İyi akşamlar kızlar bir arkadaşımın kasıklarımda şittetli ağrı ve göğüslerinde çok ağrı varmış ilişkiye girdikten sonra olmuş 1 hafta içerisinde falan acaba hamililelik belirtileri mi merak ettiğimizden soruyoruz döllenme hemen mi olur böyle olup hamile kalan varmı acaba adetime daha 1 hafta falan var teşekkürler şimdiden.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Döllenme
- Konu Sahibi maviis55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
- 15 Temmuz 2019
- 636
- 320
- 23
Canim burda belirti yazip hamile oldugunu nasil anlicaksin arkadasinin. Gidin kan testi yaptırın.İyi akşamlar kızlar bir arkadaşımın kasıklarımda şittetli ağrı ve göğüslerinde çok ağrı varmış ilişkiye girdikten sonra olmuş 1 hafta içerisinde falan acaba hamililelik belirtileri mi merak ettiğimizden soruyoruz döllenme hemen mi olur böyle olup hamile kalan varmı acaba adetime daha 1 hafta falan var teşekkürler şimdiden.
Merhaba canım, ben aynı şekilde ilişkiden 2 3 gün sonra başladı şiddetli kasık ağrıları krampları göğüs hassasiyeti bel ağrısı birde karın altımda kramp oluyordu, ve adetime 3 gün kala idrar testi yaptım evde pozitif çıktı Dünde kan verdim 48.59İyi akşamlar kızlar bir arkadaşımın kasıklarımda şittetli ağrı ve göğüslerinde çok ağrı varmış ilişkiye girdikten sonra olmuş 1 hafta içerisinde falan acaba hamililelik belirtileri mi merak ettiğimizden soruyoruz döllenme hemen mi olur böyle olup hamile kalan varmı acaba adetime daha 1 hafta falan var teşekkürler şimdiden.
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Ya benim olsa benim yazarım benim kendi farklı rahatsızlığım var zaten konularımda hep betirttim dimi ayrıca niye saklayayım benim olsa da keşke benim diye yazabilsem ayrıca burda herkes farklı farklı sorular soruyo merak ettik sorduk adetine 1 hafta varmış hastaneye gitmedi bizde yazdık sorduk o zaman burda her soran cahil mı affedersiniz de hepinizin farklı farklı soruları cevapları var dimi kimse cavap vermek zorunda değil böyle yazıcağınıza cevap vermeyin gerçekten.hanginizin mevzusuyla kendinizi türk tıbbına emanet etmeniz daha doğru sonuç verir.
Anladım teşekkür ederizMerhaba canım, ben aynı şekilde ilişkiden 2 3 gün sonra başladı şiddetli kasık ağrıları krampları göğüs hassasiyeti bel ağrısı birde karın altımda kramp oluyordu, ve adetime 3 gün kala idrar testi yaptım evde pozitif çıktı Dünde kan verdim 48.59
Zaten öyle Bi gücüm yok merak ettik sorduk burda illaki herkesin farklı farklı tecbüreleri olmuştur ben hamile direk yazmadım ne bilim Allah bilir merak ettik sorduk ne benim çocuğum var ne onun bebeği olsun istiyo herşeyde merak ediyo bende anlamadığım için sorduk yani devlet meselesi oldu sanırım kimse kimseye zorla cevap verdirmiyo sizde vermeyinCanim burda belirti yazip hamile oldugunu nasil anlicaksin arkadasinin. Gidin kan testi yaptırın.
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
valla ben bunu kafama takarak söylememiştim. anlatım bozukluğunuz var, ben de siz mi arkadaşınız mı hanginizse çözümü doktorda arayın daha mantıklı olur dedim.Ya benim olsa benim yazarım benim kendi farklı rahatsızlığım var zaten konularımda hep betirttim dimi ayrıca niye saklayayım benim olsa da keşke benim diye yazabilsem ayrıca burda herkes farklı farklı sorular soruyo merak ettik sorduk adetine 1 hafta varmış hastaneye gitmedi bizde yazdık sorduk o zaman burda her soran cahil mı affedersiniz de hepinizin farklı farklı soruları cevapları var dimi kimse cavap vermek zorunda değil böyle yazıcağınıza cevap vermeyin gerçekten.
bu kadar trip atacaksınız bence asıl siz yazmayı buraya. zaten türkçeniz "otur 0" kıvamında, anlamasak da yardımcı olalım diyoruz tribi biz yiyoruz.
bazı kadınları anlamayan erkeklere neden hak verdiğimi hatırladım sayenizde.
Anlayarak sorduğunuza eminim Türkçemin iyi ve kötü olduğunu siz diyemezsiniz o sıfırı siz alın bana lazım değil ayrıca anlamışsınız da yazmışsınız o kadar konu açtım Allah razı olsun çoğu insan ne güzel anlayıp cevap vermiş yani bende sıkıntı değil belli ayrıca eşim çok ama çok iyi benim anlıyo sen aynen devam et böyle o erkeklerin sıkıntısıdır ki kadınları anlamıyordur kimseye bu denli hakaret edemezsiniz burda klavye hatası oluyo hızlı yazılıyo illaki cümleler karışıyor ben zaten üniversite mezunuyum 2. Üniversitemi dışarıdan okuyorum kimseye düşmez burası okul değil ki cümleririmi harfi harfine dikkat ediyim benim konuşarıma cevap vermeyin.valla ben bunu kafama takarak söylememiştim. anlatım bozukluğunuz var, ben de siz mi arkadaşınız mı hanginizse çözümü doktorda arayın daha mantıklı olur dedim.
bu kadar trip atacaksınız bence asıl siz yazmayı buraya. zaten türkçeniz "otur 0" kıvamında, anlamasak da yardımcı olalım diyoruz tribi biz yiyoruz.
bazı kadınları anlamayan erkeklere neden hak verdiğimi hatırladım sayenizde.
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
peki. hayatta başarılar.Anlayarak sorduğunuza eminim Türkçemin iyi ve kötü olduğunu siz diyemezsiniz o sıfırı siz alın bana lazım değil ayrıca anlamışsınız da yazmışsınız o kadar konu açtım Allah razı olsun çoğu insan ne güzel anlayıp cevap vermiş yani bende sıkıntı değil belli ayrıca eşim çok ama çok iyi benim anlıyo sen aynen devam et böyle o erkeklerin sıkıntısıdır ki kadınları anlamıyordur kimseye bu denli hakaret edemezsiniz burda klavye hatası oluyo hızlı yazılıyo illaki cümleler karışıyor ben zaten üniversite mezunuyum 2. Üniversitemi dışarıdan okuyorum kimseye düşmez burası okul değil ki cümleririmi harfi harfine dikkat ediyim benim konuşarıma cevap vermeyin.
- 15 Temmuz 2019
- 636
- 320
- 23
Bizim icin sorun yok canim devlet meselesi haline siz getirmissiniz ben sana garanti yolu söyledim net ogrenebilmen icin kan testi yaptirmalisiniz diye. Burasi herkese acik bir platform istedigime cevap veririm tabikide.
Zaten öyle Bi gücüm yok merak ettik sorduk burda illaki herkesin farklı farklı tecbüreleri olmuştur ben hamile direk yazmadım ne bilim Allah bilir merak ettik sorduk ne benim çocuğum var ne onun bebeği olsun istiyo herşeyde merak ediyo bende anlamadığım için sorduk yani devlet meselesi oldu sanırım kimse kimseye zorla cevap verdirmiyo sizde vermeyin