döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.862
9.099
merhabalar 5 yıllık evliyim benim ilk düşüğüm 9 haftalıktı bayramdı çok yolculuk yaptık baya hırpalandım düştü 2. si 3 aylıktı kanda pıhtılaşma oldu aldılar 2 sene eşim korundu bu ay korunmamaya karar verdik 3 kez korunmasız ilişkimiz oldu muhtemelen yumurtlamadan sonra bat 15 ocak hayırlısı bakalım umutluyum. ilk ilşkiden sonra vucudumda değişiklikler başladı. nette araştırdım döllenme evresinde belirtiler hissedilirmiş böyle olunca umudum arttı hakkımızda hayırlısı inşallah..

Suan icin bisey hissetmiyorum canim. Ben tedavi gördüm. Çatlatma ignesi vuruldum. Doktor bana onemli gunleri Çarşamba cuma ve cumartesi olarak soyledi. Bakalim beklemedeyim

Valla bende oldu bi akşam dışardaydım takside birden midem bulandı terlemeye başladım ama böyle şiddetli bi ağırlık oldu üstümde camlardan diye düşündüm ertesi gün aynı saatlerde aynı belirtiler oldu eşim gitti test aldı dedim adetten hemen sonra hamile kaldımda belirtisi mi test negatifti bi 10 gün sonra adetim geçti karnm ağrıyodu bi test daha yapıyim aklımda kalmısn da bi an önce adet olcaksam olim dedim test pozitif çıktı ilk testi yaptığım zaman döllenme zamanıymış.

Valla bende oldu bi akşam dışardaydım takside birden midem bulandı terlemeye başladım ama böyle şiddetli bi ağırlık oldu üstümde camlardan diye düşündüm ertesi gün aynı saatlerde aynı belirtiler oldu eşim gitti test aldı dedim adetten hemen sonra hamile kaldımda belirtisi mi test negatifti bi 10 gün sonra adetim geçti karnm ağrıyodu bi test daha yapıyim aklımda kalmısn da bi an önce adet olcaksam olim dedim test pozitif çıktı ilk testi yaptığım zaman döllenme zamanıymış.

Sağlıklı kucağına alırsın inşallah canım. Bende umutluyum inşallah hamileyimdir

Sağolasın sende ne değişimler oldu canm

Şişkinliğim var ani hareket yapınca kasıklarımda batma oluyo acıkınca midem sancı yapıyo hiç açlık aklıma gelmiyo yerken de doyum hissetmiyorum yatarken sırt üstü yatamıyorm kasıklarıma sancı giriyor Yan yatınca sancı Karnım patlıcak gibi oluyo yastık koyuyorum yanlarıma öyle yatıyorum yoksa uyuyamıyorm darlık basıyo namaz kılarken içime artk fenalık geliyor hareket ettikçe çok yoruluyorm

Bunların hepsi ilerleyen hamilelik belirtisi canm ama o göğüs olayı bendede baştan beri var. Mesela sık wc ye gitme ilerleyen aylarda çıkar ama bende öğrenmeden önce başlamıştı değişir yani belirtilerin zamanlaması acaba sen hani adetten sonra hamile kalmış olabilir misin hani üstünden zaman geçmiş olur test falan yaptın mı

Bunların hepsi ilerleyen hamilelik belirtisi canm ama o göğüs olayı bendede baştan beri var. Mesela sık wc ye gitme ilerleyen aylarda çıkar ama bende öğrenmeden önce başlamıştı değişir yani belirtilerin zamanlaması acaba sen hani adetten sonra hamile kalmış olabilir misin hani üstünden zaman geçmiş olur test falan yaptın mı
Yok canım benim korunmasız ilk ilişkim 2 ocakta oldu. Bu belirtiler bazı hamileler de çok erken hissedilebiliniyomuş araştırdım baya

Sendende Allah razı olsun kardeşim en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah bu ay olmazsa bi daha ki ay hiç umudunu kaybetme Rabbim sabredenlerle beraberdir

Amin canım. Umudum var inşallah rabbim hayırlı zaman da nasip eder inşallah

Adetime 5 gün kaldı baş dönmelerim arttı birde kasık ağrım başladı çok ayakta durunca batma oluyo adet olacakmış gibi ama kanama olmayacağından da eminim sanki. Seninde olmuş muydu canm

Bende adet olcakmışım gibi ağrım vardı dedim herhalde psikolojik bi test yapıyimde negatif çıksında aklım onda kalmasın olim dedim pozitif çıktı. Adet olcakmışsında olamıyomuşsun gibi bi ağrı oluyo evet ya bi test yapsan ya canm

X