pgt li sanırım embriyonuz mozaik gelen embriyo transferini siz mi istedinizMerhaba herkese. 26.02.2024 de 5 günlük embriyolarım donduruldu. 22.04.2024 de çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. 28 nisanda ise dondurulmuş 5 günlük 6ab kalitede trizomi8 mozaik embriyom transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 4. Günüm ve predictor erken gebelik testim böyle çıktıbariz 2. Çizgiyi görüyorum. test günüm 7 mayıs ama sabredemiyorum. Sizce pozitif mi bu
10 gün aşağı yukarı diye biliyorum. o yüzden kan testi sonucu önemliÇatlatma iğnesi etkisi kaç günde geçiyor?
Hem ben hem doktorlarımız ortak karar aldık. %35 mozaizm vardı risk düşük görüldü. Bir sorun varsa da hamilelik sürecinee öğreneceğiz zaten. kendim de çok araştırdım. Bunun dışında hiç genetiğe gitmemiş orta kalite 5 embriyomuz ve 1 fish yapılıp 5 kromozomunda sorun görülmeyen embriyomuz var onun da kaliresi 4abpgt li sanırım embriyonuz mozaik gelen embriyo transferini siz mi istediniz
Merhaba herkese. 26.02.2024 de 5 günlük embriyolarım donduruldu. 22.04.2024 de çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. 28 nisanda ise dondurulmuş 5 günlük 6ab kalitede trizomi8 mozaik embriyom transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 4. Günüm ve predictor erken gebelik testim böyle çıktıbariz 2. Çizgiyi görüyorum. test günüm 7 mayıs ama sabredemiyorum. Sizce pozitif mi bu
Biraz bekle benimde geç çıktı hepDün silikti bugün tek çizgi
Ve 4.cü çok erken ben 8.ci gün yaptım negatif 10cü gün de Kan verdim pozitif çıktı sabır inşallahHaklısınız belki de iğnenin pozitifliği idi dünkü
Bende de 5. Günde positif 6. Günde yine negatif gibiydi sonra 8. Günde yinr positifdiÇok zor beklemekpozitiften negatife dönünce korktum sadece. Ama gerçek pozitiflik olsa zaten 1 günde negatife dönmezdi muhtemelen
Kan testi yaptırdınız mı?Bende de 5. Günde positif 6. Günde yine negatif gibiydi sonra 8. Günde yinr positifdi
Evet positifKan testi yaptırdınız mı?
Darısı başımaEvet positif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?