• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dolly5 Gelinliğini aldı :) Melek Kollarım Nasıl Kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hayırlı olsun güle güle giy inşallah opuyorumnanaktan​

Kolları fena değilmiş yalnız benim tarzım değil.O yüzden beğenmedim.Ama eminim sana yakışmıştırzemuszemus

Burdaki yorumlar seni üzmesin sakın..Ben gelinliğimi alırken tam istediğim gibi değildi..Ama senin dediğin gibi göğüs kısmında bir değişiklik ve arkasında bir değişikle tam istediğim gibi oldu..Ben çok sade gelinlik sevmiyorum, seninkisi gibi şıkır şıkır olanlar hoşuma gidiyor..Bence düğünde o saçınla, makyajınla bomba gibi bir gelin olacaksın.Şimdiden mutluluklar diliyorum a.s.:nazar:
Ayrıca kolları da çok güzel, Çağla Şıkel'inki gibi bayanssulusmile

canım herkesin tarzı farklıdır bence çok güzel bir model seçmişsin şayet sen beğendiysen sorun yok kol kısmına bayıldım...
en mutlu gününün bir parçası olucak olan gelinliğinle we eşinle sana hayat boyu mutluluklar dilerim...

üst kısmı çok güzel özelliklede kolları, ama altı vasat görünüyor .

Burdaki yorumlar seni üzmesin sakın..Ben gelinliğimi alırken tam istediğim gibi değildi..Ama senin dediğin gibi göğüs kısmında bir değişiklik ve arkasında bir değişikle tam istediğim gibi oldu..Ben çok sade gelinlik sevmiyorum, seninkisi gibi şıkır şıkır olanlar hoşuma gidiyor..Bence düğünde o saçınla, makyajınla bomba gibi bir gelin olacaksın.Şimdiden mutluluklar diliyorum a.s.:nazar:
Ayrıca kolları da çok güzel, Çağla Şıkel'inki gibi bayanssulusmile

moral oldu çek tşk.ederimmm.
altını yarım eklediğim için anlaşılmıyor tam görünse kötü değil bnm fikrim:) ben beğendim yaaa :) en azından tarzım

Önemli olan da zaten senin içine sinmesi kaydirigubbakcemile5

kol kısmı süpermis sizede cok yakısmıs
mutlulukla giyin

Burdaki yorumlar seni üzmesin sakın..Ben gelinliğimi

Neden üzsün ki..?
Fikrimizi sormuş,bizde söyledik..
Beğenmek kadar beğenmemek de doğal..
Üstelik herkes hemfikir üstü çok hoş,etek üstüne göre vasat..
Ama elbette zevk meselesi,arkadaşın içine sinmesi önemli..

hepine çok teşekkür eiyorum. iyi kötü yorumlar işime yarıcak elbet belki alt kısmı çin alternatif bişi düşünürüm. fikir ediniyorum sizlerden bunun için koydum resim.

çağla şikelin gelinliğinin kolları gibi bende böyle istiyorum bakalım nasıl olcak.. mutluluklar güzelim

ömür boyu mutluluklar tatlım şimdiden
benim kendi düşüncem bu ama tabiki her zamanki gibi en doğru kararı giyecek olan verir kendi tarzına en uygun olanı seçer kollar hoş bu tarz gerçekten güzel canım ama alt kısım ve gelinliğin üstü biraz uyumsuz
üst tarafta hem kollarda hem ön kısımda taşlar var yani gayet işlemeli bi gelinlik aşağıya indiğinde düz bir alt
kollarındaki pullar zaten çok şık ve hoş bi hava katmış o nedenle ön tarafındaki işlemeler biraz fazla yoğun bence göz yoruyor
ön kısmı sadeleştirip oranın yoğunluğunu gelinliğinin alt kısmına dağıtırsan daha hoş bişey çıkabilir ortaya
yine de zevk meselesi tabiki
güle güle iyi günlerde kullan canım

üstü çok şık ama o etek gelinliğe giç gitmemiş yakışmamış..öle olcağına duz kalın saten olsa daha ii olur..bence altı için araştırma yap derim .. ama ustu çok hoşş :asigim:

Şahsen ben beğenmedim,bu benim düşüncem tabii.Arkadaşların dediği gibi kararı verecek sensin.Mutluluklar dilerim.Kötü yorumum için kusura bakma,içimden geçeni söyledim sadece.

cok güzel gelinligin .bence kollari ayri bir hava katmis gelinligine arkasi da cok güzel bence

canım hazır bu sadece bir iki değişiklik olcak. özel dikimi 1500 kampanyalı fiyatı. ama inanmazsın ben bunu herşey dahil tüm aksesuarları ve heryeri taş el emeği çok. 900 a indirdim. modaevi sahibi çok tatlı dilli güleryüzlü bi bayan kimseyi geri çevirmiyor kırmıyor.

kiraladın dimi canım....
benim bildigim tüm gelinlikleri satarken veya kiralarken tüm aksesuarları veriyor zaten ...

güle güle giy tekrar canım zevkler tartışılmaz..senin begendigini bir başkası begenmez..
başkasının begendigini sen begenmeyebilrsin... relaxyerimseniben

kiraladın dimi canım....
benim bildigim tüm gelinlikleri satarken veya kiralarken tüm aksesuarları veriyor zaten ...

güle güle giy tekrar canım zevkler tartışılmaz..senin begendigini bir başkası begenmez..
başkasının begendigini sen begenmeyebilrsin... relaxyerimseniben

ewet canım kiralık.
istanbulda olan arkadaşlara öneririm bu modaevini ben bunu begendim çok daha farklı modellerde var ve her keseye uygun.

Neden üzsün ki..?
Fikrimizi sormuş,bizde söyledik..
Beğenmek kadar beğenmemek de doğal..
Üstelik herkes hemfikir üstü çok hoş,etek üstüne göre vasat..
Ama elbette zevk meselesi,arkadaşın içine sinmesi önemli..

"vasat" kelimesi gayet üzücü bence.Bu da benim yorumum :delphin:

Back