Dondurulmuş 3.gün embriyosu transferinde kaçıncı gün pozitif gördünüz?

bulutlarustunde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
33
20
29
Canım arkadaşlarım öncelikle herkese merhaba, kendime o kadar kızıyorum ki 3.gün kalan son iki embriyo transferi oldum, dayanamayıp 4.gün sonunda erken gebelik yaptım çıkmadı, bugün de doktor işim olunca sabah erkenden gittim bir güzel tahlil verdim 5.gün <1,20 sonucu ile karşılaştım. Sizce çok mu erken, ne kadar mesaj okuduysam 3.gün bile olsa 5-6 da gören çok, üzülmüyorum desem de bir anda kahroldum sanki tüm her şeyi bırakasım geldi, progestan değeri de 6,8 çıkmış ne işe yarar bilmiyorum ama doktor onu da istemiş, bu şekilde negatifi görüp sonra pozitife dönen oldu mu acaba? Çok mu aceleci davranmışım

3.gün embriyosunu kim 5.gün kanda görmüş acaba çok merak ettim. Bence her okuduğunuza inanmayın. 5.gün embriyosu bile 5.gün kanda çıkmaz, embriyo ne ara kanınıza karışıp bir de üstüne beta hcg hormonunuzu yükseltecek, sizce mantıklı mı? Her gün aynı konu açılıyor, doktorların bir bildiği var lütfen bekleyin biraz. 5.gün embriyosu 10.gün kan testine dahi bakmadı benim doktorum, yalnızca 12.gün değerini referans aldı. Erken yapılan idrar testlerini vs anlıyorum ben de aynı yollardan geçtim ama 4-5 gün sonra kan testini anlamak mümkün değil. Boşu boşuna psikolojinizi bozuyorsunuz, sonuç olumsuz olsa dahi şimdiden üzülmenize gerek yok.

Canım arkadaşlarım öncelikle herkese merhaba, kendime o kadar kızıyorum ki 3.gün kalan son iki embriyo transferi oldum, dayanamayıp 4.gün sonunda erken gebelik yaptım çıkmadı, bugün de doktor işim olunca sabah erkenden gittim bir güzel tahlil verdim 5.gün <1,20 sonucu ile karşılaştım. Sizce çok mu erken, ne kadar mesaj okuduysam 3.gün bile olsa 5-6 da gören çok, üzülmüyorum desem de bir anda kahroldum sanki tüm her şeyi bırakasım geldi, progestan değeri de 6,8 çıkmış ne işe yarar bilmiyorum ama doktor onu da istemiş, bu şekilde negatifi görüp sonra pozitife dönen oldu mu acaba? Çok mu aceleci davranmışım
Ben 6. gün idrar testinde gözle zorla görülür hafif bi çizgi görmüştüm kan verdiğimde ise değerim 7 çıkmıştı sizi anlıyorum ama çok aceleciyiz varsa bile çıkmaz arkadaşın dediği gibi.

Canım çok erken vermişsin test biliyorum burdaki yorumlar çok etkiliyor ve beklemek zor ama az zaman ver bebişine tutummak için 🥹 ben 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum transferden sonraki 8. gün çizgi göründü 10.gün netdi çizgi. Pozitif ise bile kanda değerin çıkması 8-10. gün belli olur canım biraz daha bekle ❤️

Çok teşekkür ediyorum hepinize çok çok haklısınız da işte insan değişik bir ruh halinde oluyor ve boş yere üzüyor kendini, zamanı gelince pozitif olur inşAllah 🌸

X