domuz gribi geçirdim.

marduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
148
0
37
31 haftalık hamileyim. geçen hafta gribi ağır bir şekilde geçirdim. ağır şekilde geçirdim dememin sebebi, normalde gribi ayakta geçirmemdendir. önceki griplerden tek farkı yatarak geçirmiş olmamdı ki bunda gebeliğin son aylarına gelmemin etkisi var. kulak burun boğaz uzmanına gittim, ilaç vermeyeceğini-istirahat etmem gerektiğini söyledi. dediğini yaptım. bolca meyve, sebze yedim. çorba, ıhlamur vs da içtim. daha sonra burun akıntım devam etti. eşimin kuzeni enfeksiyon hastalıkları bölümünde asistan. onunla konuştuk ve ve test yaptırdık. burnumdan ve boğazımdan örnekler aldılar ve sonucu bekledik. pozitif çıktı. kadın doğum doktorumla da görüştüm bebeğe geçen bir virüs de değilmiş. korkacak bir şey olmadığnı söyledi.
ama çok şükür iyiyim şu an. korkacak abartılacak bir şey de yok. zaten ölümler de hastanın başka hastalıklarının olmasından da kaynaklıyor tvde de bahsedildiği gibi. inşallh hiç birimiz hasta olmayız. allahım sağlık versin hepimize ve sağlıklı, hayırlı bebekler tabi ki =)
hepimiz kendimize dikkat edelim vücut direncimizi düşürmeyelim.
hamile birinin bu hastalığı geçirmiş olmasından haberiniz olsun diye yazdım. hepimize sağlıklı yıllar...

Son düzenleme:
ay canim gecmis olsun allaha sukur iyisin

benimde kucuk kardesim var 5.ci sinifa gidiyo bugun annemi aradim cok atesi varmis kardesimin ya basi agriyormus:KK43: doktora gitmis domuz giribi dememis ama belirtiler ayni demis ilac felan varmis..

rabbim herkese acil sifalar versin.kendine cok dikkat et saglicakla yavruna kavus insallah.

saol cnm yaa herkeste bi korku var
bende bugün hastanedeydim hiç bi yere ellemeyemedim korkudan

ay canim gecmis olsun allaha sukur iyisin

benimde kucuk kardesim var 5.ci sinifa gidiyo bugun annemi aradim cok atesi varmis kardesimin ya basi agriyormus:KK43: doktora gitmis domuz giribi dememis ama belirtiler ayni demis ilac felan varmis..

rabbim herkese acil sifalar versin.kendine cok dikkat et saglicakla yavruna kavus insallah.

teşekkür ederim canım. kardeşine de geçmiş olsun. amin her hastaya acil şifalar. ilaçsız geçirdim çok şükür. ama beslenmeme de çok dikkat ettim. çok önemli. sağol tekrar.

cok gecmiş olsun canım
ben bu aralar iyice paranoyak olmuştum
gazetelerde digerlerine göre hamilelerin hstlga baglı solunum yetmezligi cektigini
okudugumdan belli dahada korkar oldum
atlatmış olduguna cok ssevindim

canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş.geçti mi tamamen emin misiniz? nasıl anladınız canım tamamen atlattığını.kusura bakma bilgilenmek için soruyorum canım ben de hamileyim 34 teyim.korkuyorum da :KK43:

canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş.geçti mi tamamen emin misiniz? nasıl anladınız canım tamamen atlattığını.kusura bakma bilgilenmek için soruyorum canım ben de hamileyim 34 teyim.korkuyorum da :KK43:

geçti canım çok şükür. zaten henüz geçmemiş olsaydı hamilelere uygun domuz gribi için ilaç verilecekti. hiç korkma. bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalış. zaten sonlara gelmişsin. dinlenmek ve iyi beslenmek gerek:CüvCüv:...

paylaştığın için öncelikle tşkler cnm bende pür dikkat takip ediyorum noldu ne olacak die bebeğe geçmediğine çok sevindim sanada büyük geçmiş olsun balım allah seni ve bebişini nazardan korusun

hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum. allah hepimizi korusun.

canım Allah korusun
çok geçmiş olsun
bebeğe geçmiyomuş demek çok şükür

bende geçirdim 1 ay önce yaklaşık ....
ama inanılmaz kötüydü,ağır bir grip virüsü gerçekten...
hala hayattayım .....
eşim ölücem sanıp, ağlayıp durdu, hala acısı içimde:sinifsinif:

şükürler olsun ki,ne eşime nede kızıma hiç bişi olmadı...:Saruboceq:hihoyyyt

sağol canım rabbim hepimizi korusun.sana da tekrardan çok geçmiş olsun

mardukçum, çok çok geçmişler olsun bebeğine de sana da..

allah tekrarını göstermesin, bizlerden de uzak tutsun inşallah.

iyiki yazmışsın, çok sağolasın... biz de fikir edinmiş olduk böylece.

Çok çok geçmiş olsun. Gerçekten buraya yazmış olman çok ii oldu. Hepimizin korkuları ve endişeleri var bu konuda. Ben de 29 haftalık hamileyim. Geçen ay grip geçirdim. 1 ayda zor toparladım. Ama hiç ateşim falan olmadı. Sonradan öksürük oldu. Acaba domuz gribi geçirmiş olabilir miyim bilemiyorum. Senin ateşin falan olmuş muydu? Tüm belirtiler var mıydı?

çokk geçmiş olsun RABBİM korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi inşaallah:Saruboceq:

cok geçmiş olsun bize anlatıgın ve paylaştıgın için teşekkürler.Bize bu konuda aydınlatmış oldun.

X