- 8 Kasım 2020
- 163
- 125
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemgitti
-
AminTestlerin fotoğrafı var sa atsana canım . İnşallah tutmustur Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yani işte ümitlenmekten korkuyorum inşallah pozitif olur tabi regl olacak gibi ağrımda oluyo çok az birde test günüm 13 şubat daha erken eşim olmadan gidemiyorum malesef ayak bileğimde kas yırtılması olduğu içinVar çizgi :) hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yarın ilk iş kan verin :)
Artık oyalanıyorum bireyler ile geçecek günlerÇizgiyi bende gördümbiliyorum çok zor olacak ama stresten uzak rahat rahat geçirin günlerinizi Allah gönlünüze göre versin inşallah selametle..
Sonuç ne çıktı ?Artık oyalanıyorum bireyler ile geçecek günlerDualarınız için Allah razı olsun amin
Malesef negatifSonuç ne çıktı ?
Malesef negatifSonuç ne çıktı ?
Testler her zaman uzun bekletildiğinde hafif silik ikinci çizgiyi çıkarır . Aklında bulunsun hayırlısı olsun hakkındaMalesef negatif
TeşekkürlerTestler her zaman uzun bekletildiğinde hafif silik ikinci çizgiyi çıkarır . Aklında bulunsun hayırlısı olsun hakkında
Degil ben 3 tane yaptım negatif çıktı. Kanda pozitifi gördüm. 4 +4 hamileyim şuan. Haftaya keseye gidecegimBenim de 9.günüm ve erken gebelik testi negatif çıktı sizce kesin sonuç mudur?
Çok teşekkür ederim cevabın için 2 gün daha umut oldu banaDegil ben 3 tane yaptım negatif çıktı. Kanda pozitifi gördüm. 4 +4 hamileyim şuan. Haftaya keseye gidecegim
Tatlim burada erken gebelik testi yapıp negatif çıkması sonucu çok üzülen arkadaşları gördük.Ama normal süreçte kan testi yaptıklarında hepsi çok şükür pozitif gördü .Sende kendini ve minik meleğini strese sokma.Birak çocuk yerleşsin yerini garantilesin yahuÇok teşekkür ederim cevabın için 2 gün daha umut oldu bana
Keşke öyle olsaydı. Malesef negatif çıktı.yinede teşekkür ederim desteğin içinTatlim burada erken gebelik testi yapıp negatif çıkması sonucu çok üzülen arkadaşları gördük.Ama normal süreçte kan testi yaptıklarında hepsi çok şükür pozitif gördü .Sende kendini ve minik meleğini strese sokma.Birak çocuk yerleşsin yerini garantilesin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?