• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurucuda tavuk unuttum. Napmam gerek?

pofudukterlik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
181
291
103
Dondurucuda tavuk göğsü bırakmışım ve unuttum. Şimdi acil yapmam gerek ama donmuş vaziyette. Ne önerirsiniz? Tavaya koyup üstüne sıcak su döksem çözülür mü? Kocaman bir parça, kesemiyorum da.

Dondurucuda tavuk göğsü bırakmışım ve unuttum. Şimdi acil yapmam gerek ama donmuş vaziyette. Ne önerirsiniz? Tavaya koyup üstüne sıcak su döksem çözülür mü? Kocaman bir parça, kesemiyorum da.
Sıcak suya koymayın sakın. Bir tencereye soğuk su doldurup üstüne koyun. Yarım saate çözünür en geç.

Şimdi dışarı koydum. Oda sıcaklığı. 20-30 dk falan oldu. Geri dondurucuya koyabilir miyim? Tehlikeli mi olur. Bari başka gün yapayım.

Şimdi dışarı koydum. Oda sıcaklığı. 20-30 dk falan oldu. Geri dondurucuya koyabilir miyim? Tehlikeli mi olur. Bari başka gün yapayım.
Yani bir şey diyemem bu konuda. Az da olsa çözülmüşse tekrar dondurulmaz. Bence dolaba koyun yarın pişirin. Hem yavaş ve sağlıklı çözülmüş olur.

Rendelersen kolayca çözülür ama tarifine uygun mudur bilemem.

bende çok dondurucuya biraktım.. hiç bişey olmadi.. zehirlenmedim... çözüldükten sonra kesip pişirbilirsin:)

Back
X