- Konu Sahibi LittleAngel
-
Ben ocakta uzun protokol micro tedavisi ile hamile kaldım ama bebeğimi 32+5 te kaybettim.o tedavimden 3 adet 6. Gün dondurulmuş embriyolarım var.ben 28 yaşındayım ve tüplerimin 1 tanesinin kapalı olmasından başka derdimiz yok çok şükür.
Bana umut dolu hikayelerinizden ve 6. Gün embriyosu ile ilgili varsa bilgilerinizden bahsederseniz çoooook mutlu olurum.rabbim nasip ederse kasım ayı ilk haftası tedavim başlıyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,banada bu defa kucağı almayı nasip etsin inşallah
merhabaaöncelikle çoook üzüldüm okuyunca ne diyeyim ( 50:rabbim sana sağlık versin inşallah tez vakitttee kavuşursun evladınaa...benimde donmuşlarım var 3 adet 3 başarız tüp ebbek 1 düşük...şimdiyse 5. Gün dondurulmuş embriyolarımı denemek için sürekli yeni tarihler üretir haldeyim...doğrusu 6. Gün embriyosunu aha önce duydum ama hiç bir bilgim yok hakkında.genelede 5. Gün donduruyorlar.drun açıklama yaptı mı neden 6. Günü beklediğiyle ilgili?bide hangi merkez tabi:dhayırlı olur işallahhh tedavinnnnnnnnnn
bide dondurulmusla olması daha iyi bnce vucut dinlenik oluyo cnkü yumurta toplama islemi cok yıpratıcı oluyo ... bnm 3 tanesi cozüldü 2 tanesi 5. güne gitti 1i bozuldu sadece 5. güne gidenlerinde birini koydular birini dondurdular
bn testi 12. gün yaptırdım 800 küsür cıktı yani daha öncedende cıkarmıs ama bekledim sabırla cünkü erken cıkmayan da cok oluyo psi cok önmli bebegmö bnmleyken olmadı die üzülürsem bişi olur die korktum ... transfer sonrası cok yatmadım ama cok da ayakta kalmadım sagolsun annem yanmdaydı hergün 1 bardak süt ceviz pekmeze basladım bde ananası duymustum onu yiyodum baskada bişi yapmaıdm yaptıgım en iyi sey hep poz<itiftim transfer sonrası hep bebegim bnmle dedim
6. Gün dondurulmuş embriyo hakkında bilgisi olan yok mu???donmuş bebe ile hamile kalanlar yardım lütfen:26:
Ben ocakta uzun protokol micro tedavisi ile hamile kaldım ama bebeğimi 32+5 te kaybettim.o tedavimden 3 adet 6. Gün dondurulmuş embriyolarım var.ben 28 yaşındayım ve tüplerimin 1 tanesinin kapalı olmasından başka derdimiz yok çok şükür.
Bana umut dolu hikayelerinizden ve 6. Gün embriyosu ile ilgili varsa bilgilerinizden bahsederseniz çoooook mutlu olurum.rabbim nasip ederse kasım ayı ilk haftası tedavim başlıyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,banada bu defa kucağı almayı nasip etsin inşallah
yaşadığın çok acı gerçekten benimde çok problemli oldu hele hamileliğim hep kaybetme korkusu ve riskiyle geçti
Benim bebeğimde 6.gün emriyosu gelişimi yavaş olduğundan 6.güne bekletmişlerdi tam 4 tane 6.gün emriyom vardı kalanları 3.gün olarak donduruldu.tabi stokları tükettim ben:).Allah kucağıma almayı nasip etti.ne kadar iyi ki dondurulmuşun var ,sana dakucağına almak nasip olsun inşallah
sılanaz tutunmayı artırmak için birşey yaptılarmı (rahimden parça almak dışında)yoksa ilk tranfer gibi sadece rahmemi yerleştirdiler
sılanaz tutunmayı artırmak için birşey yaptılarmı (rahimden parça almak dışında)yoksa ilk tranfer gibi sadece rahmemi yerleştirdiler
birde ünüversite hastanesine tüp bebek için 2000 tl ödedim,dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar alırlar acaba
Merhaba Canim,
Yazilanlari okuyunca, kendimi yazmakla mukellef hissettim, benimde donmus embriyolarimin iki tanesi 6.gun embriyosudur, 11 tanesi 5,gun donduruldu, geri kalan uc taneyide takip ettiler ve digerlerinin kalitesini yakalayinca 2 sini dondurdular...
Ben her sey yolunda gitti halde, taze embriyo transferi ile negatif sonuc aldim 9 ay sonra donmuslarla tedavimde pozitif sonuc aldim, donmus embriyo ile tedavi daha kolay, daha az stressiz, ve umut verici cunku donmusla hamile kalan o kadar cok kisii varkiii... tedavi sureci ile sormak istediniz bissey olursa yazin..
Ben size cok onemli birsey tavsiye edicem, benim donmus embriyolar, ikili, ve tekli olmak uzere donduruldu, hepsi bir degil
Benden rahimden parca alip, bu parca uzerinde cozunmus embriyolari 1 gun bekletip trasnfer yaptilar, hamilelik sansini yukseltiyor cok acili birsey ama, belkide hamile kalmamda etkli olmustur, bu tedabi UZman tv'de de anlatildi... kafaniz karismasin ben Yurtdisinda oldum, ve 4. denemem oldu icin 3 transfer yapildi. Yasim 25 olcak... Bu embriyolarin cozunmesinde korkmayin binde bir embriyo oluyor, hatta bazi embriyolarda nerdeyyse gebelik olusmus sekilde dahada gelisiyorlar, kalitesi artiyor....
simdi cikmam lazim ama akliniza gelen sorulari yazin elimden geldi kadar yardimci olurum arkadaslar... Alah yar ve yardimciniz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?