.........Dondurma sezonu açıldıı.......

CıLEKLı DONDURMA: Çilekli dondurma sevenler;dikatli ve tedbirli bir yapıya sahip,bununla birlikte
dışarıya karşı sempatik görünseler de güvensiz yapıları var.

KARAMELLı DONDURMA: Karamelli dondurma sevenler;çok düşünen ve detaylara inmeyi seven,mutluluğu
ayrıntılarda arayan bir karakterist özellik taşıyor.ınsanları mutlu etmekten çok büyük zevk
alıyorlar

CıKOLATALI DONDURMA: Çikolatalı dondurma sevenler;hızlı yaşamayı seviyor.Cazibesine ve sevimliliğine
çok güvenirler,bu özelllikleriyle karşısındakilerin dikkatini çekerler.bu kişilerin çok
güvenilmediği de belirtiliyor.

LıMONLU DONDURMA: Limonlu dondurma sevenler;nostaljik bir yapıya sahipler.Onlara göre eskiye ait
herşey dikkat çekicidir.ıkili ilişkilerinde hep eskiyi örnek alırlar ve 70'li yılların aşklarını
yaşamak isterler.

FISTIKLI DONDURMA: Fıstıklı dondurma sevenler;içe kapanık ve çekingen bir yapıya sahiptirler.Duygu
ve düşüncelerini ifade etmekte zorlanırlar ve ilk adımı hep karşıdan beklerler.

VıŞNELı DONDURMA: Vişneli dondurma sevenler;eğlenmeyi de çok seviyor.insanları en olumsuz şartlarda
bile gülümseten,ailelerine düşkün bir karakterleri var.Duygularını ise içlerinde yaşarlar ve kimseye
belli etmezler.
-----------------------
ALINTI

aa ewet hemşoyuz :)))değirmendere sahili canım izmittemi oturuyosun sen ?

evet ama d.dereye çok sık gelirim :lepi: geldiğimde ilk işim kahveli dondurma denemek olacak..

ne fena biriymişim ben kaydirigubbakcemile3
bana güvenilmezmiş, en sevdiğim de çikolatalıdır

şööööyle bi maraş dondurması olcak çikolatalı ve vanilyalı, offfffffff offffffff çok canım istedikaydirigubbakcemile2

heheheh

kızlarrrrrrrrrrr
maraş dondurması isteyen bana mesaj atsın şoklu gönderim 72 saat dayanıyor walla Kralı dondurmanın Tadını bilen bilir KIZLARRRR

şööööyle bi maraş dondurması olcak çikolatalı ve vanilyalı, offfffffff offffffff çok canım istedikaydirigubbakcemile2

ANACIM SEN İSTE BEN SANA GÖNDEREYİMM MARRAŞ DONDURMASI AŞKOLSUN YAA ŞEKERcokacimcoookYERSİN BOLBOL YARIN BANA HABER VER YARINDAN SONRA ELİNDE HAMİŞŞŞ

serbesleri biliyorum :lepi: :lepi:
geldiğimde söylerim, dondurmalar senden olur kahveler benden
ya da değirmendere fındığı benden, ya da ikisi birden :lepi: :lepi:

heheheh ama bana bişey bırakmadın ki kafamçokkarıştı yaw sen pişmaniye getir gerisi benden ağarlarım ben hemşomu :içelim:

kızlarrrrrrrrrrr
maraş dondurması isteyen bana mesaj atsın şoklu gönderim 72 saat dayanıyor walla Kralı dondurmanın Tadını bilen bilir KIZLARRRR

ben istiyorum bendende sana pişmaniye ozaman :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kızlarrrrrrrrrrr

amaniiinnn delikafadulden delikafadulden
ben de pişmaniye gönderirim delikafadulden delikafadulden

hem pısmanıye hemde dondurmaa ıkısındede ıstıyomm bvanane yaaa canım cektııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…