Dolunay'ın günlüğü

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
Aşırı kilolu olmamama rağmen kilom olduğunu biliyorum..170e 60 kiloydum en son..tartılmadan önce.
Size abartı gelebilir ama yaşım 17 olduğu için o kadar normal gözükmüyor,arkadaşlarımın tombul diye şakalarından aşırı sıkıldım
Aslında 2-3 haftadır çok az ekmek yiyorum,ki o da kepek.7'den sonra birşey yemiyorum.Kahvaltıdan önce ılık su içiyorum,kuru kayısı yiorum..Baya inceldiğimi söylediler ama daha çook vermem gerekiyor..yani benim için bi 54 ideal..zayıfladın dedikleri yanlarım aşırı derecede çıkmıyo o kadar..

Burda diğer arkadaşlarım gibi günlük tutmaya karar verdim ben de.kaydirigubbakcemile2

aslında ideal kilondasın canım ama önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin..umarım her şey yolunda gider:Saruboceq:

dolunayyyy hayırlı olsun topiğin
buraya düzenli yazarsan mutlaka kilo vermende etkilo olacaktır
ama önce eve dijital bi tartı alarak başla
kolay gelsin canım

kelebekcik teşekkürler..
yok yaşıtlarıma göre yapılı duruyorum :)

ablaa..alıcam dedim babama :)
çok sağol..

kaydirigubbakcemile2
sabah ılık su'yla başladım..
kuru kayısı yedim.

sonra bir dilim kepekli ekmek ve biraz peynir yedim..

barbunya yemeği yedim öğlen.
ekmeksiz.

akşam da şehriye çorbası içtim iki tabak.
barbunya yemeği
yoğurt..
yine ekmeksiz tabi.. akannehir

sirkeli suyla başladım güne..ılık..
kuru kayısı yedim biraz..

bir dilim kepekli ekmek.
biraz da kaşar.

öğlen bir kase çorba.

akşam bir kase çorba içtim..
Mantar sote.
Yoğurt
Közlenmiş biber..

ekmek yemedim =)

canım ara öğün yapmıyor musun çok az geldi gözüme yediklerin
öğlen 1 dilim ekmek yesen olur
az yiyerek kilo veremezsin unutma...

abla yemekleri bol yiyorum da ekmekten tiksinmeye başladım..
bide 17'sine kadar kilo vermem gerekiyo :S
verdim biraz ama azcık yani..

hayırlı olsun topiğin canıma.s.
inş. istediğin kilona ulaşırsın
sürekli rejim yapan biri olarak kahvaltı menünü eksik gördüm :(
kahvaltı cok az olmamış mı dolunaycım
gündüz yediğini cok rahat eritirsin önemli olan akşam az yemek
sporda yaparsan istediğin kiloya ulaşırsın mutlaka:nazar::hooray:

hayırlı olsun topiğin canıma.s.
inş. istediğin kilona ulaşırsın
sürekli rejim yapan biri olarak kahvaltı menünü eksik gördüm :(
kahvaltı cok az olmamış mı dolunaycım
gündüz yediğini cok rahat eritirsin önemli olan akşam az yemek
sporda yaparsan istediğin kiloya ulaşırsın mutlaka:nazar::hooray:

teşekkür ederim kii olumunekankayizsmile
umarım sen e.
kahvaltı..
yiyemiyorum ki sabahları pek..yoksa yicem..

akşamları hiç ekmek yemiyorum işte..ama yemek yiyorum,yoğurt yiyorum..
spor yapamıyorum astım var :gitme:

dolunaycım,umarım dilediğin sonuçları alırsın canım:))beni ablan olarak gör ve sakın yanlış anlama canım ama daha 17mişsin:))çok gençsin ve unutma ergenliktesin!dikkatli ol ve herşeyden az da olsa yemeye çalış.
güzel ve mutlu yarınlar seninle olsun:))

dolunaycım,umarım dilediğin sonuçları alırsın canım:))beni ablan olarak gör ve sakın yanlış anlama canım ama daha 17mişsin:))çok gençsin ve unutma ergenliktesin!dikkatli ol ve herşeyden az da olsa yemeye çalış.
güzel ve mutlu yarınlar seninle olsun:))

teşekkür ederim,umarım alıcam :)
ya herşeyden yiyorum ekmek hariç..
ama teşekkür ederim =)

aynen :)

bugüün..
elmalı sirkeli suyla başladım..

Biraz peynir,3 zeytin..bir dilim kepekli ekmek.

Öğlen mercimek çorbası,ekmeksiz.

akşam;
yoğurt
mercimek çorbası
taze fasulye yemeğini biraz fazla yedim ekmek yemedim diye =)

bu kadar iştee :kedi:

ben ıdeal olduguna katılmıyorum bu eskıde kaldı artık ya boy kılo arası 10 kılo olcak olayı yanı dogm yaparsın vs belkı o dogru ama 17 yas artık ergenlıgınde bıtmek uzere oldugu bı yas ustelık. 10 kılo lunca gıyılen kıyafet bedenı 38 hatta 40 bıle olabılıyor.goruntu olarakta cok zaruf durmuyo zaten.bedenının 36 olması gerek kı sende bunu ıstıyosun zaten. benım boyum 1 73 kılom 54.. bende 58 59 olmuştum kı bılıyorum kendımı o an bakınca nekadar kotu hısettıgmı,s beden gıymek ıdealse ve zarıf daş gozukmek ıstıyosak bence ıdealı bu bence yani, şimdı sen bu reklam olurmu bılmıyorumda kk varya fleks:) kahvaltıda ondan ye. yesl cay ıc gunde 3 4 bardak.. kabız olma. ekmek yeme bısure ölmezsın korkma:) yada tam bugday ye, meyveye agırlık ver acıknca elma ye arada mandalına portakal ye. sabahları bı greyfurt ye çok ıse yarıyor bu. arkadaslar az yıyosun demış ama sen 17 ne kadar vermem gerek demışsın. mantar sote fılan yeme kasar yeme. barbunya yeme nısasta var içinde gerek yok bısure ıkı hafta bunları yemezsen ölmezsın kı. yesılık ye bol bol salata ye yagsız yogurt.kuru kaysı bıraz demışsın bıraz nekadar yanı.oda seker oranı yuksek bı gıda.bısure bunlardan uzak dur yanı sonucta sen ıkı aylık bı dyet yapmıyosun canım. kısa bı surede bu yeme seklıyle veremezsın kılo. maydonoz ye hıc olmazsa toksınnı atar. kabak ye yag cok az tuz cok az. kahve ıcme. sırf selulıt yapıyo cunku. cay yerıne bıtkı cayları ıcın cay dıyete carpıntıya neden oluyor. aklıma gelen bunlar gecnın bu saatı senın için yazdım umarım işe yarar parmaklarım agrıdı:)

ben ıdeal olduguna katılmıyorum bu eskıde kaldı artık ya boy kılo arası 10 kılo olcak olayı yanı dogm yaparsın vs belkı o dogru ama 17 yas artık ergenlıgınde bıtmek uzere oldugu bı yas ustelık. 10 kılo lunca gıyılen kıyafet bedenı 38 hatta 40 bıle olabılıyor.goruntu olarakta cok zaruf durmuyo zaten.bedenının 36 olması gerek kı sende bunu ıstıyosun zaten. benım boyum 1 73 kılom 54.. bende 58 59 olmuştum kı bılıyorum kendımı o an bakınca nekadar kotu hısettıgmı,s beden gıymek ıdealse ve zarıf daş gozukmek ıstıyosak bence ıdealı bu bence yani, şimdı sen bu reklam olurmu bılmıyorumda kk varya fleks:) kahvaltıda ondan ye. yesl cay ıc gunde 3 4 bardak.. kabız olma. ekmek yeme bısure ölmezsın korkma:) yada tam bugday ye, meyveye agırlık ver acıknca elma ye arada mandalına portakal ye. sabahları bı greyfurt ye çok ıse yarıyor bu. arkadaslar az yıyosun demış ama sen 17 ne kadar vermem gerek demışsın. mantar sote fılan yeme kasar yeme. barbunya yeme nısasta var içinde gerek yok bısure ıkı hafta bunları yemezsen ölmezsın kı. yesılık ye bol bol salata ye yagsız yogurt.kuru kaysı bıraz demışsın bıraz nekadar yanı.oda seker oranı yuksek bı gıda.bısure bunlardan uzak dur yanı sonucta sen ıkı aylık bı dyet yapmıyosun canım. kısa bı surede bu yeme seklıyle veremezsın kılo. maydonoz ye hıc olmazsa toksınnı atar. kabak ye yag cok az tuz cok az. kahve ıcme. sırf selulıt yapıyo cunku. cay yerıne bıtkı cayları ıcın cay dıyete carpıntıya neden oluyor. aklıma gelen bunlar gecnın bu saatı senın için yazdım umarım işe yarar parmaklarım agrıdı:)

öncelikleçok teşekkürler..
ama zaten günde 1 dilim kepek ekmeği yiyorum ekmek yemiyorum..
kuru kayısı 2 tane yiyorum ki en sağlıksız insan bile 4 tane yermiş.
yeşilçaydan iğreniyorum,denedim..sadece kustum onu içince.O yüzden hoş olmadı yani..
Ama hep salata hep salata insan güçsüz düşüyo.
biraz mantar soteden bişi olmaz sanırım
Barbunda da sonuçta zeytinyağlı ve hani nasıl diyim..zaten hiç ekmek yemiyorum,ekmek yerine onu yedim..Sakıncası olur mu bilmiyorum..
Çok sağolun bu arada tekrar.Uygulamaya çalışırım..kaydirigubbakcemile2

Sabah
Elma-sirkeli ılık su.
peynir yedim.
4 yeşil zeytin.
Bir dilim kepek ekmeği.

canm benım barbunya baklagıl zaten ekmek gıbı dusun. yesıl cay iç mutlaka içç. yesıl cay cıleklı var yasemınlı var kaysıl var gıt markete bak çok faydalı.tavuklu salata ye tonbalıklı salata ye mısır havuc koyma ama nlar nısasta. yesıl mercımek ye soganlı salcalı yemegı proteın tam ve kalorı yok gıbı..yesıl sogan ye.aksam 8 den sonra sadece sekerı az meyve ye

canm benım barbunya baklagıl zaten ekmek gıbı dusun. yesıl cay iç mutlaka içç. yesıl cay cıleklı var yasemınlı var kaysıl var gıt markete bak çok faydalı.tavuklu salata ye tonbalıklı salata ye mısır havuc koyma ama nlar nısasta. yesıl mercımek ye soganlı salcalı yemegı proteın tam ve kalorı yok gıbı..yesıl sogan ye.aksam 8 den sonra sadece sekerı az meyve ye

çok yardımcı oluyosun teşekkür ederim ya.. gerçekten.
senin dediğin şekilde yedim mi şu kiloları ne kadar zamanda verebilirim sence?

Sabah
elma sirkeli ılık su
2 kuru kayısı

bir dilim kepekli ekmek.
biraz peynir
3-4 zeytin

öğlen yiyemedim vaktim yoktu..

Akşam;
bir tabak çorba.
bir kase yoğurt
marul salatası
bir çeyrek kabak dolması

metobolızman bu yasta cok hızlıdır senın cok rahat haftada 1.5 2 kılo verırsın bunları yaparsan gunde 1 saat hızlı tembodada yuru yada evı temızle:) guzelce ter at rahat verırsınn.. yalnız bıgun boyle olmaz mıden boş dura dura veremezsınkı her yedıgını depolar. mutlaka gun içinde bı yesıl elma ye kırmızı elma ye greyfurt ye salatalık ye gun içinde meyve ye yani.

metobolızman bu yasta cok hızlıdır senın cok rahat haftada 1.5 2 kılo verırsın bunları yaparsan gunde 1 saat hızlı tembodada yuru yada evı temızle:) guzelce ter at rahat verırsınn.. yalnız bıgun boyle olmaz mıden boş dura dura veremezsınkı her yedıgını depolar. mutlaka gun içinde bı yesıl elma ye kırmızı elma ye greyfurt ye salatalık ye gun içinde meyve ye yani.

astım olduğu için pek hareket edince nefes nefese kalıyorum =)
okulda oturup elma yersem tuhaf karşılanırım..normalde öğle yemeği yiyorum ama dün midem bulanıyodu istemedim.

YAA elmanın nesı tuhaf kuzum o pıs sandevclrden daha ıydır bız unıversıtede elımızde yıyoruz elmayı ne olcak tenefuste otur sırana ye

Back
X