiz var mi
Rapor falan cıkarmadı doktorum bilmem neden ucuz:) ben 5 gun önce progestan iğneye ve kan sulandırıcya baslamıstım hala devaö ediyorum

Dondurulmuş embriyo transferi olanlar hangi ilaçları kullandiniz birde fiyatları ne kadar
Bugün dondurulmuş transferimin 4.gununden billdiriyorum.Adetin ikinci günü muayeneye gittim 3 öğün estrofem icirdiler.11 gün sonra kontrole çağırdılar.rahim duvarı iyi bı kalınlığa gelmiş 12mm.Progestan dex iğne sabah akşam. progestan fitil ve yine üç öğün estrofeme devam dediler. 5 gün sonraya transfer için gün verdiler.. Her hastaya göre değişkenlik gösterebilir ben 3 defa gitmiş oldum yani.. Estrofem ve fitili devlet karşılıyor.doktorunuza reçete yazdırıp alabilirsiniz.ozel aldığınızda estrofem 210 TL.fitili bilmiyorum.. iğneyi devlet karşılamıyor içinde 7 tane var sabah akşam vurduğunda üç günde bir bitiyor. Kutusu 680 TL... Bu biraz masraflı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…