• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

döllenme olmaması

ayserbilc85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
155
18
98
Hocam merhaba bu ay tüp bebek yaptırcam ama çevremde çok döllenme gerçekleşmeyip tedavisi yarım kalan arkadaşlarım var.tereddütte kaldım neden döllenme olmaz? ve döllenme işlemenin gerçekleşmesi için labaratuarda hangi yöntemin olması gerekir?lütfen yardım edin hocam

Hocam merhaba bu ay tüp bebek yaptırcam ama çevremde çok döllenme gerçekleşmeyip tedavisi yarım kalan arkadaşlarım var.tereddütte kaldım neden döllenme olmaz? ve döllenme işlemenin gerçekleşmesi için labaratuarda hangi yöntemin olması gerekir?lütfen yardım edin hocam
Canım çevrendeki örneklere bende katılayım bende geçen ay tüp bebek yaptırdım ve döllenme olmadığı için tedavi iptal edildi bu soruna cvp bulursan bana da söyle lütfen

Bende ayni durumdayim bir tüp denedik ve dollenme olmadigi icin iptal edildi

Mrb benimde ablam aynı durumda, üç kere tüp bebk yaptırdı ama döllenme olmadığı için transfer gerçekleşmedi, elektrik problemi varmış yumurtalarda, bu sorunun bir çözümü yok mu , aranızda bu sorunla karşılaşıp çözülen var mı

Mrb benimde ablam aynı durumda, üç kere tüp bebk yaptırdı ama döllenme olmadığı için transfer gerçekleşmedi, elektrik problemi varmış yumurtalarda, bu sorunun bir çözümü yok mu , aranızda bu sorunla karşılaşıp çözülen var mı
ilk defa senden duydum

benim normal yoldan bi çocuğum olduğu halde bende de dollenme olmadı!!

benim normal yoldan bi çocuğum olduğu halde bende de dollenme olmadı!!

Merhabalar. Aynı sorunu bende yaşadım ilk tedavimiz döllenme olmadığından iptal edildi. Bize bazen bu durumların yaşanabildiğini yumurta kalitesinin döllenmeyi çok etkilediğini söyledi doktorum. Şimdi ikinci tedaviye başlamak üzereyim ama tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Döllenme sorunu yaşayan arkadaşlar eşlerinin dna hasar testlerini danışsın doktorlarına ilgisi olabiliyor bir merkezde bir yöntem vardı ama onu yaptıran çok kişi yok elektrik akimi veriyorlar embriyolara sonuç alan var mı yok mu bilemiyorum bende aynı sorunu yaşadım yumurta var döllenme sayım az 3.cu güne zor gidiyor. Bir çok gida takviyesi kullandım üstüne 1 aşılama 1 doğal hamile kaldım ama ikisini de kaybettim .

O döllenme faciasıni bende yasadim.opudan önceki son e2 değerim düşükmüş meger.9 yumurtanin 6 si islem gordu.ikisi dollendi onlarda yasamadi.sonraki denememi başka bir merkezde yaptırdım 7 tane toplandi ve hepside dollendi. 6 si donduruldu.ama genede olmadı o ayrı facia.

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

O döllenme faciasıni bende yasadim.opudan önceki son e2 değerim düşükmüş meger.9 yumurtanin 6 si islem gordu.ikisi dollendi onlarda yasamadi.sonraki denememi başka bir merkezde yaptırdım 7 tane toplandi ve hepside dollendi. 6 si donduruldu.ama genede olmadı o ayrı facia.
E2nin kaç olması gerekiyormuş peki .

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!
Şunu anlamadım yunurta kalitesiz denilip işlem hangi aşamada durduruldu ?
Geçmiş olsun canım bu durum bir arkadaşımın da başına gelmişti

Döllenme probleminde sorun yumurtadaysa ne gibi önlemler alınması gerek bilen var mı
ben kendimi anlatayım .
1.tedavide 17 yumurtadan 12 olgun döllenen 6 7 tane 3.cü güne giden 4
2.tedavide 16 yumurtadan 12 olgun döllenen 5 6 tane 3.cü güne giden 3
3.tedavide 7 yumurtaadan 5 olgun döllenen 3 tane 3.cü güne giden 2 yada 3 5. güne giden 1 tane bunlardan sıfır transfer .

bunlar olurken kilom 7lerin üstündeydi . 3.cü tedaviden sonra kilo vermeye başladım yediklerime dikkat ettim neler yemedim önce onları sıralayım paket ürünler yemedim şekeri olabildiğince az tükettim kahve çay azalttım kepekli ürünler tüketmedim kola fanta içmedim ayçiçek yağını azalttım yemeklerde .
şimdi neler yedim ;
harnup pekmezi günde 1 2 çorba kaşığı tükettim , tahin az miktarda düzensiz olarak tükettim susam kaliteyi arttırıyor . organik bal ile arı sütü tükettim , organik süt yoğurt yumurta yedim marketten tüketmedim yoksa yemedim içmedim . kabak çekirdeği , zeytinyağı fındıkyağı kullandım yemeklerde 1 kilo sebze yemeğine 2 yemek kaşığı kullandım . hayıt tohumu çayı içtim reglimin başladığınden 15.ci güne kadar 1 fincan . qenzim kullandım . bunlardan sonra 68 kiloya düştüm ilk aşılamamda hamile kaldım kimyasal oldu kaybettim . kilo aldım tekrar 68 düştüğümde doğal yol ile hamile kaldım onda da kese bozuk dendi dış gebeblik vs dendi panikledik kürtaj oldum gerçi 5 doktor benzer şeyler söyledi belki boşa da oldum kürtajı belirsiz durum.
şimdi pro women diye bir takviyesi çıktı onu önderirim 4 5 ilaç tek şasede birleştirilmiş . bunların yanı sıra yürüyüş yaptım spor çok iyi geldi bana çok uzun oldu umarım bir umud olur bu öneriler umud bizim herşeyimiz

Back