Gelinlik Modelleri dolly5 Gelinliğini aldı :) Melek Kollarım Nasıl Kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolly5

Ziyaretçi
kızlar nihayetinde bugün senelerdir hayalini kurduğum gelinlik denemelerine gittim:) 3. giydiğim gelinlikte karar kıldım ve ayırrtım düğünüm haziranda mayısda provası yapılıcak yorumlarınızı düşüncelerini öğrenmek için ekliyorum hiç provası yapılmadıgı ve arkasını tam kapatmadıgımız için bol görünüyor ve üst kısmındaki gizli tüller çıkıcak önü öpücük şeklinde kalacaktır. swarovski crystal cenneti adını taktım :)))))) buyrunnn. herkeze şimdiden tşk.ederimmmm:asigim:

Eklentiler

• $sedot(4).jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 165
  • $sedot1(1).jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 164
hımm iddialı bi gelinlik ,
mutluluklar dilerim
ama bu gelinliğe bence o saçaklı kollar iyi gitmemiş, ben olsam askıları çıkarttırırdım

hımm iddialı bi gelinlik ,
mutluluklar dilerim
ama bu gelinliğe bence o saçaklı kollar iyi gitmemiş, ben olsam askıları çıkarttırırdım

canım hep şikayetim kollarımın biraz kalın olmasıydı oyüzden böyle bir şey seçtim.

arkası ipli galiba kuzenimin gelinligine cok benzio benim tarzım deil daha masum gelinliklerden hoşlanıyorum ama sen hayalini kurmussun bulmussun ne guzel umarım içine sine sine giyersn cnm hayırlı olsun şimdiden

Üstüne bayıldım,ama eteği için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

güselmiş doly güle güle giy canım..
ne kadara diktirdin..

güselmiş doly güle güle giy canım..
ne kadara diktirdin..

canım hazır bu sadece bir iki değişiklik olcak. özel dikimi 1500 kampanyalı fiyatı. ama inanmazsın ben bunu herşey dahil tüm aksesuarları ve heryeri taş el emeği çok. 900 a indirdim. modaevi sahibi çok tatlı dilli güleryüzlü bi bayan kimseyi geri çevirmiyor kırmıyor.

Yakışmış vücudna göre bi seçim yapmanda iyi olmuş.. bence güzel şimdiden mutluluklar dilerim.

ben melek kolları çok sevdim
ama etek kısmı bu gelinliğe basit olmuş bence.
mutluluklar

doya doya mutlulukla huzurla giyersin inşallah

cok güzel canım kollarına bayıldım
şmdiden mutluluklar dilerim

Çok iyi fiyata almışsın canım , şıkır şıkır bi gelin olucaksın..

Çok iddalı ama kolları güzel durmuyo. Benimde düğünüm haziranda karar vermiyorum bi türlü model bakmaktan iyice kafam karıştı. Bu moda evi nerde biligi verirseniz sevinirim.

cnm gelinliğinin üst kısmına bayıldım :))))
kollarda şık duruyo bence ama etek kısmı pek hoşuma gitmedi ama önemli olan senin beğenmen :)

hep mutlu olursun inşallah heppp :)

mutluluklar....

canm üst kısmı süperr yalnız etek kısmını beğenmedm ben fzla.senin içine sindiyse problem yok gerçi güle güle giy..mutluluklar şimdiden..

Çok iddalı ama kolları güzel durmuyo. Benimde düğünüm haziranda karar vermiyorum bi türlü model bakmaktan iyice kafam karıştı. Bu moda evi nerde biligi verirseniz sevinirim.

kadiköy dilek gelinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…