Dondurma kilo aldirir mi?

Jigglypufff

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
34
0
6
Ankara
Ben yaklaşık 2 aydır diyetteyim ve bu süre boyunca ayda 1-2 kez bitter çikolatadan başka tatlı yemedim. 70 kilodan 63 e düştüm ama son 3 gündür dondurma yiyorum. İlk gün bir yemek kaşığı, dün bir-iki top, bugünde 4 top filan yedim. 3'ü kakaolu 1 i vanilyalıydı. Açıkçası yedikten sonra diyeti bozduğumu düşünüp pişmanlık duyuyorum. Annem zaten 1 öğün yiyosun o kadarcıktan bişi olmaz diye kızıyor ama yinede bi pişmanlık var. Eski kilo almış halime dönücem diye çok korkuyorum. Dondurmada kalorili bir tatlıymış bu 3 gün içinde verdiğim kiloları geri alır mıyım diye düşünüp duruyorum. Bu konuda bilgisi olan bilgilendirsin lütfen :(

belki benim metabolizmadan kaynaklanıyodur ama ben arada bir sporu bırakıyorum geçenlerde 1 tabak profiterol 2 tabak supangle 1 çiğ köfte dürüm 1 tanede dondurma yedim belki yuhh ayı naptın diyon ama işte :) ama kilo almadım daha

Dondurma aslında çok masum bir tatlı, benim diyetisyenim diyetimin içerisine hep ekledi dondurmayı ama 3 topu geçmeden ve akşam yerine öğleden sonra ara öğün şeklinde... Birde haftada bir kez:)

zannetmiyorum.tabiki meyveli ve kakaolu olmadgı sürece .çünkü bi arkadasıma doktoru diyetindeki yogurt yerne sade dndrma yyebilcgni söylemsti:)

dondurma ile kilo veren arkadaşlarım oldu, tatlı yerine sadece dondurma yiyerek zayıfladı ama tabiki bünyeden bünyeye değişebilir.
sade olmak koşulu ile dondurma yenebilir :))

canım ben diyetteyim açıkçası tek yediğim tatlı dondurma kararında yediğin sürece hiç bir şey olmaz haftada bir kendini ödüllendirmek için 3 top yiyebilirsin hafif çeşitlerden yemeye çalış limonlu vişneli bitter çikolatalı gibi...

Hayır, çikolatalı yememeniz -özellikle- 4 top yememeniz lazım. 3 top kafi yalnız sade dondurma da kalorilidir, meyveli daha az diye biliyorum. Ama her gün her gün yerseniz evet kilo aldırır, haftada 1 kez yemelisiniz.

Back
X