- 14 Ocak 2014
- 272
- 268
- 323
- 37
- Konu Sahibi Duru_ sude
-
Cevabın için teşekkürler cnm hayırlı sonucların olur inş belli oldu muMerhaba! Ben de letu kullanarak transfer oldum. 5 gün ilaç kullandım, sonrasında iki kere (sanıyorum 3 gün arayla) kontrole gittim. Bir yumurtamın yeteri kadar olgunlaştığından ve rahim duvarımın kalınlaştığından emin olunca yumurta çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum. o gece iğneyi yaptım ve iğneyi yaptıktan 7 gün sonra transfer oldu. Sonrasına herhangi bir progesteron desteği almam da gerekmedi. Birkaç defa kontrole gitmek dışında hiçbir zorluğu yok bu transfer protokolünün.
3. gün embriyolarıyla ilgili transfer tecrübesi olan arkadaşlarım destek olsa daha doğru olur ama birçok insan görüyorum 3. gün embriyosuyla hamile kalan.
5. ve 6. gün erken gebelik testlerim pozitif çıktı. pazartesi kan testinde belli olacak ama şimdilik var gibi duruyor.Cevabın için teşekkürler cnm hayırlı sonucların olur inş belli oldu mu
Hayırlı olsun sağlık la gelsin5. ve 6. gün erken gebelik testlerim pozitif çıktı. pazartesi kan testinde belli olacak ama şimdilik var gibi duruyor.
inşallah. henüz çok erken :)Hayırlı olsun sağlık la gelsin
Merhaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Benim 2 Şubat transferim olacak ama beklenen adet tarihim de 5 Şubat. yani nasıl olacak adet görürsem zaten tutmamış mı olacak? Üç gün çok kısa bir süre aklım karıştıMerhaba! Ben de letu kullanarak transfer oldum. 5 gün ilaç kullandım, sonrasında iki kere (sanıyorum 3 gün arayla) kontrole gittim. Bir yumurtamın yeteri kadar olgunlaştığından ve rahim duvarımın kalınlaştığından emin olunca yumurta çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum. o gece iğneyi yaptım ve iğneyi yaptıktan 7 gün sonra transfer oldu. Sonrasına herhangi bir progesteron desteği almam da gerekmedi. Birkaç defa kontrole gitmek dışında hiçbir zorluğu yok bu transfer protokolünün.
3. gün embriyolarıyla ilgili transfer tecrübesi olan arkadaşlarım destek olsa daha doğru olur ama birçok insan görüyorum 3. gün embriyosuyla hamile kalan.
Progesteronun kaç çıkmıştı acaba. Benim 9.1 çıktı ama progesteron desteği vermediMerhaba! Ben de letu kullanarak transfer oldum. 5 gün ilaç kullandım, sonrasında iki kere (sanıyorum 3 gün arayla) kontrole gittim. Bir yumurtamın yeteri kadar olgunlaştığından ve rahim duvarımın kalınlaştığından emin olunca yumurta çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum. o gece iğneyi yaptım ve iğneyi yaptıktan 7 gün sonra transfer oldu. Sonrasına herhangi bir progesteron desteği almam da gerekmedi. Birkaç defa kontrole gitmek dışında hiçbir zorluğu yok bu transfer protokolünün.
transfer öncesi 17 çıkmıştı. Beklentilerini karşılamasa verirlerdi diye düşünüyorum, riske atmazlar.Progesteronun kaç çıkmıştı acaba. Benim 9.1 çıktı ama progesteron desteği vermedi
10 üzeri yeterliymiş. Benimki 9 ama yine de desteğe gerek görmedim iyi çıkmış sonucun dedi ama yine de tedirgin oldum. İnşallah bu bi olumsuzluk oluşturmaztransfer öncesi 17 çıkmıştı. Beklentilerini karşılamasa verirlerdi diye düşünüyorum, riske atmazlar.
sanmıyorum. mümkün olduğunca doğal ilerlemeye gayret ediyor doktorlar ama eğer transferinizi riske atacak bir durum olsaydı doktorunuz takviye verirdi. ayrıca bildiğim kadarıyla progesteron transferden sonra da vücutta yükselmeye devam ediyor. transfer günü olduğu yerde kalmıyor.10 üzeri yeterliymiş. Benimki 9 ama yine de desteğe gerek görmedim iyi çıkmış sonucun dedi ama yine de tedirgin oldum. İnşallah bu bi olumsuzluk oluşturmaz
Benim 26.5 çıktı ama gene de progestan fitil hap kullaniyorumtransfer öncesi 17 çıkmıştı. Beklentilerini karşılamasa verirlerdi diye düşünüyorum, riske atmazlar.
her doktorun yöntemi kendine göre, demek ki öyle uygun görmüş. benim doktorum çok zorunda kalmadıkça ilaç kullandırmıyor. herkesin vücudu, ihtiyaçları da farklı.Benim 26.5 çıktı ama gene de progestan fitil hap kullaniyorum
İçime su serptin ya tşklersanmıyorum. mümkün olduğunca doğal ilerlemeye gayret ediyor doktorlar ama eğer transferinizi riske atacak bir durum olsaydı doktorunuz takviye verirdi. ayrıca bildiğim kadarıyla progesteron transferden sonra da vücutta yükselmeye devam ediyor. transfer günü olduğu yerde kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?