domuz gribi geçirdim.

çok geçmiş olsun canım.aynen ben de 2 hafta önce geçirdim.ben bile korktum kendi halimden çok ağır geçirdim.eşim de yazık öldü korkudan.ama çok şükür şimdi ayaktayım yalnız öksürüğüm hala devam ediyo

Çok çok geçmiş olsun. Gerçekten buraya yazmış olman çok ii oldu. Hepimizin korkuları ve endişeleri var bu konuda. Ben de 29 haftalık hamileyim. Geçen ay grip geçirdim. 1 ayda zor toparladım. Ama hiç ateşim falan olmadı. Sonradan öksürük oldu. Acaba domuz gribi geçirmiş olabilir miyim bilemiyorum. Senin ateşin falan olmuş muydu? Tüm belirtiler var mıydı?

ateş yoktu, öksürük boğaz ağrısı, göğüs yanması, burun akıntısı vardı.
teşekkür ederim canım tabi ki paylaşıcam ki insanların biraz olsun içi rahatlasın. :)

cok buyuk gecmıs olsun kızlar...
Allah hepımızı korusun bu ılletten...

ben de şuan ağır şekilde geçiriyorum gribi öksürük var ama kuru öksürük değil derinden bir öksürük baş ağrısı burun akıntısı ve halsizlik var.tek yapabildiğim meyve sebze tüketmek.ilaç kullanmak istemiyorum bebeğe zarar verir diye.umarım geçer biran önce.

Marduk çok geçmiş olsun.Paylaştığın için çok teşekkürler.O kadar tedirgin ettilerki bizi.Haftalardır endişe içindeyim. Umarım hastalanan herkes atlatır bu hastalığı. Allah bebişlerimizi ve bizi korusun. Başta çocuklar olmak üzere, Allah herkesi korusun, şifa versin.

Ezgim29 sana da geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşirsin.

selam arkdaslar hastalığı geçiren arkadaşlara geçmiş olsun çok çok...
hepinizin sağlığınıza tekrar kavuştuğunuza çok sevindim.

beni hastalıkla ilgili en çok korkutan şey yüksek ateş yapıyor olması. yoksa öksürük halsizlik vs dinlenince geçer herhalde.

hiçbirinizde ateş yapmadı mı? demek ateş yapmadan da geçebiliyormuş bu hastalık.

bu habere çok sevindim ne diyebilirim kii.

Geçen hafta ben de bir hastalık geçirdim, doktor faranjit dedi.Ateşim çıkmadığı için domuz gribi değildir diye düşündüm. Ama kuru öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı,halsizlik,terleme ve iştahsızlık oldu. Marduk bende ateş olmadı deyince grip geçirmiş olabilirmiyim diye düşündüm de. Acaba test sadece hasta olunduğunda mı pozitif çıkyor yoksa bağışıklık kazanılmışsa o zaman da pozitif çıkıyor mu bilen var mı kızlar?

bende 3 gün önce yüzde 90 oranla domuz gribi geçirdim.şu an hala yatıyorum istirahatteyim..Oran veriyorum çünkü hastanede sadece akciğerimi dinleyerek ve o anki ateşe bakarak ,geçiren herkes domuz gribidir deyip eve yolluyorlar.banada öyle yaptılar.Benim hastalığım önce öksürükle başladı.1.5 gün boyunca kırgınlık yoktu ama yoğun öksürük oldu.1.5 gün sonra aniden titreme ve boğazda inanılmaz bir ateş hissi başladı ve ateş 39'a kadar vardı...Genelde ateş 37.5 ve 38.5 arasında gezindi..Parol kullandım ateş için..eklem ağrısı olmadı ama göz çukurlarında ağrı oldu...Ateşle birlikte titreme sık oldu..En kötü olanı boğazımın alev alev yanmasıydı..2 gün snr ateşim düştü.ılaç kullamadan.Daha önceçünkü ancak parolle düşürebiliyordum .Şuan Sadece halsizlik var.Hastaneden ilaç bile vermediler.Ben aspirin ve theraflu kullandım.Çok miktarda çorba ve bitki çayı içtim.Bugün hastalığımın 4.günü..en ufak biraz harekette hala vücudum yoruluyor ama ateş ağrı yok..Belirtiler bunlar bayanlar..geçmiş olsun

X