Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

gulseren4434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.332
2
Merhaba canlarım, beni tanıyanlar bugüne kadar yaşadıklarımı az çok bilir. Aralıkta negatifle sonuçlanan 1. tüp bebek denememden sonra 2 ay ara verdik 3. adetim dün başladı bugün doktora gittim ve climara forte'a başladık, haftaya salı tekrar kontrol... Hiçbirşey hissetmiyorum fisfisfis allahım umarım bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir... Bu sefer daha güçlü ve tecrübeliyim amaaa...

canim insallah bu sefer tuttar bebisin seni birakmaz..tüp bebek hakkinda pek bilgim yok ama senin icin dua edecegim..Insalah burdan guzel haberlerini verirsin kocaman baslik at bebisim geldi diye :)

canim insallah bu sefer tuttar bebisin seni birakmaz..tüp bebek hakkinda pek bilgim yok ama senin icin dua edecegim..Insalah burdan guzel haberlerini verirsin kocaman baslik at bebisim geldi diye :)

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... inşallah o başlığıda bu sefer atıcam en azından elimden geleni yapıcam....

Canım hayırlı olur,yüzün bu kez güler inşallah.Kalbimiz dualarımız seninle...

sağol canım benim allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.... seninde bebişini sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. hamişlerin duası kabul olur kıssssssss Şeniz

sağol canım benim allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.... seninde bebişini sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. hamişlerin duası kabul olur kıssssssss Şeniz

Canım benim hepinize dua ediyorum Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşallah.Gerçi hala masal gibi geliyor ya:))

allah yardimcin olsun insallah bebegin annesinin icinde yer bulur kisa zamanda tedavi iyi sonuc verir ve guzel hayirli evlatlarin olsun insallah amin

Merhaba canlarım, beni tanıyanlar bugüne kadar yaşadıklarımı az çok bilir. Aralıkta negatifle sonuçlanan 1. tüp bebek denememden sonra 2 ay ara verdik 3. adetim dün başladı bugün doktora gittim ve climara forte'a başladık, haftaya salı tekrar kontrol... Hiçbirşey hissetmiyorum fisfisfis allahım umarım bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir... Bu sefer daha güçlü ve tecrübeliyim amaaa...

Canım inşallah seninde Curly gibi tutar hayırlısıyla, bende bidahaki ay dondurulmuş kullanıcam sanırım, Curly'den sonra seninkide dondurulmuşla tutarsa bana acayip moral olacaksınız inşallah Allah yardımcın olsun a.s.

Canım inşallah seninde Curly gibi tutar hayırlısıyla, bende bidahaki ay dondurulmuş kullanıcam sanırım, Curly'den sonra seninkide dondurulmuşla tutarsa bana acayip moral olacaksınız inşallah Allah yardımcın olsun a.s.

canım benimki tutsada tutmasada mutlaka denemelisin, hepimizin yazısı farklı bunlar sadece sebep.... önce yüce rabbimin istemesi gerek... güzel dileklerin için çok sağol yanımda olduğunuzu hissetmek bana güç veriyor. ya birşey sorucam bu climara fort flasterinde kabarcık olunca birşey olurmu acaba birde bir kısmı çok kabarmıştı düzeltmek için orasını kaldırıp yeniden yapıştırdım? CADIARZU

hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu kez bebişin sana sıkıca tutunur güzel sonuçlar alman dileğiyle

O dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama östrojen hormonu için olan bantlardan bahsediyosun sanırım eğer oysa bişey olmaz kabarcıklarından üstünden düzelt elinle, açıp kapama mümkün olduğu kadar

evet canım östrojen için.... neyse artık bundan sonrakilerde dikkat ederim aslında ben düzgün yapıştırıyordum ama doktorum otururken hastanede yapıştırdı karnım katlandığı için düzgün yapışmamış.... neyse artık :)

canım benimki tutsada tutmasada mutlaka denemelisin, hepimizin yazısı farklı bunlar sadece sebep.... önce yüce rabbimin istemesi gerek... güzel dileklerin için çok sağol yanımda olduğunuzu hissetmek bana güç veriyor. ya birşey sorucam bu climara fort flasterinde kabarcık olunca birşey olurmu acaba birde bir kısmı çok kabarmıştı düzeltmek için orasını kaldırıp yeniden yapıştırdım? CADIARZU

O dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama östrojen hormonu için olan bantlardan bahsediyosun sanırım eğer oysa bişey olmaz kabarcıklarından üstünden düzelt elinle, açıp kapama mümkün olduğu kadar

Canım benim!!Umarım bu mücadelen başarıya ulaşır ve HAMİLEYİMMMMM ...diye kocaman bir başlık açarsın :) Bol şanslar diliyorum arkadaşım,umarım sen de mucizene kavuşursun :emir_bebek:

canım arkadaşım umarım beişin yada bebişlerin sana bu sefer sımsıkı tuttunurlar...allah hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin inşallah...

Şekerim,
Önce sna ve eşine bol şans diliyorum. Bne de senin gibi 2. denememdeyim ve sonucu bekliyorum. Allah yollarınızı açık etsin. Dualarlım sizlerle...

canım tedavin hayırlı olsun inşallah busefer pozitif sonuç alırsın bende dondurulumuşlar için 3. adetimi bekliyorum allah bu sefer yüzümüzü güldürsün
inşallah sen pozitif sonuç alırsında banada biraz daha umut olursun rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın amiiiiiinna.s.

Hadi hayırlısı Gülserencim.Hepimiz yanındayız bunu unutma hiçbir zaman.Tadını çıkar adım adım bebeğine yaklaşıyorsun.:hooray:

X