Dondurulmus Embrio transferi sonrasi Ev testi yapanlar varmi?

Meyra2022

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
61
37
43
Merhabalar,
Dondurulmus embriyo sonrasi evde idrar gebelik testi yapanlar varmi? Ev testinde sonuc (-) olup kan testine gidildiginde (+) sonuc alan var mi acaba. Bana 5.ve 6.gun dondurulmus embriyosu transfer edildi Mayis 29 da toplamda 3 tane 5.gun embriyosu transfer edildi ve bugun transferin 10. gunu ve halen idrar testi (-). acaba halen bir umudum var mi yoksa umutlanmayi birakmalimiyim.
Burda bayanlarin transferden sonra 6.7. gunlerde test de silik sonuclar gordugunu okudum. Bu durumda umidimi kesmem mi gerekiyor
lutfen deneyimlerinizi paylasirmisiniz ev testi yaptiniz mi ve kantesti sonucunuzu teyitledi mi.
Cok tesekkurler

3 transfer oldum hepsinde erken test yaptım negatif olan da kan sonucunda negatifti ama herkesin bünyesi bir olmaz

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz sizinle. 29 Mayıs pazar günü babada dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 tane. Okumuştum öyle kana geç karışıp sonradan hamile olduğunu yazanları. İnşallah senin de öyledir. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhabalar tüp bebek işleminde yumurta toplama da ve transfer de anestezi yapıyorlar mı ? Birde hiç ağrı hissettiniz mi

Merhabalar tüp bebek işleminde yumurta toplama da ve transfer de anestezi yapıyorlar mı ? Birde hiç ağrı hissettiniz mi
Merhaba transferde benim ilk deneyimim çok kötü geçtiği için doktorum beni kobay gibi kullandığından çok acım olmuştu. Yine onun başarısızlığından malesef. O yüzden çok korktuğum için ben anestezi istedim. Anestezi yaptık. Ama normalde hiç acılı olmuyormuş merak etmeyin. Bana ilk denemede hemen çat diye sonda taktılar acıta acıta. Onun acısı transferde hala devam ediyordu. Meğer öyle şeyler yapılmazmış. Ama yumurta toplamalar anestezisiyle yapılıyor zaten Allah yardımcımız olsun

Yumurta toplama da anestezi yapiliyor ama bu bildiginiz solunum makinasina baglanan genel anestesi degil. yine uyuyorsunuz kipirdayabiliyorsunuz ama ne aci hissediyorsunuz nede hatirliyorsunuz. birseferinde bana doktorum uyandigimi ve cok kipirdandigimi soyledi o sebepten dozu artirmislar ama ben bunu hatirlamiyorum bile :)
Embriyo transfer rahim agzi kanseri taramasina gittiginizde yapilan islemin aynisi. yani bir anesteziye falan gerek yok. rahim e minimimmacik bir tup/katiter yardimi ile bebisleri transver ediyorlar. Rahim agzini acarken biraz gerginlik hissedebilirsiniz ama aci falan yok yani.

pardon ben 27 sinde olmusum yanlis aya bakiyormusum. sizin de test surecine az kalmis umarim umdugunuz haberi alirsiniz. Ben simdilik conucu (-) olarak kabullendim eger bozitif olursa kesinlikle paylasirim.

Teşekkür ediyorum Peki son olarak maliyeti ne kadara geldi size

TR de 15 bin Turk lirasi -/+ 5 bin tl diye hatirliyorum, ama doktoruna ve hastanaseni gore degisiyor. ben yurt disinda yasiyiroum su ana kadar 5 toplama ve 1 transfer yaptik ve bize maaliyeti TR den apartman dairesi alirdi 500bin tl +

TR de 15 bin Turk lirasi -/+ 5 bin tl diye hatirliyorum, ama doktoruna ve hastanaseni gore degisiyor. ben yurt disinda yasiyiroum su ana kadar 5 toplama ve 1 transfer yaptik ve bize maaliyeti TR den apartman dairesi alirdi 500bin tl +
Teşşekür ederim keşke Türkiye’ye gelip yaptırsaydınız

Merhaba 2 haziranda 5. gun embriyosu transferi oldum. Bugun saat 15.00 da 11. günüm olacak. Doktorumun test tarihine daha 3 gün var. Ben dayanamadim sabah 6 da idrar testi yaptim sonuc 2. cizgi silik. Bende pozitifi goremedim daha . Sizin sonuc ne oldu insallah guzel haber almissinizdir

merhaba, bende hic ikinci cizgi cikmamisti ve zaten (_) olacagini anlamistik kan testi de bunu onayladi. sonuc negatif. umarim sizin conuc pozitif olur kan testinde .

merhaba, bende hic ikinci cizgi cikmamisti ve zaten (_) olacagini anlamistik kan testi de bunu onayladi. sonuc negatif. umarim sizin conuc pozitif olur kan testinde .
Amin insallah Rabbim isteyen herkese versin. üzmeyin kendinizi insallah olucak er gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…