- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
Benim gibi çekilmez bir huysuzla 3 sene geçirmen bile senin bir mucizeyi başarman aslında... :) 3 sene önce 7 eylül günü tam bu saatlerde (20:24 falan civarı) İzmir Kordondaki cafede karşımda oturuyordun.... sana kaçamak bakışlar atıyordum ama aslında gözlerimi bir sn. bile ayırmadan bakmak istiyordum, ama ayıp olur öyle ilk buluşmada ne o öyle diyodum sonra :)) sen zaten nargilenle ilgileniyodun, ama arada bana o kadar tatlı gülümsüyodunki... içim gidiyordu...
Gerçekten seninle 3 sene geçirdiğimize inanamıyorum. Üstelik 8 aydır da nişanlıyız... gerçekten seninle zaman tarif edemediğim şekilde hızlı geçiyor sevgilim.. korkuyorum evlenince de sana doyamadan ömür biticek birgün diye :)
Bana dünyada senin gibi bir erkek olabildiğini de gösterdiğin için, benden sevgini bu 3 senenin bir anında bile esirgemediğin için, her zor anımda yanımda olduğun için, beni dünyanın en güzel en özel insanı hissettirdiğin için binlerce binlerce teşekkür ederim aşkım....
Seni Seviyorum.... Nice yıllarımıza.....
Gerçekten seninle 3 sene geçirdiğimize inanamıyorum. Üstelik 8 aydır da nişanlıyız... gerçekten seninle zaman tarif edemediğim şekilde hızlı geçiyor sevgilim.. korkuyorum evlenince de sana doyamadan ömür biticek birgün diye :)
Bana dünyada senin gibi bir erkek olabildiğini de gösterdiğin için, benden sevgini bu 3 senenin bir anında bile esirgemediğin için, her zor anımda yanımda olduğun için, beni dünyanın en güzel en özel insanı hissettirdiğin için binlerce binlerce teşekkür ederim aşkım....
Seni Seviyorum.... Nice yıllarımıza.....