31 haftalık hamileyim. geçen hafta gribi ağır bir şekilde geçirdim. ağır şekilde geçirdim dememin sebebi, normalde gribi ayakta geçirmemdendir. önceki griplerden tek farkı yatarak geçirmiş olmamdı ki bunda gebeliğin son aylarına gelmemin etkisi var. kulak burun boğaz uzmanına gittim, ilaç vermeyeceğini-istirahat etmem gerektiğini söyledi. dediğini yaptım. bolca meyve, sebze yedim. çorba, ıhlamur vs da içtim. daha sonra burun akıntım devam etti. eşimin kuzeni enfeksiyon hastalıkları bölümünde asistan. onunla konuştuk ve ve test yaptırdık. burnumdan ve boğazımdan örnekler aldılar ve sonucu bekledik. pozitif çıktı. kadın doğum doktorumla da görüştüm bebeğe geçen bir virüs de değilmiş. korkacak bir şey olmadığnı söyledi.
ama çok şükür iyiyim şu an. korkacak abartılacak bir şey de yok. zaten ölümler de hastanın başka hastalıklarının olmasından da kaynaklıyor tvde de bahsedildiği gibi. inşallh hiç birimiz hasta olmayız. allahım sağlık versin hepimize ve sağlıklı, hayırlı bebekler tabi ki =)
hepimiz kendimize dikkat edelim vücut direncimizi düşürmeyelim.
hamile birinin bu hastalığı geçirmiş olmasından haberiniz olsun diye yazdım. hepimize sağlıklı yıllar...
ama çok şükür iyiyim şu an. korkacak abartılacak bir şey de yok. zaten ölümler de hastanın başka hastalıklarının olmasından da kaynaklıyor tvde de bahsedildiği gibi. inşallh hiç birimiz hasta olmayız. allahım sağlık versin hepimize ve sağlıklı, hayırlı bebekler tabi ki =)
hepimiz kendimize dikkat edelim vücut direncimizi düşürmeyelim.
hamile birinin bu hastalığı geçirmiş olmasından haberiniz olsun diye yazdım. hepimize sağlıklı yıllar...
Son düzenleme: