- Konu Sahibi dolly5
-
"vasat" kelimesi gayet üzücü bence.Bu da benim yorumum
Hmm..
Herkesin kırılma noktası farklı demek ki..
Benim için gayet dürüst bir yorum "vasat"
üst kısmına bayıldığımı söylerken de içtendim,alt kısmına vasat derken de..
arkadaş sizin kadar hassas değil bence,samimiyetimi(zi) anladığını düşünüyorum.
hem ona daha çok yakışanı bulmak,söylemek değil mi amaç..?
yakın bir dostum sormuş gibi cevap verdim ben.
Tamam senin için yorum gayet dürüst.Benim için ise "kırıcı"..Niye bu kadar uzatıyorsun anlamış değilim? İkili yazışmalara gerek yok bence..Arkadaşın konusunu da meşgul etmek istemiyorum..
Uzatan ben değilim ki.. fisfisfis
Herşey sizin " sen kötü yorumları boşver "türünden ifadenizin ardından başladı.
Sadece kendi yorumunuzu katsaydınız,diğer yorumlara müdahele etmeseydiniz buraya kadar gelmeyecekti.
Tek üstüne alınıp alıntı yapan sen oldun hatırlatırım..Kimseyi rahatsız etmedi yorumum..
canım çok net anlaşılmıyor.ama gördüğüm kadarıyla kollarındaki taşlar hava katmış ben de beğendim.ama denildiği gibi etek kısmı çok sıradan olmuş.yani hiç etek kısmına göz kaymıyor sanki gelinlik dasece üstten ibaret gibi.ve ayrıca göğüs kısmındaki olması gereken V dekolte kapatılmış o kısmı hiç hoş durmamış dekoltesi tam V şeklinde otursa daha güzel oolurmuş.mutluluklar dilerim.
Tek üstüne alınıp alıntı yapan sen oldun hatırlatırım..Kimseyi rahatsız etmedi yorumum..
Olay çıkmadı arkadaş, çıktıysada hallettik biz, sen geç kaldın yani ok?
Senin içine sinmiş ya canım önemli olan bu, ben işte buyüzden gelinliğimi beğenmeye sadece nişanlımla gidicem kendi annem de dahil olmak üzere kimseyi götürmüycem ben gidip beğenicem sonra hep beraber gidip alırız herkesin zevki başka başka çünkü,kafamı allakbullak etmeye hiç niyetim yok,şimdiden mutluluklar dilerim
sempatiksalakcinniAferin o zmankaydirigubbakcemile3:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?