Dolunay'ın Etkileri

Hiçbir şeye inanmam, burçlara da. hatta macera arayıp ne zaman astrolojik şeylere baktırsam tam tersi çıkmıştır :KK70: ama şu dolunay beni de geriiii 😄 sürekli bir tartışma havasında takılıyorum. önceki hayatımda Kurt Kadın falan mıydım acaba :KK70:
Aşırı sinir yaptığı bariz. 😁😁. Herkeşler çok gergin

Bu dolunay sana torpil geçmiş. 🧿☺️
Ay ne bilem normalde de sakin değilim. Dedim retrolar, dolunay derken yemeği bile gözümden çıkan ateşle pişiririm diye düşünüyordum ama bütün gün minnoş minnoş geziyorum evde. Bir de buzlu kahve oh mis.

Pazartesi başlayacak okul maratonu ile birlikte bu günlerimin sonuna gelmiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Pifffffffffff... :işsiz:

Ay ne bilem normalde de sakin değilim. Dedim retrolar, dolunay derken yemeği bile gözümden çıkan ateşle pişiririm diye düşünüyordum ama bütün gün minnoş minnoş geziyorum evde. Bir de buzlu kahve oh mis.

Pazartesi başlayacak okul maratonu ile birlikte bu günlerimin sonuna gelmiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Pifffffffffff... :işsiz:
Öff sorma okula denk gelse okulda terör estirebilirdim neyse ki Eylül'de bitiyor zımbırtılar.

X