Enfeksiyondan domuz gribinin ortaya çıkmasına (kuluçka dönemi) kadar genellikle bir ila üç, bazen dört gün sürer. Domuz gribi virüsleri, hastalık belirtileri henüz ortaya çıkmamış olsa bile kuluçka döneminde enfekte kişilere bulaşabilir. İlk belirtiler ortaya çıktıktan sonra, enfekte domuz gribi virüsleri üç ila beş gün, muhtemelen yedi güne kadar elimine edilir. Uzmanlar, küçük çocuklarda yetişkinlerden daha fazla ve ayrıca daha uzun süre virüs yaydıklarını varsayıyorlar.3 yaşındaki yiğenim kardeşim yengem domuz gribi oldular iyileşme süresi ne kadar oluyor biraz hastalık tecrubelerinizi anlatırmisiniz annem olaydan bir gun önce yengem ateşlendi hastahaneye gideceği icin annem yigenime baktı bir kaç saat bulaşmış olabilirmi çok korkuyorum
doktor hastalığın basında demis yiğenime umarım geçmemiştir bizimkilere annem ameliyat olacak çünkü bir ay sonra korkuyorumEnfeksiyondan domuz gribinin ortaya çıkmasına (kuluçka dönemi) kadar genellikle bir ila üç, bazen dört gün sürer. Domuz gribi virüsleri, hastalık belirtileri henüz ortaya çıkmamış olsa bile kuluçka döneminde enfekte kişilere bulaşabilir. İlk belirtiler ortaya çıktıktan sonra, enfekte domuz gribi virüsleri üç ila beş gün, muhtemelen yedi güne kadar elimine edilir. Uzmanlar, küçük çocuklarda yetişkinlerden daha fazla ve ayrıca daha uzun süre virüs yaydıklarını varsayıyorlar.
Almanlar böyle Diyor. Allah şifa versin Cok gecmis olsun
Insallah gecmemistirdoktor hastalığın basında demis yiğenime umarım geçmemiştir bizimkilere annem ameliyat olacak çünkü bir ay sonra korkuyorum
aa domuz gribi de mi var şu an salgın olarak çok geçmiş olsun3 yaşındaki yiğenim kardeşim yengem domuz gribi oldular iyileşme süresi ne kadar oluyor biraz hastalık tecrubelerinizi anlatırmisiniz annem olaydan bir gun önce yengem ateşlendi hastahaneye gideceği icin annem yigenime baktı bir kaç saat bulaşmış olabilirmi çok korkuyorum
malesef kimi duysam ya covid ya domuz gribi tskleraa domuz gribi de mi var şu an salgın olarak çok geçmiş olsun
Merhaba nasil oldunuz ? Ilk belirtiniz neydi hastalikta. Ben de influenza oldum oksurugum varÇok geçmiş olsun bende hamileyim 7 haftalık 6 aylikta bir bebeğim var domuz gribi oldum ölüyorum çok kötü geçiriyorum ciğerlerime kadar inmiş çocuğuma dokunamiyorum emziremiyorum bu çok illet birşey hamile olduğum için çok ağır yaşıyorum normalde ilaç veremeyecek lerini söylediler bebek çok ufak olduğu için ama ciğerlerime kadar indiği için mecbur antibiyotiğe başlattılar ne uyku uyuyabiliyorum.ne beslenebiliyorum sadece çorba ve meyve Allah yardımcınız olsun sizinde çok kötü geçiriyorum eşimde oldu ama ben hamile olduğum için 2 kat ağır yaşıyorum bir an önce kurtulsak çok iyi olur