- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
- 103
- Konu Sahibi pofudukterlik
Dondurucuda tavuk göğsü bırakmışım ve unuttum. Şimdi acil yapmam gerek ama donmuş vaziyette. Ne önerirsiniz? Tavaya koyup üstüne sıcak su döksem çözülür mü? Kocaman bir parça, kesemiyorum da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcak suya koymayın sakın. Bir tencereye soğuk su doldurup üstüne koyun. Yarım saate çözünür en geç.Dondurucuda tavuk göğsü bırakmışım ve unuttum. Şimdi acil yapmam gerek ama donmuş vaziyette. Ne önerirsiniz? Tavaya koyup üstüne sıcak su döksem çözülür mü? Kocaman bir parça, kesemiyorum da.
Yani bir şey diyemem bu konuda. Az da olsa çözülmüşse tekrar dondurulmaz. Bence dolaba koyun yarın pişirin. Hem yavaş ve sağlıklı çözülmüş olur.Şimdi dışarı koydum. Oda sıcaklığı. 20-30 dk falan oldu. Geri dondurucuya koyabilir miyim? Tehlikeli mi olur. Bari başka gün yapayım.
tavuk riskli. bence koy buzdolabına yarın pişir kalksın :)Şimdi dışarı koydum. Oda sıcaklığı. 20-30 dk falan oldu. Geri dondurucuya koyabilir miyim? Tehlikeli mi olur. Bari başka gün yapayım.
Hayır geri koymaŞimdi dışarı koydum. Oda sıcaklığı. 20-30 dk falan oldu. Geri dondurucuya koyabilir miyim? Tehlikeli mi olur. Bari başka gün yapayım.
Bunu yaptım işe yaradı herkese teşekkür ederim.Sıcak suya koymayın sakın. Bir tencereye soğuk su doldurup üstüne koyun. Yarım saate çözünür en geç.
Bu hem hızlı hem de soğuk suyla olduğu için sağlıklı oluyor. Acele işim varsa ve çıkarmamışsam bunu tercih ediyorum. Tencere tabanı ısı aktarımını yapıyor. İşinize yaramasına sevindim.Bunu yaptım işe yaradı herkese teşekkür ederim.
bende çok dondurucuya biraktım.. hiç bişey olmadi.. zehirlenmedim... çözüldükten sonra kesip pişirbilirsin:)Dondurucuda tavuk göğsü bırakmışım ve unuttum. Şimdi acil yapmam gerek ama donmuş vaziyette. Ne önerirsiniz? Tavaya koyup üstüne sıcak su döksem çözülür mü? Kocaman bir parça, kesemiyorum da.
Tavuk nasıl rendelenir?Rendelersen kolayca çözülür ama tarifine uygun mudur bilemem.
Deneyin vallahi çok güzel rendeleniyor donmus tavuk. Pişince de baharatla vs pek lezzetli oluyor.Tavuk nasıl rendelenir?![]()
Yok ben bilmediğimden sordum.Deneyin vallahi çok güzel rendeleniyor donmus tavuk. Pişince de baharatla vs pek lezzetli oluyor.