Gelinlik Modelleri dolly5 Gelinliğini aldı :) Melek Kollarım Nasıl Kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım güzel gülegüle giy ayrıca şu kollarım kalın demektende vazgeç yahu ne kalını hiçde değil vallahi sen kalın kol görmemişin çok ciddiyim canım kalın falan değil eğer gelinlin altında bişiler yapabilirsen fena olmaz yanlarını biraz düzeltirebilirisin belki ok

"vasat" kelimesi gayet üzücü bence.Bu da benim yorumum

Hmm..
Herkesin kırılma noktası farklı demek ki..
Benim için gayet dürüst bir yorum "vasat"
üst kısmına bayıldığımı söylerken de içtendim,alt kısmına vasat derken de..
arkadaş sizin kadar hassas değil bence,samimiyetimi(zi) anladığını düşünüyorum.
hem ona daha çok yakışanı bulmak,söylemek değil mi amaç..?
yakın bir dostum sormuş gibi cevap verdim ben
.

Tamam senin için yorum gayet dürüst.Benim için ise "kırıcı"..Niye bu kadar uzatıyorsun anlamış değilim? İkili yazışmalara gerek yok bence..Arkadaşın konusunu da meşgul etmek istemiyorum..

canim cok begendim gelinligini , güle güle giyinmek nasip olur insallah zemuszemus, fakat alt tarafi üst tarafina göre biraz sade kacmis belki taslarla boncuklarla hafif bi degisiklik yaratabilirsiniz

Tamam senin için yorum gayet dürüst.Benim için ise "kırıcı"..Niye bu kadar uzatıyorsun anlamış değilim? İkili yazışmalara gerek yok bence..Arkadaşın konusunu da meşgul etmek istemiyorum..

Uzatan ben değilim ki.. fisfisfis
Herşey sizin " sen kötü yorumları boşver "türünden ifadenizin ardından başladı.
Sadece kendi yorumunuzu katsaydınız,diğer yorumlara müdahele etmeseydiniz buraya kadar gelmeyecekti.

canım çok net anlaşılmıyor.ama gördüğüm kadarıyla kollarındaki taşlar hava katmış ben de beğendim.ama denildiği gibi etek kısmı çok sıradan olmuş.yani hiç etek kısmına göz kaymıyor sanki gelinlik dasece üstten ibaret gibi.ve ayrıca göğüs kısmındaki olması gereken V dekolte kapatılmış o kısmı hiç hoş durmamış dekoltesi tam V şeklinde otursa daha güzel oolurmuş.mutluluklar dilerim.

Tek üstüne alınıp alıntı yapan sen oldun hatırlatırım..Kimseyi rahatsız etmedi yorumum..

Tek üstüne alınıp alıntı yapan sen oldun hatırlatırım..Kimseyi rahatsız etmedi yorumum..

Konunun selameti açısından,özele taşıyorum karmaşayı

Konu sahibinden de bu saçma muhabbet için kendi adıma özür diliyorum.

canım en baştda belitmiştim göğüs içinde tülden kollar var soktum sadece model nasıl durucak die denemiştim almaya kara rverdim sonra yani o göğüs kısmındaki ek parça çıkarılacak.

olumlu yada olumsuz tüm fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
ben üstü çıkırtılı olsun isterdim hep altıda kaygan saten tül karışımı parlak olsun isterdim. bu gelinlk de aynı şekilde tabi resimden belli olmuyor mesela ön taşları çok koyu çıkmış renge göze batar gibi duruyor ama reelde öyle değil.altıda parlıyor kumaşından bu da resimde belli değil. dedim üstü zaten çok şıkırtılı altıda daha sade olsun her iki yanıda abartılı olmasın die düşünmüştüm. haftaya birdaha gidicem giyicem tam takım giyerim bu sefer boydan çekerim arka kuyrugu güzel uzun, duvak taç filan takınca havası değişiyor.aslında bende pek resmime bakmıyorum şimdiden sıkılıp çok kusur bulmıyım diyekaydirigubbakcemile3

Mesela beni de rahatsız etti yorumun.Her topicte olay çıkmak zorunda mı ya da durumu olaya taşımak?Ben de beğenmediğimi söyledim mesela.Arkadaş vasat demiş.Neden onun fikirlerine saygı duyulmuyor.Bak ben seninkine duyuyorum mesela.Güzel demişsin.Ben kötü dedim ya da beğenmedim deyince neden durum öyle olmuyor.Lütfen arkadaşımız sadece fikirlerimizi sormuş.Kendisi beğenmişse no problemzemuszemus

Olay çıkmadı arkadaş, çıktıysada hallettik biz, sen geç kaldın yani ok?

Senin içine sinmiş ya canım önemli olan bu, ben işte buyüzden gelinliğimi beğenmeye sadece nişanlımla gidicem kendi annem de dahil olmak üzere kimseyi götürmüycem ben gidip beğenicem sonra hep beraber gidip alırız herkesin zevki başka başka çünkü,kafamı allakbullak etmeye hiç niyetim yok,şimdiden mutluluklar dilerim

bende kendi annemle gitmiştim. zaten ben içime sineni direk alırım başka dolaşmma gerek kalmaz buda öel oldu.haftaya da nişanlımı götürcem alıcaz.ne kadar modaevi dolaşıp giyersen o kadar zorlaşıyor beğenmek. sonuçta her gelinlik güzel oluyorr bizlereee :)

öncelikle mutlulugunuz daim olsun.Gelinligin güzel özellikle kolları farklı seçim etek kısmınada o taşlardan biraz işlense bütünlük saglanır bence

kollarını begendım mutluluklar:)

Eteği hiç hoş değil.Organzeside iyi değilmiş sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…