Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Dondurucuda anne sütümüz var. Bazı kaynaklarda kullanım süresinin 2 ay, bazılarında ise 6 ay olduğu ifade ediliyor. Bu konudaki bilgilerinizi lütfen paylaşın kızlar. Bir de... Kafam karışıyor ya! Dondurucudaki sütlerin besin değeri vb. azalır mı sizce?
evet canım sadece süt saklama poşeti kullanın.onlar hava sızdırmıyor.üstünde de sütü koyduğun tarihi yazman için yer var sakın boş bırakma. sütün 6 ay dayandığı da hikaye.1-2 aydan fazla bekletme. benimkiler ziyan oldu hala içim yanar canım sütler çöpe gitti.5. ayda çıkardım acımış gitti hepsi.besin değerinin eksileceğini sanmıyorum.başka besinleri dondurucuya koyduğumuzda değeri değişmiyorki süt de değişmez gibi geliyo.yeterki bozulmasın.
tadı acılaşıyo.ağzında acımtrak bi tat bırakıyo.bozulursa anlarsın zaten.belki de 4 ay dayanıyordur.ben 5. ayda çıkardım bozulmuştu.ama siz yine de riske atmayın derim.çünkü insanın içi çok yanıyo dökerken.
Şimdilik emziriyorum işe başlayınca kullanıcam dondurucudaki sütleri. Ben zaten göğsüm şiştikçe rahatlamak için de sağmıştım bir de sütüm artsın diye. Ziyan olsa da bu anlamda işe yaradı zaten.
ben henüz doğum yapmadım ama inşallah bebeğim kollarımda olduğunda emzirmek istiyorum...ama bebeğim 3 aylıkken işe başlıcam..o zaman evde sütüm bulunsun istiyorum...ama bilmediğim şu: bebek sürekli emerken sağacak süt nasıl birikecek göğsümde??
ben henüz doğum yapmadım ama inşallah bebeğim kollarımda olduğunda emzirmek istiyorum...ama bebeğim 3 aylıkken işe başlıcam..o zaman evde sütüm bulunsun istiyorum...ama bilmediğim şu: bebek sürekli emerken sağacak süt nasıl birikecek göğsümde??