• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo !!!! Hemde 6. Gün ???

LittleAngel

Rabbihepliminessalihin
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
851
3
118
41
Kocaeli
Ben ocakta uzun protokol micro tedavisi ile hamile kaldım ama bebeğimi 32+5 te kaybettim.o tedavimden 3 adet 6. Gün dondurulmuş embriyolarım var.ben 28 yaşındayım ve tüplerimin 1 tanesinin kapalı olmasından başka derdimiz yok çok şükür.

Bana umut dolu hikayelerinizden ve 6. Gün embriyosu ile ilgili varsa bilgilerinizden bahsederseniz çoooook mutlu olurum.rabbim nasip ederse kasım ayı ilk haftası tedavim başlıyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,banada bu defa kucağı almayı nasip etsin inşallah

Ben ocakta uzun protokol micro tedavisi ile hamile kaldım ama bebeğimi 32+5 te kaybettim.o tedavimden 3 adet 6. Gün dondurulmuş embriyolarım var.ben 28 yaşındayım ve tüplerimin 1 tanesinin kapalı olmasından başka derdimiz yok çok şükür.

Bana umut dolu hikayelerinizden ve 6. Gün embriyosu ile ilgili varsa bilgilerinizden bahsederseniz çoooook mutlu olurum.rabbim nasip ederse kasım ayı ilk haftası tedavim başlıyor.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,banada bu defa kucağı almayı nasip etsin inşallah

Merhabaa:3:öncelikle çoook üzüldüm okuyunca ne diyeyim:(((:50:Rabbim sana sağlık versin inşallah tez vakitttee kavuşursun evladınaa...benimde donmuşlarım var 3 adet 3 başarız tüp ebbek 1 düşük...şimdiyse 5. gün dondurulmuş embriyolarımı denemek için sürekli yeni tarihler üretir haldeyim...Doğrusu 6. gün embriyosunu aha önce duydum ama hiç bir bilgim yok hakkında.Genelede 5. gün donduruyorlar.Drun açıklama yaptı mı neden 6. günü beklediğiyle ilgili?Bide hangi merkez tabi:Dhayırlı olur işallahhh tedavinnnnnnnnnn:46:

merhabaa:3:öncelikle çoook üzüldüm okuyunca ne diyeyim:(((:50:rabbim sana sağlık versin inşallah tez vakitttee kavuşursun evladınaa...benimde donmuşlarım var 3 adet 3 başarız tüp ebbek 1 düşük...şimdiyse 5. Gün dondurulmuş embriyolarımı denemek için sürekli yeni tarihler üretir haldeyim...doğrusu 6. Gün embriyosunu aha önce duydum ama hiç bir bilgim yok hakkında.genelede 5. Gün donduruyorlar.drun açıklama yaptı mı neden 6. Günü beklediğiyle ilgili?bide hangi merkez tabi:dhayırlı olur işallahhh tedavinnnnnnnnnn:46:

canım 6. Gün dü kaybettiğim bebeğimde.o güne kadar takip etmişler.bilemiyorum neden böyle bişey yaptılar bilemiyorum ama tedavi açısından daha olumlu sonuş alınıomuş.ben kocaeli üni. Tedavimi oldum ve hem dr larından hemde tedavi şeklinden çok memnun kaldım.fakat benim kafamı kurcalayan 3. Günü çözünce 5. Güne gitmesini bekliolar.benimki 6. Gün benimkini nasıl izleyecekler onu bilemiyorum.birde hep ya hasarsız çözülmezlerse die.daha önce tedavi olan arkadaşlar varsa eğer transfer zamanı % 80 yada ne bileyim %100 hasarsız çözüldü die bilgi veriolar mı?

Ama benim sana tavsiyem negatif sonuç alıp dondurulmuşla hamile kalan çook kişi okudum canım denemeye değer bence ne kaybedersin ki?

6. Gün dondurulmuş embriyo hakkında bilgisi olan yok mu???donmuş bebe ile hamile kalanlar yardım lütfen:26:

cnm bnmkide 5. gün blaskosit asamasındaydı cok sükür hamile kaldım bi oglum olacagını ögrendim pers günüde tedavime gelince bnmde dıs gebelk nedenyle tek tüpüm alınmıtı baska hiç bir sorunum yoktu tedaviye basladık yumurta toplandı tek deger yüksek cıkınca donduruldu3. gününde 6 tane bir sonraki ay tedaviye basladık ve oldu zaten blaskosit asaması cok iyimiş %70 deniyo basarı için sennde insalh olur

bide dondurulmusla olması daha iyi bnce vucut dinlenik oluyo cnkü yumurta toplama islemi cok yıpratıcı oluyo ... bnm 3 tanesi cozüldü 2 tanesi 5. güne gitti 1i bozuldu sadece 5. güne gidenlerinde birini koydular birini dondurdular

bide dondurulmusla olması daha iyi bnce vucut dinlenik oluyo cnkü yumurta toplama islemi cok yıpratıcı oluyo ... bnm 3 tanesi cozüldü 2 tanesi 5. güne gitti 1i bozuldu sadece 5. güne gidenlerinde birini koydular birini dondurdular

inşallah benimkide bana tutunur yaa.ne tavsiye edersin?transfer sonrası nelere dikkat edeyim?birde sen testini kaçıncı gün yaptırdın?

bn testi 12. gün yaptırdım 800 küsür cıktı yani daha öncedende cıkarmıs ama bekledim sabırla cünkü erken cıkmayan da cok oluyo psi cok önmli bebegmö bnmleyken olmadı die üzülürsem bişi olur die korktum ... transfer sonrası cok yatmadım ama cok da ayakta kalmadım sagolsun annem yanmdaydı hergün 1 bardak süt ceviz pekmeze basladım bde ananası duymustum onu yiyodum baskada bişi yapmaıdm yaptıgım en iyi sey hep poz<itiftim transfer sonrası hep bebegim bnmle dedim

bn testi 12. gün yaptırdım 800 küsür cıktı yani daha öncedende cıkarmıs ama bekledim sabırla cünkü erken cıkmayan da cok oluyo psi cok önmli bebegmö bnmleyken olmadı die üzülürsem bişi olur die korktum ... transfer sonrası cok yatmadım ama cok da ayakta kalmadım sagolsun annem yanmdaydı hergün 1 bardak süt ceviz pekmeze basladım bde ananası duymustum onu yiyodum baskada bişi yapmaıdm yaptıgım en iyi sey hep poz<itiftim transfer sonrası hep bebegim bnmle dedim

sağol canım.benim tedavi aralığa ertelendi.inşallah aralıkta artık

6. Gün dondurulmuş embriyo hakkında bilgisi olan yok mu???donmuş bebe ile hamile kalanlar yardım lütfen:26:

Merhaba Canim,

Yazilanlari okuyunca, kendimi yazmakla mukellef hissettim, benimde donmus embriyolarimin iki tanesi 6.gun embriyosudur, 11 tanesi 5,gun donduruldu, geri kalan uc taneyide takip ettiler ve digerlerinin kalitesini yakalayinca 2 sini dondurdular...
Ben her sey yolunda gitti halde, taze embriyo transferi ile negatif sonuc aldim 9 ay sonra donmuslarla tedavimde pozitif sonuc aldim, donmus embriyo ile tedavi daha kolay, daha az stressiz, ve umut verici cunku donmusla hamile kalan o kadar cok kisii varkiii... tedavi sureci ile sormak istediniz bissey olursa yazin..

Ben size cok onemli birsey tavsiye edicem, benim donmus embriyolar, ikili, ve tekli olmak uzere donduruldu, hepsi bir degil
Benden rahimden parca alip, bu parca uzerinde cozunmus embriyolari 1 gun bekletip trasnfer yaptilar, hamilelik sansini yukseltiyor cok acili birsey ama, belkide hamile kalmamda etkli olmustur, bu tedabi UZman tv'de de anlatildi... kafaniz karismasin ben Yurtdisinda oldum, ve 4. denemem oldu icin 3 transfer yapildi. Yasim 25 olcak... Bu embriyolarin cozunmesinde korkmayin binde bir embriyo oluyor, hatta bazi embriyolarda nerdeyyse gebelik olusmus sekilde dahada gelisiyorlar, kalitesi artiyor....

simdi cikmam lazim ama akliniza gelen sorulari yazin elimden geldi kadar yardimci olurum arkadaslar... Alah yar ve yardimciniz olsunn

yaşadığın çok acı gerçekten benimde çok problemli oldu hele hamileliğim hep kaybetme korkusu ve riskiyle geçti
Benim bebeğimde 6.gün emriyosu gelişimi yavaş olduğundan 6.güne bekletmişlerdi tam 4 tane 6.gün emriyom vardı kalanları 3.gün olarak donduruldu.tabi stokları tükettim ben:).Allah kucağıma almayı nasip etti.ne kadar iyi ki dondurulmuşun var ,sana dakucağına almak nasip olsun inşallah

yaşadığın çok acı gerçekten benimde çok problemli oldu hele hamileliğim hep kaybetme korkusu ve riskiyle geçti
Benim bebeğimde 6.gün emriyosu gelişimi yavaş olduğundan 6.güne bekletmişlerdi tam 4 tane 6.gün emriyom vardı kalanları 3.gün olarak donduruldu.tabi stokları tükettim ben:).Allah kucağıma almayı nasip etti.ne kadar iyi ki dondurulmuşun var ,sana dakucağına almak nasip olsun inşallah

sağolun allah razı olsun inşallah tedavi olmak nasip olurda bende kucağıma alırım

sılanaz tutunmayı artırmak için birşey yaptılarmı (rahimden parça almak dışında)yoksa ilk tranfer gibi sadece rahmemi yerleştirdiler

sılanaz tutunmayı artırmak için birşey yaptılarmı (rahimden parça almak dışında)yoksa ilk tranfer gibi sadece rahmemi yerleştirdiler

canım bildiğim kadarıyla dışındaki zara delik açıyolarmış.kabuğundan kolay kurtulup rahat tutunsun die.zona traşlama diolar...

Merhaba,

Canim benim doktor, senden rahimden parca alcam dedi, hamile kalmayi etkiledigi uzerinde cok basarili calismalar oldu dedi, ben ne oldunu detayli ogrenmeden tamam dedim, cok agrili biseydi, senden alinan parca labaratour ortaminda kucuk parcalara ayriliyor, sonra cozunmus yada ytaze embriyo ile bekletiyolar, rahme tutunmasini kolaylastiriyormus, tam asamalarini bilmiyorum islemini, ama benim dhaa onceki denemlerimde boyle bir islem yapilmadi icin belkide etkisi olabilcegine inanadim icin paylasmak istedim, rahme bir gun sonra yerlestirdiler rabbime sukurler olsun ikiz gebe kaldim....

Yiyecek olarakda,ozel yedim bisey olmadi ama her sabah taze portakal suyu turekttim, kan degerini yukselti icin, hurma, ceviz tukettim ve saglikli beslendim, ananas hakkinda ne kadar tutunmaya yardimci olsada, hamile bayanlarda dusuk riskini artirdini okuduktAN sonra hic tuketmedim...

kızlar merhaba,herkez buraya birşeyler öğrenmek için girmiş,cevap vermek isterdim ama maalesef bende bilgi ve tecrübe arayanlardanım,bu akşam ilk tüp bebek denememin negatif sonucunu öğrendim,ama merak etmeyin gayet iyiyim,neyse geride 2 sağlıklı embriyom kaldı ve dondurulmasını istedim,benim 3.gün transfer yapıldı ve aynı gün 2 embriyo donduruldu,ben ünüversite hastanesinde tedavi görüyorum,şimdi sorum şu ki;2 embriyo bu şansı denemek için yeterlimidir,bu tedaviye hemen şimdi hastalanınca başlayabilirmiyim yoksa aramı vermeli,ikiside sağlıklı olursa ünüversite has.ikisinide koyarlarmı acaba bu arada yaş 28
arkadaşlar tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı burada paylaşalım lütfeeennnnnnnnnnnnnnn

birde ünüversite hastanesine tüp bebek için 2000 tl ödedim,dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar alırlar acaba

canım bende üni. hastanesinde yaptırdım tedavimi ama benim o kadar tutmadı.dondurulmuş içinde 425 vericem tabi başlayabilirsem.ama 2 negatif demeden sonra 2 embriyo transferine izin veriolar.bende kağıt imzalasam ben istiyorum die dedimde olmadı.ama hemen başlatırlarmı tedaviye bilmiorum canım.ben başlayamadım bu ay rahim kalın die :(

Merhaba Canim,

Yazilanlari okuyunca, kendimi yazmakla mukellef hissettim, benimde donmus embriyolarimin iki tanesi 6.gun embriyosudur, 11 tanesi 5,gun donduruldu, geri kalan uc taneyide takip ettiler ve digerlerinin kalitesini yakalayinca 2 sini dondurdular...
Ben her sey yolunda gitti halde, taze embriyo transferi ile negatif sonuc aldim 9 ay sonra donmuslarla tedavimde pozitif sonuc aldim, donmus embriyo ile tedavi daha kolay, daha az stressiz, ve umut verici cunku donmusla hamile kalan o kadar cok kisii varkiii... tedavi sureci ile sormak istediniz bissey olursa yazin..

Ben size cok onemli birsey tavsiye edicem, benim donmus embriyolar, ikili, ve tekli olmak uzere donduruldu, hepsi bir degil
Benden rahimden parca alip, bu parca uzerinde cozunmus embriyolari 1 gun bekletip trasnfer yaptilar, hamilelik sansini yukseltiyor cok acili birsey ama, belkide hamile kalmamda etkli olmustur, bu tedabi UZman tv'de de anlatildi... kafaniz karismasin ben Yurtdisinda oldum, ve 4. denemem oldu icin 3 transfer yapildi. Yasim 25 olcak... Bu embriyolarin cozunmesinde korkmayin binde bir embriyo oluyor, hatta bazi embriyolarda nerdeyyse gebelik olusmus sekilde dahada gelisiyorlar, kalitesi artiyor....

simdi cikmam lazim ama akliniza gelen sorulari yazin elimden geldi kadar yardimci olurum arkadaslar... Alah yar ve yardimciniz olsunn

slm canim bu rahim den alinan parcayla beraber transferi özl bi fiyat öduyozmu yoksa sigorta karsiliyomu

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 2 seneye yakın ilaç tedavisi gördüm sonra aşılama yapıldı olmadı ve en son geçen sene kasımda ilk tüp bebek denemem yapıldı ama olmadı çalıştığım yerde sorun olacak diye 1 seneye yakın ara verdim ve bu sene kasımda tekrar denedim oda malesef tutmadı dondurulmuş 2 tane embriyom var ve şuanda ona hazırlanıyorum bana bant verdiler şuanda estraferm bant kullanıyorum haftaya ultrasona gideceğim bakalım nasip hayırlısı olsun Rabbim er yada geç verecek birgün İnşallah....

Back