Dominox ŞİKAYET Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.352
69.557
Merhaba
Dominox'tan aldığım ve garantisi dolmuş olan ocağın düğmelerinde sorun çıktı. Servis geldi baktı güzelce düğmeleri değiştirmemiz gerektiğini ifade etti. Buraya kadar tamam. Düğme ücretini öğrendiğimde kamera şakası yapıyorlar sandım. 4 düğmeye yaklaşık 200 TL fiyat çıkartıldı. Kabul etmeseniz servis ücreti yanacak kabul etseniz 4 düğme bu kadar mı tutar iki arada bir derede. Neyse tamam dedik yapılmayıpta ne olacak.

Aradım Dominox'u ve bu fiyatların çok fahiş olduğunu ifade ettim. Gelen cevap "ama kaliteli ürün" kullanıyorsunuz. Yenisi kaç para diye sordum 400 TL bari farkını ödeseydim yenisi ile değiştirseydiniz dedim. Neyse aradan 1 hafta geçti düğmeleri bulamamışlar bu sefer teklif şu size yeni bir ocak verelim aynı paraya. Hadi peki en başta bende böyle demiştim öyle olsun dedim.

Önce parayı ödememi istediler ev kaçıyor ya yerinden parayı ödedik aradan tam bir hafta geçti ocak bugün hafta içi sürekli tacizlerim sonrasında geldi. Bu seferde mutfak tezgahı 1 cm dar olduğu için takamadılar eee ne yapacağız ? Tezgahı kestireceksin. Ona da peki tezgahı kesecek adam tezgahtan çıkacak tozdan dolayı evi iyi koruyun diyince dank etti. 1 cmlik kesik için ev bu akşam toz içinde kalacak. Bu arada doğal gazda bu değişimden dolayı kesik. Şimdi soruyorum bunlar düğmeyi bulamadı diye ben bu tozu çekmek zorunda mıyım ? Yaptığım ekstra masraf tezgah kesilmesi, yarın kadın gelecek temizliğe.

Bu arada bunları yazarken her şeyden vazgeçtim Dominox'u aradım bana o düğmeleri bulmak zorundasınız gelin yeni ocağınızı alın dedim.

Tüketicileri bu kadar ezemezler. Ne demek parça yok yenisini takalım .... Bana 1 ay içinde yasal olarak bu düğmeleri bulmak zorundalar.

Geçmiş olsun Kazen.
Peki başka bi yere sordun mu, aynı düğmeleri kaça takarlarmış diye? 200 tl gerçekten çok

Geçmiş olsun Kazen.
Peki başka bi yere sordun mu, aynı düğmeleri kaça takarlarmış diye? 200 tl gerçekten çok

Servis ücreti değil ki sorun bu düğmeleri bulamıyorlar... Üretimden kalkmış

nesye bir daha dominox mu asla demem yeterli olur sanırım. Yedek parça, destek sıfır ....

yasal olarak yedek parça desteği 2 sene yani garanti süresi ile aynıymış avukatımla görüştüm...

bunu KK da paylaş onlara yeter dedi : )

yahu o toz nasıl temizlenecek yarın kadın gelecek offff of

az önce mutfak tezgahını kestirdim salon ile mutfak birleşik evi yemin ediyorum hayal bile edemezsiniz....

Dominox diye marka mı varmış sizden duydum vallahi, aynı ocaktan başka yok muydu onun düğmelerini söküp sizin ocağa taksalarmış bu kadar eziyete değer mi ya, mutfağınız Amerikan mutfak galiba nasıl uyucaksınız çoluk çocuk sefil olursunuz valla hele bu sıcaklar öff :)

çoluk çocuk derken kedim(daha alamadığım) ve ben...

var var dandik bir marka şimdi dandik dedim diye bunlar beni dava eder mi ?

etmez ...

Aaaa..
Düğme bulmak zorunda değiller mi?
Parayı al, bir hafta oyala, sonra düğme yok.
Gel de sinir olma..

geçmiş olsun,resmen eziyet etmişler
demek ki almadan evvel yedek parça olayını sormak lazım

Dominox, Franke bunlar aynı markalar aman diyeyim gerisini siz anlayın ...

Garantisi daha bitmemis anladigim kadariyla.Normalde garanti varsa parca icin ekstra ücret ödemenize gerek yok diye biliyorum.Yada Türkiyede isler nasil yürüyor bilmiyorum:44:

Verdiginiz paranizami yanarsiniz,Evin halinemi,Yoksa patlattiginiz kafanizami...Orasini siz düsünün artik..
Gecmis olsun ve Allah bir daha düsürmesin

malesef garantisi bitti ...

yasal olarak yedek parça desteği 2 sene yani garanti süresi ile aynıymış avukatımla görüştüm...

bunu KK da paylaş onlara yeter dedi : )

yahu o toz nasıl temizlenecek yarın kadın gelecek offff of

Gülmekten kırıldım:) siteye yazsaydin gönüllü temizlige gelecek cok arkadaş olurdu :) of of of çok toz olur ya...neyse geçmiş olsun

Bir düğme yuzunden başınıza gelmedık kalmadı...

Ben boyle olaylar yuzunden elektironık eşya alırkan parçası her yerde bulunan ürünleri tercih edıyorum...

Maalesef ürünü satana kadar satıcılar sorun olsa bız burdayız her parçasını bulursunuz zaen kımse sorun yaşamadı.

Biz her zaman yanınındayız vs vs kırk tane laf....

Sonra sorun olunca arada bulursun.Çok geçmiş olsun......

Evde ufakta bır tamırat olunca ev göçüyor malesef...

İlgili firmanın kullanım kılavuzu ve garantisinde şöyle bir ibare var ;

Cihazın özel bir bakıma ihtiyacı yoktur, fakat en azından iki senede bir defa bakım
yapılması önerilir.
Eğer düğmeler zor çevrilmeye başlarsa veya bir gaz kokusu gelirse gaz borusunu
kapatın ve Franke Yetkili Servis personelini arayın.
Hatalı kapaklar/düğmeler contaları ile birlikte değiştirilmelidir.

Yani garanti süresi dolmuş olsa bile 2 senede bir bakım için yetkili servis çağırdığınızda bu parçaları temin etmek zorundalar ya da tutamayacaklara sözler vermeyecekler .

Çok geçmiş olsun:26:
Daha önce bu firmayı hiç duymadım :44:Şimdi duydum, öğrendim adını bile geçirmeyiz

Son düzenleme:
başlığı şöyle bi göz ucuyla okuyunca Dominosss anladımda dedim heralde pizzalar geç geldi onu şikayet ediyo meğersem ocakmış

Son düzenleme:
eve ankastre yaptırmışın o kadarda tozun olması normal yani
seni uyarmadımı tezgahı kesicek kişi ??
ben dışarıda gelen toza tahammül edemiyorum allah sana yardım etsin kazen :)

​Resmen tıcaret yaa ınanamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…