Döllenme olmuşsa jinekolojik muayenede gözükür mü??

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Kızlar ben yumurtlama günlerindeyim..
Jinekoloğa görünmek istiyorum şu günlerde hem gebelik düşündüğüm için hem de geçen sene ki vajinal itihap ve rahim ağzı yaramın durumunu merak ettiğim için...Kasık ağrısı şikayetlerim var..

Şimdi sizlere şunu danışmak istiyorum:

1.Şu an korunmuyorum, dolayısıyla döllenme ihtimaline karşılık doktor alttan muayeneye yanaşacak mıdır acaba? Alttan muayene döllenmeye bir zarar teşkil eder mi?

2. Alttan veya başka bir şekilde ne bileyim ultrason vs. yapacağı muayenelerde döllenme oluşmuşsa bunu doktorun şimdiden farketme ihtimali var mıdır kii:26::26:

Ne olur cevap verin canlar, bugün doktora gidebilirim...

bence şuan doktora gitsen sadece yumurtanın ne zamn çatladığını söyleyebilir doktorunz..ne zaman bitti adetiniz?

bende yumurtlama zmnımda gttm dr a korunmuodum.kasıklarıma bastrdı.acı varmı buralarda yok dedm hiçmi acımıo dedi hiç acımıo dedm.alttan ultrason var ya soktu onu oraya bi gzl inceledi.bnmki böle olmştu.

bende yumurtlama zmnımda gttm dr a korunmuodum.kasıklarıma bastrdı.acı varmı buralarda yok dedm hiçmi acımıo dedi hiç acımıo dedm.alttan ultrason var ya soktu onu oraya bi gzl inceledi.bnmki böle olmştu.

peki yumurta çatlamış vs gibi yorum yaptı mı canım baktıktan sonra

tatlım doktor ancak yumurtanın çatladığını söyleyebilir.
bide adet gününe 1 hafta kala filan gidersen,rahimin kalınlaşması gerekir döllenme olduysa.
ancak onu söyleyebilir.ama oda kesin değildir.
alttan muayene de döllenme olduysa zarar vermez diye tahmin ediyorum.

sağol tatlıcım

Canlar bu konu hakkında yorum yapabilecek var mı? 1-2gündür devam eden kasık ağrım var, bugün de biraz akıntı geldi yumurta akı dediğimiz türden. Adetim biteli 5-6 gün oldu. Bittikten sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ediyoruz. Farzı misal oldu ya döllenme oluşuyor. Salı günü doktor randevum var Vajinal muayene zarar verir mi? 7 aydır çocuk istiyoruz yaşlar ben 34 eşim 41. Bilgim olmadığı için İnsanın aklına herşey geliyor. O yüzden bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim sadece.

Tabii ki vermez. Ben tum yumurta tskibi suresince vajinal muayne oldum hatta ya sperm olurse diyordum doktora guluyodu.. suan hamileyim hala vajinal muayeneye devam 12. Haftaya kadar.

Tabii ki vermez. Ben tum yumurta tskibi suresince vajinal muayne oldum hatta ya sperm olurse diyordum doktora guluyodu.. suan hamileyim hala vajinal muayeneye devam 12. Haftaya kadar.

Teşekkürler cevap için. Ayrıca tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…